Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
Andrada79 spune:
andreap si eu sunt fff curioasa daca legea e valabila si pt noi, din pacate am prins finalul.
VOI ATI PATIT ASA CEVA???
Aseara dupa ce mancase in jur de 17.30 urma masa de dupa baita la care ce sa zic a supt de 2 -3 ori la san si a adormit. Am incercat sa ii dau bineron urla ca toate alea si a adormit. Am zis ca se trezeste sa il las sa doarma putin ca sigur se trezeste sa pape. De unde s-a trezit dimineata la 07.30. Acum la fel. A adormit iar cu urlete ca eu insistam sa pape ceva si el vroia sa doarma. Mai de vreme putin l-am luat din pat ca am zis hai sa il las 30 min sa doarma si sa incerc sa ii dau sa pape. Nimic, nici macar nu a scancit si l-am luat in brate i-am bagat biberonul dar dormea bustean! 

Chiar nu inteleg!?!?
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Da, SIs haioasa Cleo. Doloress, Gabitzule, Inais super montaj/poze! Simonix, Mihbut, Esme super ca se vede si gasca din Belgia!! Asteptam muuulte pozici! Alina_Anto bafta cu soacra! Felicitari pentru cumparaturile de azi! MI-ar mai trebuie si mie cateva bluzite... MA duc la Seinfeld.pupici Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
si noi tot la seinfield ne uitam. Dar pe dvd, ca suntem fani- am luat toate seriile
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
alina_anto spune:
| citat din mesajul lui Andrada79 andreap si eu sunt fff curioasa daca legea e valabila si pt noi, din pacate am prins finalul. VOI ATI PATIT ASA CEVA???Aseara dupa ce mancase in jur de 17.30 urma masa de dupa baita la care ce sa zic a supt de 2 -3 ori la san si a adormit. Am incercat sa ii dau bineron urla ca toate alea si a adormit. Am zis ca se trezeste sa il las sa doarma putin ca sigur se trezeste sa pape. De unde s-a trezit dimineata la 07.30. Acum la fel. A adormit iar cu urlete ca eu insistam sa pape ceva si el vroia sa doarma. Mai de vreme putin l-am luat din pat ca am zis hai sa il las 30 min sa doarma si sa incerc sa ii dau sa pape. Nimic, nici macar nu a scancit si l-am luat in brate i-am bagat biberonul dar dormea bustean! ![]() ![]() ![]() Chiar nu inteleg!?!? ![]() |
Si Sara a avut 2 nopti la rand cand a refuzat sa pape, dar a dormit bustean.O sa vezi ca o sa revina singura la programul obisnuit
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
alina_anto spune:
noapte buna, fetele!!

Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
chinabulina spune:
andrada, dar nu vad nimic rau in asta. fiica-mea papa putin dupa baita, ca e rupta de oboseala si adoarme mereu la san. dar de dormit doarme pana la 8-9, poate chiar si mai tarziu. eu nu-mi fac probleme, cand ii e foame se trezeste ea. asa ca bucura-te de somn legat cateva ceasuri, ca nu se stie cat tine ![]()
am vazut si eu pozici si montaje super. normal ca m-am apucat si eu sa fac montaj, dar deocamdata nu am facut decat cu mine si tati, cu bebe e mai mult de muncit si nu am terminat inca
eu nu stiu cat trebuie sqa manance copilul la diversificare. adica eu ii dau acum piure de legume. nu prea il mananca, pentru ca nu-i place cu lingurita. dar ne straduim. iar dupa ce s-a saturat de lingurita, il pun in biberon si adaug supica; iese o crema, pe care o bea cumintica. dar ce cantitate ar trebui sa manance?
cat priveste somnul, gogoasa mea doarme de mai bine de o luna in camera ei. dar doar noaptea, ziua are tepi in pat si nu sta. ziua doarme oriunde e mami, asa ca o car dupa mine peste tot...
multumesc, ralu_t, pentru raspunsul referitor la tetinele pt mancare mai groasa. m-am descurcat, s-a rezolvat
. aaaa, sa nu uit: sunt iremediabil indragostita de tudor, e a-do-ra-bil!!!! de fapt, v-am mai spus, ma simt foarte apropiata de tine si de reallaura, precum si de tudor si mircea, fiindca am trecut cu totii prin experienta nasterii in aceeasi zi ![]()
hai ca ma duc la culcare, ca iar a uitat ce am mai vrut sa zic. nu stiu cum am sa tin pasul cu voi, e tare greu. nici nu stiu cand apucati sa scrieti, eu abia daca apuc sa citesc ![]()
va pup pe toate, fara exceptie!
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria
http://b1.lilypie.com/9161p3.png
iulia83 spune:
fetelor am intrat sa va intreb daca a facut vreuna cont de economii pt copil, ca as vrea sa fac si ma tot bate o prietena la cap sa-mi fac la BRD ca ea lucreaza acolo si ma suna zilnic si insista ca e bine, ca bla bla bla
si eu auzisem de Aviva ca ar fi mai avantajos, cu bursa de studii si cont de economii pana la 25 de ani, am cautat si pe net dar dau date cam slabe fata de ce ofera ei cu adevarat..baga numai sa-ti scoata ochii si sa te faca interesat sa te aduca la ei ca acolo se gaseste un "agent" de-al lor sa te imbrobodeasca ...asta le e scopul..doar stiu ca am fo si eu broker si stiu cum merge treaba..deci...anyone? plsssssssssssss
hihihi l-am marcat cu rosu sa sara la ochi sa nu cumva sa nu vedeti mesajul meu de ajutor..vreau sa-i pun bani mufitei in cont pt cand o fi mare 
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

Nicole1980 spune:
| citat din mesajul lui iulia83 saru-mana pt reteta-supita nicole a papat mufitza mea de a rupt...aproape un castronel ..bine nu asa de mare ca al tau Pozici Mufitza Mufitza in parc Mami de Mufitza Ariana Elena Povestea nasterii ![]() |
Iulia ma bucur ca Mufita a papat azi tot. Ba da eu ii dau si a doua zi din supita. Azi chiar i-am dat din ciorbita de sambata, deci si a treia zi. Insa de regula o data la doua zile fac putina supa.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
cleo78 spune:
iulia83, stai calma cu brd-u. In ultimu an a luat 2 shuturi mari in fund. 1 cand i-a vandut unu din angajati nu stiu cate acctiuni la valoare de 1 euro (a iesit brd fr cu o gaura de 5 mil. euro), si acu, e singura banca de la bursa bucuresti (bvb.ro) unde au cazut actiunile in asha hal, ca s-a inchis vineri bursa. Si apoi s-a reddresat pt ca banca din Fr a intervenit pe piatsa.
Asha ca mai stai ceva timp linishtita cu asigurarea.... ca nicio banca/nicio firma de asdigurari nu e sigura acu.
Si io aveam in plan nishte decizii de genul asta, dar in febr, cand ma intorc la munca. Si dupa ce am studiat si comparat ofertele, a picat acum bursa in toata lumea, in primul rand firmele de asigurari din america, si apoi si de aici. Asha ca... pas. Cel mult o sa deschid un depozit simplu, la o banca nu f. mare, si o sa pun eu bani deoparte. Nu impus de ei. Ca la nevoie (de ex. acum stiu 2 pers. care in dispoerare si-au scos banii din banca si ii tin acasa cash)- sa il lichidez eu. sau fata la 18 ani.
andreap, m-am uitat io azi la shtiri. Pt ca m-a sunat o amica. Deci, pe realitatea, am urmarit 3 reportaje, despre 'pomenile' electorale, iar cea despre maternitate suna asha: o tanti, a spus ca a inaintat IAR propunere catre parlament (a cata oara?), astfel incat cine va naste sa aiba 2 ani, 85% din salariu, dar nu mai putin de 6 mil (adica cine ar fi cu salariul minim pe economie, sa primeasca rotunjit 6 mil). Din ce am inteles ... a spus clar : "MAMICILE CARE VOR NASHTE". 

