Puiuti de Randunici 2008!! (111)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

maine dimi plecam aici:
http://www.casarasnoveana.ro/

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Super misto. Noi in cursul saptamanii suntem pa, el lucreaza

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si noi, dar toata saptamana asta si pana joi-vineri, este fost acasa, a avut niste zile libere!
si daca nu profitam acum, ca e si vrEmea buna, nu mai mergem alta data!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Na ziua!
Am apucat sa stau jos pe ziua de azi , in afara de o ora si ceva cat am stat pe banca, in parc . Mi-am facut un capuccino si am papat niste cioco sa-mi revin . Dar am mancarica pe foc, asa ca stau nitel...

Olgutzule, sper ca ti-a iesit placintica, miam, ce pofta mi-ai facut! eu am facut doar cu foietaj cumparat dar cred ca e mult mai buna cu foi facute, de placinta.

Eu am facut o supica cu galusti si acum am o tochitura pe foc si ii ard si-o mamaliguta mai pe seara

Frumusika, eu nu-i pun caciula lui Stef, nici macar afara. Imi place cand ii flutura vantul pletele . Acum fara gluma, daca tu nu ai nevoie de caciula, nici el n-are, chiar daca a avut otita.

Nici n-am apucat sa citesc ce-ati mai ciripit...revin

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubu, a iesit ceva...am facut dupa o reteta de pe net, unde spunea ca pe la jumatatea coptului, sa torni lapte peste...regret ! E buna, dar eu simt gustul ala de lapte, si imi cam taie cheful. Data viitoare stiu

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Si mi-am facut si temele, sa nu ma mai puna Mimo pe coji de nuci
Si am terminat si papica, il astept pe randunoi sa vina, cand o veni...pe la 6-7...sa fac mamaliguta aia

Asaaa, scrisorica:

Mihutza, si eu zic sa nu-ti faci griji de Andra cu caputul. Vladutu meu statea mai tot timpul cu capul putin inclinat spre dreapta, cand incepuse sa stea in fundulet, apoi cand incepuse sa mearga ziceai ca vine in nas pe dreapta, parca ii trageai covorul de sub picioare…si dr mi-a zis ca n-are nimic si n-are…

La tv mai beleste ochii si Stefanoi cand se uita Vladut, dar nici eu nu-l las, incerc sa-i distrag atentia cu altceva. Dar mai beleste ochii

Cu olita, de data asta cred ca o sa mearga mai repede, mai ales ca Stef o sa-l vada pe Vlad si o sa-l imite…zic eu… Cand avea Vlad 1,6 ani era vara in toi si atunci m-am hotarat sa-l las fara pampers. Si a stat vreo saptamana, statea doar in chilotei si maieu si nu s-a prins care e treaba cu olita. Apoi la 1,10 ani era iarna si atunci iar l-am lasat fara si intr-o saptamana s-a prins care-i treaba si era tare mandru si fericit cand il laudam. Accidente mai erau apoi, dar rar, asta ziua. Seara si la pranz tot cu pampers. Iar cand a facut 3 ani, de fapt avea 3 ani si 1 luna, doua, pt. ca eu mai aveam putin sa nasc si i-am zis gata, pampersii ii pastram pt. bebe, el e mare! Nu i-am mai pus nici la somn, noaptea il trezeam de 3 ori sa faca, apoi o data si apoi treptat nu l-am mai trezit si acum se scoala singur daca ii vine. Chiar acum cateva nopti s-a trezit si n-a mai apucat sa se puna pe wc si a facut pipi pe gresie de adormit ce era …acum f.f. rar mai face pe el cand doarme. Cat am stat eu in spital, cand am nascut, a facut pe el in fiecare seara si la pranz pana m-am intors acasa!! Intreba mereu de mine si ii era tare dor sa ma vada…
Parca v-am mai zis ca odata s-a dus noaptea sa faca pipi si avea putza in erectie si el nu si-a dat seama si a facut pe pereti
si apoi a zis "ca n-a nimerit putza wc-ul!"

Clau, e superba masinuta! Sa o conduci cu placere! Mersi pt. raspunsul cu carnita.

Frumusika, de ficatel stiu ca merge pe la 7 luni, unii zic mai tarziu…eu lui Vlad i-am dat de la 7 luni jumate, parca…

Cami, felicitari pt. somnicul linistit de-aseara!

Luny, asa, da-te la Ursuleata care fumega! Se mai si mira de ce-o doare-n gat! Pai asa iti trebuie, Ursoaico! Lasa-le in colo de tigari!
In castronelul din poza avea piureul de fructe: un mar, o jumatate de piersica, o jumatate de banana, 2 lingurite avocado, branzica de vaci din 250 ml lapte si o cupa cu cereale.
Deci va duceti la plimbareala, hm…cat stati?

Olgutzica, ia zi cum ai facut placintica? Laptele l-ai pus sa nu se usuce prea rau foaia, nu? cred ca mergea si fara si cand o scoteai din cuptor o acopereai cu un prosop de bucatarie umed.

Simo, super tare cu pisulica pe plantele de la Mc! Hi, hi!

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubu, excelenta ideea cu prosopul ud !!!

Cred ca biruim cu filmuletzul ! Daca nu termina de compilat la el pana ies afara, il pun. Daca nu, disear'.

Sa ii fie de bine Stefanoiului. Sophie mananca fructe, sau legume cam 150mg si 150 ml de lapte dupa, cam la vreo 45 de minute. Cineva mi-a spus ca mananca ENORM! M-am simtit aiurea, am luat-o ca pe o observatie... si recunosc ca m-am ingrijorat...dar copilul nu e gras, creste incet si constant in greutate...Whatever!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Mersi Olga! Dupa masa de fructe el nu mai papa laptic, doar niste ceai, cateva gurite, apoi doarme o juma de ora/o ora si pana la 14 cand papa legumele iar cateva gurite de ceai. Dupa piureul de la pranz mai bea 60 ml lapte, in patut, apoi nani direct, il bea cu ochii aproape inchisi. Acum face nani de la 2 jumate.
Eu zic ca mananca f. bine, nu e exagerat, daca nu mai vrea intoarce capul si il da pe spate si nu-l fortez. Azi i-au ramas vreo 5-6 lingurite si din fructe si din legume, dar de cele mai multe ori mananca tot.
Si Sophie papa super!

Cred ca ma duc si eu sa stau putin in pat...pana se trezeste puiutu mic...vad ca e cam liniste pe-aici...Mimo, speli vase?

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ma plictisesc!!!

Am fost la plimbare, am gatit, am mancat!!!

daaaaaa...

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Luny, fain ca mergeti la relaxare, arata bine oferta.
Abia astept sa mergem si noi la Felix, joi plecam!!!

NU VINE NIMENI???????

Ce frumos ar fi sa mai vina careva !!!

Azi am implinit 7 lunisoare.

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Bubu, harnica ca intotdeauna!

Olgutz, ti-am vizionat pozele, ce frumos a fost la mare, eu nu am avut curaj sa o bag cu totul in apa, i-am bagat doar piciorusele, cand am fost la mare Iris avea 4 luni jumate.Nu era nici foarte calda apa!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput