Pepenasi de iulie-august 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
kamelya spune:
Mada
LA MULTI ANI,MULTA SANATATE ,SA FII IUBITA
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
kamelya spune:
Sun cat mai stai in Bora Bora??? te vrem inapoi la scutece
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
ana_a spune:
bei Ileanna, si eu as avea astfel de story
insa nu am talent la descriei si mi ca va plictisesc de pomana.
Da eu l-am cunoscut pe al meu sot ca lucra in acelas birou cu unul ce l-am cunoscut pe net pe mirc la vremea aia. Il cautam pe ala sa-l vad pe astalalt
Si in final l-am lasat pe individul respectiv si i-am scris un sms actualului sot ca cica "ma gandesc la tine "
si acum imi amintesc si ma mir de tupeul meu....Ne-am "cuplat" la inceputul lui decembrie, a fost cadoul meu de la mosu ca eram intr-o pauza de vreo 2 ani cu relatiile stabile, si anul urmator in iunie am facut nunta. De atunci au trecut 6 ani si cred ca vom imbatrinii impreuna, asta daca nu ma enervez o data asa tare ca tine
si dau cu el de pamant cand ma supara.Desi este un om bland si se implica in toate atat cat poate si se pricepe.
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan ![]()
Matei - poze
MissJJ spune:
Asa acu recuperez:
Dia uff ce sa ii faci se mai intampla mai ales cand e primul bebe si ei se simt indepartati taticii si se simt aiurea noi suntem nervoase/obosite/stresate si de aici ies discutiile si certurile imp e cand prinzi ocazia si e si el calm si tu la fel si bebe e cuminte explica-i frumos ce si cum si ca ai vrea si tu sa se mai implice si etc. Poate ii e si frica de bebe le e frica sa nu ii faa vreo ceva sau mai stiu eu ce nu ai de unde sa stii ce e in capul lor dar intreaba-l zii si tu ce si cum te nemultumeste si lasa-l si pe el sa iti zica ce si cum, puneti totul frumos la vedere si discutati ce si cum fara certuri.

Anka da is mai bine oleaca well nici nu pot sa bag capul in nisip ca strutzu ca nu se rezolva nimica tre sa tragem cum putem sa depasim criza cica sunt ceva preconizari ca prin martie anul viitor trece furtuna apai acuma om vedea si noi ce si cum. Fingers crossed sa se rezolve.
Dia legat de parul cretz nu stiu ce sa iti zic Ari de mica il are ondulat ca de papusa dar asa l-a avut si fata vecinei mele si acuma la 4 ani e super drept de zici ca e facut cu placa sau ceva, deci se schimba oricum acuma la Ari de ex incepe sa se mai inchida la culoare devine usor usor mai mult saten decat blond.
Dia legat de somn eu am mai zis chestia asta si aici ne invata sa punem bebe in patutz cand inca e treaza si nu e extrem de obosita ca atunci nu mai rezolvi nimica, trebuie sa o observi cand da semne de oboseala si in fiecare seara o pui in patutz daca plange o mangai stai si vb cu ea si etc si incet incet o sa se invete.

Bufi ma bucur sa aud ca sunteti ok si ca au iesit bine radografiile.
Ileanna 

.
Mai legat de greutatea copiilor mie toata lumea mi-a scos ochii ca Ari e prea grasa tot timpul, ca ce e asa dolofana ca ce ii dau sa pape si ea abia daca mananca de doua ori pe zi.
Dsa ce sa ii fac asa e ea imp e ca e sanatoasa si nu are pb si etc. Normal ca eu ma stresez ca orice mama da asta e is multumita ca e viaoie doarme bine face progrese deci cu papatul cum trebuie mai asteptam.
Gini, Vicky, Adriana, Gabriela, Narcisa, Pica, SImona, Ralu, Ileanna 

si multumesc mult mult de tot pt urari si vb frumoase.
Adriana asteptam pozele.
Asa atata am reusit sa recuperez de acuma incepe nebuneala cu pregatirile de iesit din casa deci ne auzim dupa ce revenim de la vaccin.
Pleaseeee deschideti cateva capitol daca ajungeti la 20 daca nu ajung eu. Thanx.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
violeta29 spune:
Revin, ca a adormit mandra la mine in brate, ca ziua doar asa dormim , pe burta lui mami in fotoliu la calc sau afara la aer, R ar doarme si ea in pat ca tot omul, de patut nici nu poate fi vorba, noaptea ce o mai pacalesc.
Pe picassa nu stiu cat spatiu ocupa pozele ca nu pot sa intru nici macar cu Modzila, nu stiu de ce.
MADA, desi cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI, sa fii fericita alaturi da familia ta.
ANAXENA, wow, divort dupa trei saptamani, hai ca m-ai facut curioasa.
TRULI_LULI sa va fie de bine plimbarea, ce super ca ati iesit la aer curat
BUJO, felicitari pt micutul crestin
DIARUX, ma insel eu , sau si tu ai avut botezul in we asta? Felicitari si tie ptr micutul crestin
Despre soti : cand vine de la serviciu face smotru, face mancare face piata, dar cu fata sta numa daca e cumintica.Daca plange s-a rupt filmul, zice hai da-i sa pape ca ii e foame
Nu are rabdare de fapt sa o linisteasca , devine agitat, iar fata probabil il simte si devine si ea tot mai agitata
Cu alocatia chiar asa la cat timp dupa ce ati depus dosarul ati primit-o? Noi am depus pe 4 sept si inca nu am primit nimic. Daca nu suntem acasa primim instiintare ceva in cutia postala?
Cam asta am retinut, nu am reusit citesc tot capitolul, promit sa recuperez. Astept sa se trezeasca fata sa iesim la plimbare(in marsupiu, ca avem ace in carut
), e asa soare si frumos afara.Va pup pe toate si o sa incerc sa mai intru in limita in timpul o sa-mi permita.
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
ariadnabr spune:
Ileano io va bat la povesti ![]()
1. Prima relatie de lunga durata (7 ani), l-am cunoscut la 15 ani, am fost prieteni in liceu, la 18 mi-a fost primul barbat, credeam ca mi-am gasit perechea, dam la facultate amandoi, ne mutam la bucuresti, impreuna desi ai mei nu-l placeau de nici o culoare! Relatia incepe sa se deterioreze, il insel de 3 ori in 3 ani
pentru ca ma dezamagea in continuu pe plan profesional, intr-un final pleaca si-mi da una bucata lectie de viata...imi rupe sufletu' in doua de zic ca nu-mi mai revin. Mentionez ca l-am cunoscut in vremea asta pe Mick pe net, nothing going on, radeam amandoi ca nebunii unu' de altu' cand ne gaseam.
2. De ciuda si oftica ca m-a lasat, ma duc peste el la Bacau, unde-i fac praf relatia cu aia pt care m-a lasase, si ca sa-i demonstrez ca pot, vrajesc un american pe net, pe care il fac sa vina in Romania dupa mine
cu care ma mut in vara aia si cu care ies in Europa in urmatorea vara si fac...baloane pe strada!
Intre timp desi pe fostu' il las in plata Domnului, dar relatia lui se termina...din cauza mea
relatia de prietenie cu Mick continua... Americanu' meu pleaca acasa de craciun cica ne casatorim cand se intoarce. Aflu ca-s insarcinata cat el e in U.S. Ii spun, reactioneaza foarte urat, gen nu vrea bebe sa fac avort, eu zic nu fac, el isi cumpara bilet sa vina inapoi...intre timp aflu ca sarcina e extrauterina, internare, operatie, mai moare o parte din mine...vine asta, vorbim de casatorie...plecam in Europa, dar eu incepusem sa dau vina pe el ca pierdusem sarcina, il acuzam ca nu a vrut bebele de aia nu a trait...Mick devine omul caruia ii impartasesc ceea ce simt. Relatia se deterioreaza, cu cat se deteriora cu atata devine Mick mai interesat de mine, desi eu nu am ochi sa vad...Revin acasa in toamna, el pleaca din nou in U.S. de Craciun, eu hotarasc ca daca pana in primavara nu e la bal sau la spital eu il las...nu apuc sa il vad in primavara pentru ca...ma trezesc cu sms de la Mick ca el si-a cumparat bilet de avion catre Romania, ca intelege daca nu vreau sa il intalnesc dar ca el vine oricum si spera sa fiu la aeroport, ca el a dezvoltat sentimente pt mine in anii astia..
Eu...ii trimit sms ca nu ma mai bag in alta relatie cu un foreigner, ca o sa fiu la aeroport sa ma asigur ca ajunge in Bucuresti ok, dar ca il urc in tren spre Brasov ca sa vada si el ceva daca tot vine, numai ca eu nu ma urc cu el...needless to say ca socoteala de acasa nu se potriveste cu ceea de la piata si ajung la Brasov cu el...pentru ca mi s-au taiat picioarele cand l-am vazut
Asta era in ajun de Craciun. Traiesc pentru prima data in doi ani si jumatate de cand m-am despartit de Dan sentimentul ca sunt intreaga, disper la gandul ca m-am indragostit ca proasta de el si ca el pleaca si io raman iar cu sufletu' bucati...
3....Mick...history ...![]()
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
turturica spune:
mada, cu intirziere iti urez si eu multi ani fericiti, sa fii sanatoasa, iubita, sa-ti traiasca si sa te bucuri de familia aia frumoasa a ta. Tin pumnii sa se rezolve problemele, criza asta afecteaza cam pe toata lumea, asa ca nu te ingrijora, o sa treaca.
Noi am avut un week-end tare placut, a fost o vreme excelenta, asa ca am fost cam mereu pe afara. Ca fetei mele oricum ii place la nebunie pe afara, in casa se plictiseste rapid daca nu doarme.
Am vazut c-ati avut ceva ocupatie in week-end, v-am citit cu interes. [b]De soti[/b: ]Din fericire sotul meu a stat o vreme singur in elvetia pina sa ne cunoastem noi doi, asa ca a invatat sa-si faca de mincare, sa-si spele, calce, sa-si faca curatenie, deci era deja obisnuit sa se gospodareasca singur.
Si acuma face o gramada prin casa, de fapt calcatul e exclusiv treaba lui, doar gatitul si curatenia ce le facem impreuna.
De Mara se ocupa o gramada cind e acasa, baie ii face el, e momentul lor impreuna si Marei ii place la nebunie.
Noaptea tot el se ocupa in caz ca Mara se trezeste si plinge, lucru care ce-i drept nu s-a mai intimplat de ceva vreme. Insa el o ia pe copila cind se trezeste si mi-o da, eu o alaptez, i-o pasez si bag cornu'n perna, habar n-am ce se mai intimpla dup-aia.
In concluzie, sint mai mult decit multumita, dar pentru ca perfect e prea perfect trebe sa zic ca sotul meu e excesiv de ordonat, adica gen Brie din Desperate housewives de ordonat.
Iar eu sint dezordonata numarul unu, cre' c-ar trebui sa fac o poza sa v-arat ce la linie sint impachetate si aranjate hainele in dulapul lui si ce dezastru e in dulapul cu lucrurile mele. Citeodata il mai rog sa-mi aranjeze lucrurile in dulapul meu si promit ca le tin ordonate, dar nu-mi reuseste ever ![]()
Mami de Mara (19.08.2008)
Carmenela spune:
Salutare fetele,
raportam ca ne-am trezit de la 5 dimineata si nu am mai vrut sa dormim, ca am considerat ca e mai frumos sa prindem rasaritul...

E prima data cand face asa...dar ce nashpa e, neneeeee.... Drept care, sunt chiauna, ma tarasc prin casa de zici ca ma misc in reluare...

Ileanna, mai, acu' ca am disparut io cu povestirile despre caini, vad ca ai aparut tu, sa nu se plictiseasca fetele... Mai....nu as vrea sa te dezamagesc....dar concuram care pe care la povestiri cu demente... Nu ma starnesc acu', ca e greu sa ma potolesti si nici nu ma lasa fii-mea, ca na, v-am spus ca are grija de ochii mei, sa nu ii stric de stat prea mult pe internet..

...
Struluta, iti scriu fro doo vorbe despre terra nova: riscul sa faca vreun rau unui copil este acela de a-l strivi cand se impiedica de propriile picioare... Sunt niste uriasi blanzi fara pic de agresivitate. DAR, ia in calcul ca le curg balele de zici ca sunt cu cishmeaua dupa ei, le cade parul non stop si put a mort, ca asa sunt ei... Am niste prieteni care au terra nova, au si cupil...cupil cu alergie la caini din cauze de inhalat par de terra nova. In legatura cu intelegerea cainilor intre ei....vazand si facand... Nu exista o reteta minune. Unii se inteleg, altii nu. Depinde de personalitate, gene, educatie, varsta, experienta, comportamentul stapanului fata de ei, alinierea astrelor, samd. Eu am vazut caini agresivi care au acceptat sa imparta curtea fara probleme cu alti caini (de ex.schnautzeri) dar am vazut si yorkshire terrieri (un kil de caine) care nu au suportat altii in preajma...Daca ciobanescul e dominant si obisnuit sa fie singur...e posibil sa ai probleme cand terra nova va fi mai mare. Dar, repet, nu pot stii eu si nici tu ce se va intampla, sunt prea multe necunoscute. Ar trebui sa cunosc ciobanescul..si sa iti aleg una bucata terra nova care sa se potrivesca personalitatii lui(chiar si asa tot ar fi hazard). Toti cainii mei se inteleg de minune, se cearta rar si ii despart doar daca tip la ei. Ca sa eviti scandalurile...poti lua o femela, dar ia in considerare problema nr 2...caldurile..trebuie sa pregatesti o curte separata pt perioada in care iti intra in calduri..si apoi sa iti pregatesti si niste dopuri pentru urechi, ca iti va urla ciobanescu' cand se va indragosti lulea...
Imi pare rau ca nu ne-am cunoscut mai demult, noi am facut multe drumuri in Ungaria cu cainii nostri la concursuri la Budapesta, Ketchkemet si in alte orase...Dar pe vremea aia nu eram gravida...si cu atat mai putin aveam cupil...

Ana-a multam de info. Am primit Pm-ul.
Sormiooooooooooooooo, cand vii? Cum e cu calculatoru'?
No, va pup pi tati.
decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
ileanna spune:
Auzi Adriano stai bland in banca ta k mie imi ajunge locu' 6 la mirese shi locu' 2 la Miss Boboci. La balamuc vreau locu intai!!! 
Vad ca ceri inscriere in clubu' "la bal ori la spital". ![]()
turtu beton faza cu dulapu.
Mada ma bucur ca te-ai simtit bine de ziua ta si pt atitudinea pe care ai adoptat-o legat de criza. Tzin pumnii tare tare!!
Ar mai fi de gavarit si cu celelalte gagixuri care postara da' n-am timp acu' ... Ufff