Pepenasi de iulie-august 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Intru pe fuga , doar ca sa va salut , sa nu ma dati disparuta
Saptamana asta o sa fiu cam prinsa cu pregatirile ptr botez asa ca n-o sa prea pot intra . Pupici, fug ca s-a trezit mandra

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

camy nu-i nimik,stai linishtita,ma gandeam eu ca s-a intamplat ceva
ileanna:m-am casatorit la 20 ani si am divortzat dupe 3 sapt(looong story),l-am cunoscut pe sotzul meu -eram vecini in blocul in care abia ma mutasem,peste 3 ani ne-am casatorit(iulie) in sept am proiectat copilul,in 2006 am deschis primul salon si acum in 2008 pe-al doilea,iar dc totul merge bine in 2010 il nasc si pe fratziorul Mariei si pt mine cam astea mi-au fost visurile si ambitziile,apoi tot restul vietzii o sa ma lupt sa intretzin ce-am realizat si sa mi cresc copii si sa ma bucur de ei si de sotz(pe care eu il ubi mult,pt cum spuneam are si muuulte partzi bune)

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Neatza!
Aoleu, cand va aud ce probleme aveti cu sotii vostrii! Si eu zic ca aruncam cu blenderul in situatia aia . Acuma na, o fi de vina in primul rand modul in care au fost crescuti, dar al meu mai are 2 frati si toti au fost crescuti in ideea ca femeia NU are datoria sa spele si sa calce si sa faca treaba in casa, ci toate astea se fac impreuna! Si de multe ori nici nu e nevoie sa ii zic sa faca un lucru, ca se sesizeaza singur, mai bombane uneori cand e vorba de spalat vasele care nu intra in masina de spalat, dar ii trece . Si nu mai spun ca el e cel care se trezeste noaptea la 3-4 sa ii dea sa manance Aidei . Si maica-mea a fost impresionata de cat de grijuliu e Cristi cu Aida si cum ar sta tot timpul numai cu ea.
Cand eram in spital venea zilnic cu mancare, intra si de mai multe ori pe zi, ca adusese la exasperare asistentele de acolo cum ca ce, el s-a mutat cumva la spitat de e tot timpul prezent?
Acuma poate va puneti sotii sa citeasca ce am scris eu aici, sa ia aminte ce datorii au, ca au si de-astea, nu numai beneficii

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Spun si eu prezent in dimineata asta...

Noi suntem bine, crestem, ne ujitam dupa jucarii , ne distreaza zgomotele si asteptam botezul de sambata!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ana_a dc iti mananca ultima masa pe la 19 ... io zic ca e perfect normal sa se trezeasca pe la 1. Pana la urma tot itzi face un somn de min 7 - 8 ore nu? Doar ca intervalul e pozitionat oleak mai aiurea. Ma uitam iar la mugurashi si vazui k sunt bebei de aproape 5 luni care se mai trezesc de 2 - 3 ori pe noapte. Ufff, chiar m-am dezvatat de asta. Dar cred ca bebeii aia is hraniti la san ori eu stiu ca laptele de san e mai putin concentrat decat asta shi poate mamicile nu au la fiecare masa lapte suficient.

Fetele cu cord bloodu' eu stiu ca de la inceput am fost avertizata ca este posibil ca sangele recoltat sa nu contina suficiente celule stem shi ca ... cumva ... nu este vina nimanui. Eu asa am inteles.

Apropo de berbantzi io m-am burzuluit la al meu din doo motive: 1. k dupa sarcina se apucase sa se rasteasca la mine from now and then. Io stiam ca el este o fire f f colerica (de genu acu ia foc si peste 2 min nu mai are nici o treaba, ori io is invers adica nu sari in capu meu si peste 5 min is ok) dar asta picase numai pe capul altora. Eu eram cea care radea si il calma in 2 sec cu o gluma. Eh dupa nastere am picat victima shi evident k nu era sa stau sa inghit k deh, asta-i firea lui. Shi 2. bondingu' cu copilu nada iar in we carat juma de Cora acasa shi dupa aia leshinat pe canapea. Io intelesesem evident motivele: firea colerica, shocu' ca s-a schimbat viata, teama de necunoscut, stangacia in fatza micii creaturi si etc etc. Si am incercat 2 luni juma cu toata pshihanaliza si tactica si managementu' (ca mi-s pasionata din liceu nu asha). Da nimic nene. Il tinea doo ore cel mult. Iar dupa aia evident k nu am mai avut rezerve sa duc frustrarea, simteam ca mi se schimba sentimentele pt el (ori asta e de neacceptat pt mine, eu am avut o casnicie de vis si un barbat la fel) asha ca am zis scurt: ori la bal ori la spital. Furiile iadului au durat vreo 2 saptamani evident cu un final apoteotic in care v-am zis ca l-am chemat in miez de noapte de la Ploiesti si nu s-a miscat de acasa 4 zile. Iar faza asta cu "trebe sa-i spui shi sa-i ceri" IO N-O ACCEPT NENE. Punct. Da, intr-adevar sunt asteptari pe care trebuie sa la comunici clar pentru ca nimeni nu-i Mafalda. Cu asta sunt perfect se acord. Dar atunci cand nevasta abia ti-a nascut shi sta nedormita shi hatzana copilu 5 zile pe saptamana iar tu vii acasa shi te trantesti undefinitelly pe canapea ... ete pt mine aicea nu e nimic de solicitat. Tre sa iti dai seama pe ce lume esti si ca tre sa faci ceva si inca repede. Ca daca si in cazul asta tb sa formulez propozitii clare ... inseamna ca si daca ma calca masina in fatza lui tre sa ma scol si sa zic: dear husband, m-a calcat masina shi as avea nevoie sa-mi aduni maruntaiele shi sa chemi o salvare. C'moooon there are limits!!!
Acuma ce sa zic ... am si de la cine sa am pretentii pt ca el e un tip minunat da' i mai trebe cate un dush. Ca daca venea acasa shi comenta ca nu-i curat ... cre ca nu mai faceam nici un scandal ci ma lasam de meserie complet.

