Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 12
grati.ela spune:
Elle sunt baba si am si doua ceza la activ. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat deja si parca l-as ruga sa pastreze pentru alte casutze bebei mici...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
cat despre Eva..relax! Aduce bine a viroza. Inca vreo zi si s-a terminat cu stresul.
grati.ela spune:
Ereena mie imi pare ca ai slabit bine de tot...tii vreo dieta?
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Elle sunt baba si am si doua ceza la activ. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat deja si parca l-as ruga sa pastreze pentru alte casutze bebei mici... mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
grati ... vin cu shalpu' .. baba, no way!!! nu e adevarat! cat despre bebici, eu imi doresc sa fie cum vrei tu!
si eu tot 2 vroiam dar cred ca voi ramane la unul ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
Lala_D spune:
Elle si eu cred ca de maine gata ati scapat de virusache 
Stiu ca e plin parcul de masinute din astea ![]()
A plimbat-o si Bogdan, e adevarat ca prin casa doar pana pe la 5 ani de ma mai mir ca are roti ![]()
A trantit-o , a stat in picioare pe ea , a calarit-o impreuna cu verisoara lui care e mai mare cu 8 ani ca el intr-o veselie dar inca arata si functioneaza perfect ![]()
Asa ca mai merge si la tavaleala lui Andrei.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta OARE CU CINE SEAMANA EVA?? Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Mama Elle dar chiar ca parca ai facut-o singura , iti seamana leit

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
stancutza spune:
Zuzici,
Noi azi noapte am ajuns la Medlife la urgente. Copilul ardea ca focul, si nu mai respira bine. Se trezea din somn, vroia sa planga dar nu se auzea nimic. Isi pierduse vocea de tot si haraia din piept. Mi-a fost frica de ceva pulmonar si la 4 jumate eram acolo.
Diagnosticul a fost: laringita. Dr de garda ne-a spus ca, indiferent ca e virala sau bacteriana, poate da complicatii gen insuficienta respiratorie. NU aveau insa locuri in spital. Ne-a recomandat schema de tratament si ne-a spus ca putem sa mai asteptam putin acasa si, daca nu ii e mai bine, sa mergem la un spital de stat sa ne internam.
Din fericire, n-a fost nevoie. Dupa un supozitor cu Novocalmin si o doza de aerosoli, a adormit micuta - si noi odata cu ea - de la 6 jumate la 9 jumate.
Cum ne-am trezit, i-am dat sa pape si am dus-o de data asta la control la pediatra noastra, care azi lucra. O coada de copii acolo, majoritatea, ca si noi, fara programare. Controlul a confirmat diagnosticul, i-au facut acolo si o injectie cu un antiinflamator. Cand a intepat-o, a muscat din papucelul pe care i-l pusesem in fata ca sa o distrag :-( Se eliberasera locuri in spital, deci ne puteam interna, dar am preferat sa mergem acasa, sa-i dam inainte cu tratamentul si sa vedem ce se mai intampla.
Deci ii dam Nurofen la 8 ore, eventual si supozitoare cu Novocalmin daca febra e mare, 3 sedinte pe zi de aerosoli cu adrenalina si Flixotide...cam atat. Ea febra nu mai are, dar nici prea bine nu se simte. E cam moale, palida, tuseste rau din cand in cand si nu se tine bine nici pe piciorute. Si are niste ochi saracuta...Mi-e asa mila de ea.
Iarasi n-a vrut sa bea, se prosteste la bibe, doar molfaie tetina...cu lingurita ce o mai pacalesc. Insa a mancat aproximativ bine. La masa de pranz nu prea se indemna si la un moment i-am improvizat doua piscoturi de bebei inmuiate in formula si le-a papat.
Acum am alt motiv de ingrijorare insa: a facut doua scaune apoase si explozive. O fi diaree? Miroseau asa si asa. O sa-i dau iaurtul cu banana si o sa-i dau si putina Smecta, sper sa nu mai faca asa.
O sa incerc sa intru mai tarziu, acum are chef de joaca...cu ,mouse-ul de la calc, of course!
Un
mare zuzicilor care s-au gandit la noi!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
stancutza ufff Doamne prin ce emotii ati trecut!! si chiar azi-noapte cand m-am trezit s-o verific pe eva, ma gandeam la voi, ce faceti, cum sunteti .. si uite ce s-a intamplat. imi pare rau ca sufera sofiuca scumpa. bine ca stiti ce e si ii dati tratament. sanatate multa si sa se faca bine repede pitica.
poate diareea sa fie si de la medicamente??
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Mama Elle dar chiar ca parca ai facut-o singura , iti seamana leit ![]() ![]() O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
numa' ca io chiar aveam par!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva