Puiuti de Randunici 2008!! (111)
Raspunsuri - Pagina 19
lyvy spune:
Ursule, te-am votat!!!!!!!!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
tuchita spune:
Ce-ai patit, Gecko? e bursucul in greva?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
LMA Iris!
Stefanoi tot doarme...intre timp s-a trezit Vlad...si eu am stat si am gugalit ![]()
Vali, petreceti, petreceti??
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Nu mai vrea bursucel sa pape?
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
gecko spune:
mi s-a infundat un canal si m-am trezit cu o caramida pana-n gat...dar am rezolvat-o...60 ml am scos numa de acolo...ma duc sa imi pun mana stanga in gips.
o seara linistita pentru toata lumea si o saptamana buna, mai ales pentru Eric, Amira si Tuchita...Doamne ajuta!!!
Kya spune:

M-a lasat si pe mine randunoiul sa dorm la pranz, m-am trezit acum un sfert de ora, si sunt alt om!!! Acum i-am facut mancare zanei, si cand sa ma duc sa o hranesc, ea a adormit...
Asa ca m-am intors cuminte la lucrul meu, si astept sa faca ochi.
Luny foarte bine ca va plimbati. Vreme buna sa aveti!
Clau frumoasa masinuta.
Frumusik si eu sunt anti caciula cand nu e cazul, si ii dau dreptate Olgai - cu caciula doar il sensibilizezi si mai mult.
Cand eram la dentist m-a luat o baba la intrebari de ce nu ii pun caciula. Zic "pentru ca e cald, si n-are nevoie". Raspunsul "nu conteaza temperatura, a venit toamna, nu mai e vara"... ... Nici nu mai e nevoie sa comentez...
La multi ani bebeilor de azi!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
L-am auzit pe dr Streinu Cercel la tv despre un nou vaccin trivalent - meningita, otita si pneumonie (infectii cu pneumococ). N-am prins decat finalul discutiei, si din ce am gugalit, se face incepand de la 2 luni, cu un rapel peste un an.
Trebuie sa intreb medica de familie, ca mi se pare foaaaarte bun. Asa poate scapa si barbate-miu de obsesia lui cu otita la copil. El saracu' de la cat a patimit cand era copil cu otita transformata in mastoidita... acum sufla si in iaurt.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
VALENTINA C spune:
Poze noi!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2860346310103382524XvOnhV
Valentina si Matei (10.04.2008)

...dau la pompa...