Puiuti de Randunici 2008!! (111)
Raspunsuri - Pagina 17
Olgutzika spune:
De la datul cu aspiratorul ti se trage
Te pedepseste al de sus, ti-a luat tot cheful de invatat
Bai, ma chinui sa descarc filmuletul cu Sophie spunand "mama". A zis de dimineata ( evident din intamplare ), clar, de fata cu tatal ei, sa ii faca in ciuda ca a cazut in cap sub ochii lui
. Se oftica el de moare
, dar asta cred ca l-a descoperit pe M, ca face in continuu mama-mama-memeee-mmmmm. Mai putin cand am filmat-o eu, unde zice de vreo doua ori numai... Sper sa reusesc cumva sa va arat filmuletzul
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
ursuleata spune:
Clau 
e super masinutza
Hai Olga cu filmuletul
.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
lyvy spune:
Clau, frumusica masinutza ta, sa o stapanesti cu drag!!Astept impresii de la volan!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
ursuleata spune:
Tuchi, si eu trebuie sa ma apuc de curatenie pana vine bebe acasa,,,eu din fericire nu mai am de invatat
. Macar daca stai relaxeaza-te, nu smotru
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
livy, baga si la mine un vot![]()

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
tuchita spune:
Am dat cu aspiratorul pentru ca frumosii mei au mancat aseara biscuiti pe covor, stateau amandoi in fund, se uitau unul la altul, fiecare cu biscuitele lui, si au facut numa' firmituri!
iar azi de dimineata cine le strangea de zor cu limba- Sebaceul!
Si a gasit si o bucata de biscuite de-al Ilincai, cu nitica crema pe el, si era asa de fericit si cuminte intr-un colt....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita iar azi de dimineata cine le strangea de zor cu limba- Sebaceul! Si a gasit si o bucata de biscuite de-al Ilincai, cu nitica crema pe el, si era asa de fericit si cuminte intr-un colt.... |

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
tuchita spune:
Ursule, nu mai rade, ca mie imi vine sa plang!
Acum 2 zile i-a dat sora-sa sa se joace si el cu ambalajul de la un ou Kinder proaspat mancat, si era asta turbat sa linga un pic de ciocolata ramasa....
Din pacate el va cunoaste mult mai devreme ciocolata, bomboanele, pufuletii....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
cred ca plecam la Rasnov maine dimi!!se baga cineva?![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
maine dimi plecam aici:
http://www.casarasnoveana.ro/ 

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!