Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
cleo78 spune:
leeeloo, curat ghinion cu asti 85% din salariu. Pe bune ca mi-a picat prost - stateam si io 2 ani acasa daca luam 85%, asha la 8 luni ma intorc la munca. Ca de, 6 mil is nimik.
uof.
La ideea asta cu cont in care sa depuna fiecare de ziua copilului - e o super idee. Ca la mine socrii is genul care sa arate uite ce lucruri fac ei pt copil, si vin cu tot felu de inutilitati cadouri- asha ca o sa le zic: mamicule, uite contu copilului, si asha la varsta asta nu o sa aprecieze ca ii iei ceva, si mai mult ma enervezi pe mine, macar sa aprecieze la 18 ani!!
. Dar inca nu m-am decis la ce banca....adica inainte eram oarecum indecisa intre brd si ing, acu in brd nu mai am incredere, dar nu mai am in nicio banca.
ei, mi_bebelina, cum sa nu ne aducem aminte de tine? mai vino pe la noi!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Laura, m-ai intrebat de dimineata despre babycenter si nu ti-am raspuns, scuze. Nu mai stiu ce cer acolo la logare, ca mi-am facut contul demult, cand eram gravida cu Andrei. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
merci mult Gabitza nu stiam care e zip code-ul ca nu ma lasa sa introduc codul de 6 cifre al strazii
mai cercetez. 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui chinabulina aaaa, sa nu uit: sunt iremediabil indragostita de tudor, e a-do-ra-bil!!!! de fapt, v-am mai spus, ma simt foarte apropiata de tine si de reallaura, precum si de tudor si mircea, fiindca am trecut cu totii prin experienta nasterii in aceeasi zi |
si io la fel!Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
I-am facut si eu asigurare de studii lui Andrei cam cand a implinit un an si o sa-i fac si lui Raducu. Platim putin peste un milion pe luna, iar la 18 ani va avea optiunile sa primeasca toti banii, sau lunar pe o perioada de 5 ani parca. La ING am facut, si tot acolo o sa-i fac si lui Radu.
In legatura cu legea mamelor, sunt curioasa din ce bani o sa plateasca cei 85%. De la casa de asigurari sau va plati angajatorul? Cand era inainte plata cu 85% platea angajatorul si i se deducea din nu stiu ce impozit sau taxe sau whatever. Pe urma au modificat legea si au trecut toata povestea in alte fonduri. Acum trec iar la angajatori?
Vorba lui Cleo, alt circ, alta distractie, alte adeverinte, alte drumuri. Macar au noroc alte gravide de acum, daca mamicile care sunt deja in plata nu mai apuca.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Laura, baga si tu acolo un cod de 5 cifre, din State. De exemplu 90210
Ca adresa sau tara vad ca nu o cer.
Si la inscriere eu am bifat la newsletters doar "My baby this week", si ei imi trimit saptamanal un mail despre stadiul de dezvoltare al fatului/bebelusului/copilului, ce ar trebui sa faca, sa stie, cat de dezvoltat sa fie, ce te poti juca cu el si multe alte. Iar site-ul chiar mi s-a parut mie personal foarte complet in tot ceea ce priveste sarcina si copilul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui gabitzam I-am facut si eu asigurare de studii lui Andrei cam cand a implinit un an si o sa-i fac si lui Raducu. Platim putin peste un milion pe luna, iar la 18 ani va avea optiunile sa primeasca toti banii, sau lunar pe o perioada de 5 ani parca. La ING am facut, si tot acolo o sa-i fac si lui Radu. In legatura cu legea mamelor, sunt curioasa din ce bani o sa plateasca cei 85%. De la casa de asigurari sau va plati angajatorul? Cand era inainte plata cu 85% platea angajatorul si i se deducea din nu stiu ce impozit sau taxe sau whatever. Pe urma au modificat legea si au trecut toata povestea in alte fonduri. Acum trec iar la angajatori? Vorba lui Cleo, alt circ, alta distractie, alte adeverinte, alte drumuri. Macar au noroc alte gravide de acum, daca mamicile care sunt deja in plata nu mai apuca. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
a zis tanti aia ca de la stat. Am urmarit de 3 ori stirea, in ideea ca o sa pricep. Deci, a zis clar - nu sunt multe mamici, asha ca banii se gasesc de la stat, mai ales ca cele carieriste, se vor intoarce intr-un an la munca; nu a zis nik de CAS.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Andree27 spune:
NEatza,
Am avut o noapte de cosmar,Eric s-a trezit tot la 3 ore sa pape!!
Gabitzule cum se numeste medicamentul ala care e pt horcaitul nasului?Ca asa face Erciut ca un tren in gara?E bun?Nu e antibiotic asa?Si cum se foloseste???
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
leeloo2004 spune:
| citat din mesajul lui cleo78 La ideea asta cu cont in care sa depuna fiecare de ziua copilului - e o super idee. Ca la mine socrii is genul care sa arate uite ce lucruri fac ei pt copil, si vin cu tot felu de inutilitati cadouri- asha ca o sa le zic: mamicule, uite contu copilului, si asha la varsta asta nu o sa aprecieze ca ii iei ceva, si mai mult ma enervezi pe mine, macar sa aprecieze la 18 ani!! o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
cleo, statul roman garanteaza depozitele de pina in 20.000 euro si in curind, conform directivei europene, depozitele pina in 50.000 euro (poate deja s-a adoptat si la noi, nu am mai urmarit stirile...) prin urmare poti alege orice banca, inclusiv brd-ul (oricum filiala de aici nu are mari legaturi financiare cu banca-mama) caci presupun ca vei depune pina in suma asta... oricum, stii si tu - nu exista banca in lume care sa reziste daca vin deodata toti deponentii sa-si retraga banii...si din pacate la noi functioneaza mult genul asta de zvonuri, neintemeiate, care pot produce dezastre financiare...
Am uitat sa va spun ca am vazut doi bebici superbi de gabitzam si de lorich precum si colajul lui doloress - vai ce mititel a fost puiul tau si ce mare s-a facut acum!!!

Eu iar am de alergat azi - trebuie sa trec pe la medicover sa iau rezultatul la anlizele lui stefan si pe la Directia de Taxe ca sa iau un certificat fiscal...urati-mi succes!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
simonacip spune:
Neata si de la noi
Astept sa se scoale Matei sa merg sa-l impartasesc, e sarbatoare azi...Sis, poate ajungi si tu cu Mirci
Nasol cu legea, la mine oricum a fi, tot aia e, tot 2 ani stau fara sa ma gindesc prea mult. Asta e 8 sau 17...ce mai conteaza, diferenta as da-o la bona, asa ca prefer sa stau eu cu ei...si as putea sa dau si pe alt post si sa am salariul mai mare, dar nu ma intereseaza nimic deocamdata...Legile stiu si eu ca nu se aplica retroactiv, doar daca mai sunt printre voi in concediu medical si nu au depus actele pentru CIC...cele care mai pot sa-si prelungeasca medicalul pana prin ianuarie, ar fi super...
Andreea, imi pare rau de Ericutz, toamna cam asa sunt nasucurile copiilor din pacate
Mi_bebelina, normal ca nu te uitam
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Leeloo, succes, tinem pumnii!!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."