nimik de noi, cele care deja luam 6 mil. Sau io care inca nu m-am uitat pe card sa vad daca i-am luat sau nu
. va dati seama ca sunt in stare sa dau in judecata statu roman.
Acu, na, io visez, e an electoral, pomana e pomana, dar IAR adeverintsa de la serviciu, cu venitu... etc. Si culmea, prima adeverintsa, cea respinsa de nenea urat si rau, imi scrisese economista, salariul pe ultimile 12 luni. O fi stiut ea ceva, sau o vreut sa le insinueze? ![]()
Ylari, intrebai de ce am facut cu caiinii. Am facut 2 reclamatii, pe site-u ala care ti l-am dat si tie, 1 online, si a 2a zi am sunat, si am mai facut o reclamatie telefonica. No, acu nu stiu daca s-au solutionat, dar din 10-12 caini cat erau permanent in fatsa blocului, mai sunt vreo 4. Si astia cu cercel in ureche (probabil castrati, nu i-am verificat). Ca au plecat...ca i-a luat... nus tiu, dar vreo 2-3 sapt i-am vazut in gashca patruland... acu s-au rarit asha ca ma bucur si asha.
Mai am un scandal, cu rds-u. Nu imi merge tel. fix de 6 luni. Am nu stiu cate reclamatii. Azi trebuiau sa vina. Nu au venit, normal. Miine dim. dau si meil la opc.
m-=am facut rea 

edit: ma duc sa ma culc, pana nu fac SI plangere ca vecinu de deasupra isi injura nevasta si fiica!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
mi_bebelina spune:
Buna dimineata fetelor!
Ma mai tineti minte? 
Ca de cand cu vremea frumoasa stam foarte mult pe-afara, doar dimineata ce mai apuc sa fac un pic de treaba prin casa, sa mai citesc DC ca de raspuns…...
Laura si Simona…….refacere rapida tatalui vostru
Alish, asa-s soacrele, stai linistita, nu te amari…
.copilul tau e cel mai cel, chiar daca ceilalti nu-l vad asa. Eu asa o consider pe Delia mea.
Andree27, frumos ce-ai facut tu……
.Hai ca le-ai dat de treaba fetelor.
Mai citesc din urma si revin.aud zgomote din dormitor, cred ca s-a trezit pitica.
Deliutza Broscutza
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Vad ca ati prins si voi legea mamelor - din pacate am inteles ca la noi nu se aplica - e a doua oara cind patesc asa - prima oara la Stefan, am nascut exact in anul cind s-a modificat legea de la 85% la 8 milioane...evident eu am prins legea modificata. Acum iar se modifica, dar pentru mamele ce vor naste din ianuarie 2009 incolo...asta e, nu am avut norocul asta!
Intreba inais parca de depozite pentru copii. Eu i-am facut lui Stefan si acum si lui Tudor, conturi de economii atustart, la brd. Ai dreptul sa-i faci conturi in lei, eur si usd - eu le-am facut de toate - doar ca au o limita de suma (100 eur, 100 usd si parca 4000 ron) pina implinesc 14 ani cind se transforma in atucont si atunci poti depune din nou bani in ele. Ideea e ca au o dbinda ceva mai buna decit conturile de economii normale, primesti o prima de deschidere de 10 eur/usd si dobinda se capitalizeaza lunar. Eu am preferat conturile astea si le-am deschis dupa botezul fiecarui copil, cu o parte din banii primiti la botez. Apoi la aniversari, am spus rudelor sa depuna bani acolo pt ca oricine poate depune. Stiu ca mai au conturi de economii pt copii si cei de la alphabank. In ceea ce priveste asigurarile de studii astea sunt alta poveste - deocamdata i-am facut doar lui Stefan si am ales tocmai compania AIG (cea care a vut pb in State..) dar oricum compania de aici nu a fost afectata si intre timp in USA s-a pompat capital - aici am o prima anuala de vreo 3000 roni si cind va implini 18 va avea o bursa lunara de studii, zic eu ok, sa se poata intretine, pina termina facultatea. Lui Tudor am sa-i fac acelasi lucru, insa la ING. Cam asta cu economiile copiilor...
Ma duc sa-l hranesc pe arici ca s-a trezit...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

de Mircea Ioan, 15 mai 2008
a papat mufitza mea de a rupt...aproape un castronel ..bine nu asa de mare ca al tau