Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Dragi zuzici,

am citit ce ati scris, am vazut si poze frumoase cu Matei, cu Pipe, exploratorii mici si dragalasi! Felicitari Mateias si Adeluta pentru ridicari, si Eva pentru dintisor!

Multa, multa sanatate copilasilor bolnaviori: Thea, Anita, Eleni! Alina, am citit ca ati fost internate, cred ca sunt niste momente tare grele sa stai cu puiul in spital. Eu am ezitat, ieri de exemplu puteam sa ramanem acolo, dar m-am gandit ca parca tot acasa pot avea grija mai bine de Sofia - si tratamentul se putea da la domiciliu - si nu m-am inselat.

Noi suntem mai bine, asa cum speram, si continuam cu tratamentul. Raguseala i-a mai trecut, dar mai tuseste inca, e cam miorlaita si tot nu e in apele ei. Insa nu a mai facut febra, respira bine si a dormit langa mine in patul mare de la 10 seara la 8 dimineata. Si eu odata cu ea. Va multumesc inca o data pentru gandurile voastre bune, cred ca au contat si alea pe undeva

Laura, nu, nu are mucisori, astia ne mai lipseau cred. Pe aparatul de aerosoli am dat vreo 200 lei, mie mi se par o mare inventie, cel putin in cazul Sofiei au avut efect de fiecare data, chiar dupa prima sedinta.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Eu am reusit sa dau "leapsa" cu raceala mai departe Benjaminului! Ii curge nasul, e marait, nu papa. Cand aud de bebei care au ajuns in spital (Sofia si Anita sa va faceti repede bine!) mi se face frica!!! Pe bune! Noi numai ce am fost in septembrie la sf raciti si acuma iar!
O sa fiu atenta cu febra daca apare... sper sa nu. F ciudat nici data trecuta nu a facut febra si era plin de muci si avea putin rosu in gat! E normal sa nu reactioneze si cu febra? Sigur ca nu imi doresc dar febra e o reactie de imunizare a corpului nu? UF! Sa faca corpul lui mic cum stie numai sa stea departe de febra, virusi si alte cele!
Nici faptul ca azi a ajuns si premergatorul nostru nu l-a incantat decat 10 minute. El si cand se taraste o fac ca racul pe burta 5 cm inapoi si asa se impingea si in premergator si and ajungea cu el in perete...." pe aici nu se trece"!
Sper sa il ajute la ceva si sa nu stau mereu cu frica ca va invata si mai tarziu sa mearga din cauza lui sau o sa aibe picioare strambe!
Am o stare de cacao, eu racita el pe cale sa faca ceva.....
Doamne-ajuta!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Ceska, multa sanatate lui Benji !!!
Dimitris a stat in premergator de la 6 luini si jumatate si nu are picioarele strambe iar de mers singurel a mers la 1 an fara o saptamana.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna zuzici. Imi pare rau sa aud de bb bolnavipoate totusi in acest capitol vor fi vesti mai bune.

Allesia, Matei , Stefan si Matei.
La multe lunite si anisori, sa fiti in primul rand SANATOSI, cuminti si sa ii ascultati pe parinti.

Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput