Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
Andrada79 spune:
Doloress fff frumos montajul, dar chiar ca micut mai era si uite-l acum , un voinic frumos si drag!
Vazut si poze de puiti de Gabitzam si Lori! Sa ii manaci si alta nu!
Vizionam in continuare!
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andree27 Dollores e super montajul!!!!! Poze Andreea , de un Bondarel !!!! |
Ti-am trimis sms!!
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Alysh spune:
Doloress, super reusit montaj, super reusit bebe! Felicitari! Neaparat tre' sa fac si eu unul. SA vad cand m-oi invrednici.
Inais, ce frumos e imbracata scumpa Iasminuta! Ce asortata e ea acolo! LR, cumva?
Vlady
Doloress spune:
Fetelor merci mult de aprecieri 
Andrada, intr-adevar era mititel tare la 1.900 kg, 44 de cm si 32 de saptamani de sarcina, o mana de om. Acuma are aproape 7 kg si 67 de cm la 5 luni jumate. Dupa varsta corectata are 3 luni jumate. A recuperat tare bine diferenta.
MIss felicitari pntru rasul cu hohote! Si pe mine ma topeste cand rade, prevad ca o sa fie un copil tare vesel, rade din orice. SI la inceput tare imi faceam probleme ca nu zambea deloc.
GAbitam si Lori am vazut doi baieti frumosi foc la plimbare!
Fetele din Belgia, sa faceti pozici la intalnire!
simonacip spune:
Seara buna si de la noi. N-am mai apucat sa intru, macar v-am citit si am vzt pozici/montaje superbe de Iasmnutza in Tineretului, Ericutz, Patrik, raducu si Robertel in Herastrau. O incintare.
Noi azi ne-am plimbat cu Elenuca si cu GD. Pe GD o stiam din vedere, o tipa tare faina cum ar zice si Elenuca. Baietii nostri cei mari si rasfatati s-au jucat impreuna. Macar acum nestim, ca dn vedere o stiam pe GD, dar nu stiam ca e mamica de-a noastra de pe forum..
Alysh, nasol cu comentariile astea stupide la adresa lui Vlady..Nu stiu cuma r fi sa le faca cineva la adresa lui Matei, dar cred ca bine nu mi-ar pica nici mie..
Sunt obosita frinta, asa ca va pupic pe toatele....
Ah, cu decalotarea, si eu o fac din cind in cind l Matei...cu David am ajuns la dr pe la 7 luni, cu fimoza si a fost mult mai nplacut...Of, of, greu cu baietii...
Ah, si am ris de Cleo la faza cu tati care scoate pusca...hoho..si inca n-a vazut nimic tati...
Adriana, lasa nu mai fii nostalgica, ca punem aici de-o intilneala si uiti de Viena
(nici eu nu-s convinsa de ce zic)
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
Da, SIs haioasa Cleo.
Doloress, Gabitzule, Inais super montaj/poze!
Simonix, Mihbut, Esme super ca se vede si gasca din Belgia!! Asteptam muuulte pozici!
Alina_Anto bafta cu soacra! Felicitari pentru cumparaturile de azi! MI-ar mai trebuie si mie cateva bluzite...
MA duc la Seinfeld.pupici
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Laura, m-ai intrebat de dimineata despre babycenter si nu ti-am raspuns, scuze. Nu mai stiu ce cer acolo la logare, ca mi-am facut contul demult, cand eram gravida cu Andrei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
inais spune:
Multumim fetelor pentru aprecieri...nici nu se vede prea bine puiu' mic in poza cu pricina si e facuta cu mobilul.
Alysh nu e la LR. O sa razi...din Auchan i le-am luat. Sunt super sa stii...si eu nu-i cumpar orice imi pica in mana. Le triez dupa niste criterii foarte clare. Printre care, sa fie captusite cu bbc.
Va pupam...noi am facut baitza, am papat si ne culcam imediat!
Noapte buna!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
andreap spune:
salutare
ieri am fost toata ziua prin herastrau,azi nu am mai avut net....asa ca nu prea stiu ce se mai intampla![]()
sper sa sunteti bine
MissP,cum e operatiunea biberonul?
Alysh,mi-a pove Mi_bebelina de soacra ta...fara comentarii
noi suntem bine,maine vreau sa ajung iar la spital sa o vada.azi a fost fff cuminte,nu a mai plans in carut..sper sa fie asa de acum inainte.a si dormit..o zi reusita
!
care din voi s-a uitat la stiri?mi-a zis mama ca au anuntat ca s-a aprobat modificarea legii care acorda indemnizatiile de ingrijire copil si ca de la 1 Ianuarie va fi 85% din salariu de baza,dar nu mai putin de 600 ron....ar fi super....dar sunt tareeeee curioasa sa vad daca asa e si sa vad daca se acorda si celor care se afla in plata indemnizatiei inainte de 1 ianuarie
sper sa mai pot intra si maine..
va pupic pe toate
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

de un Bondarel !!!!