Acuma suntem suuuuuper ok.

Mergi la inceput

anaxena daca esti veodata in the mood, sa ne pove si noua cum a fost cu divortul ala dupa 3 sapt. Asta din ciclul "viata bate filmul". Shi din ciclul asta va pot povesti si eu chestii de genu':

1. cum m-a parasit prima mea iubire la 19 ani shi de disperare mi-am luat lumea in cap, 1 geanta shi am fugit la 1 manastire unde am constatat ca se faceau exorcizari. Shi cum am stat acolo 2 sapt in toiul iernii shi am dormit pe jos langa tot felu de oameni (nu uitati ca eu acuma is oleaca ateu, de fapt nu pot zice asta pt k cred in divinitate; hai sa zicem ca sunt gnostica)

2. cum am fugit de acasa shi m-am mutat in buc cu un tip pe care il stiam de doo sapt shi il cunoscusem in tabara la Costinesti (am stat 8 ani cu el si acu suntem prieteni f f f f buni).

3. cum m-am indragostit LULEA de 1 alt tip cunoscut pe net shi dupa 3 luni am aflat ca convietuia de 10 ani cu 1 tipa. Cum 2 ani nu am fost capabila sa ma desprind din relatia distructiva si din promisiunile lui ca vom fi impreuna pt ca respectiva era cea mai mare vipera ever (kkt am cunoscut-o si era o tipa super). Cum la un moment dat cand a inceput inceputul sfarsitului m-a scos din minti complet si m-am dus peste el acasa LA EI shi i-am dat si cu poseta in cap in timp ce prietena lui striga "X te rog sa nu o lovesti!!!" .

4. cum mi-am cunoscut sotzu tot pe net shi dupa 1 sapt aflu ca era intr-o relatie de 10 ani .. relatie pe terminate (asta era sincer de data asta dar io deja ma pregateam sa ma caut la babe ori la nebuni). Shi faza in care tipa il paraseste, vin io ... scena in care io ma aflu pe casa scarii cu el shi intra ea back cu second thoughts iar io il iau de mana si il trag instinctiv langa mine .

Mai vreti??? K daca ma scotocesc mai scot vreo 10 puncte. Hai sa videm care ma bate??? anaxena mai ai tupeu???

Mergi la inceput

Deci sa nu uit
Nu ascultati EVER de sfaturile mele. Decat daca sunteti pe varianta "ori la bal ori la spital" .

Da' psihanaliza pe mess fac la cine vrea, pe principiul "facetzi ce zice popa nu ce face popa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

ana am votat si eu pozele
am sunat la celule, sangele este steril deci totul e in regula!
(atunci cand la recoltare sangele este contaminat nu se poate pastra)

mada la multi ani cu intarziere!

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Ziua buna si de la noi!

Raportam un we foarte frumos, cu soare placut de toamna. Victor a fost ceva mai agitat sambata, bata-le vina de basini ca mult imi mai chinuie baiatul!Vorba unei vecine "zici ca-s de aur, asa plange dupa ele"
Duminica am facut o plimbare la Rapa rosie si a fost asaaaa de frumos. Cu toate ca e foarte aproape de oras nu am mai fost la rapa din vremea liceului. Asa ca acum am mers cu copiii si cu cumnatii mei si ne-am desfatat cu peisajul. Gasiti poze la semnatura, in albumul "rapa rosie" Vizionare placuta si o saptamana minunata tutror!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetelor!

Intru rapid ca suntem pe fuga ne pregatim de mers la setul numarul doi de vaccinuri.
Ma mult de urari revin si cu nominalizarile mai dupa amiaza, ieri a fost fain o masa linistita in familie f placut si relaxant si pot sa zic ca desi am calcat stramb in weekend cu ceva carnitza si ceva prajituri tot am reusit sa dau jos in prima sapt de dieta 1,3 kg. Deci e bine am si eu in sf prefix cu 6 am 69,5 kg.
Asa deci incerc sa mai citesc din urma cat pot restul dupa ce venim de la vaccin.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput