Pepenasi de iulie-august 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
Carmenela spune:
ileanna, nu ca as vrea sa te perii....dar e posibil sa fi totusi pe locul intai![]()
Asta dupa ce se voteaza...Ca pot sa povestesc si io cum am plecat la drum de seara cu sora mea(adevarata) sa il urmaresc pe berbantu' visurilor mele (de pe atunci)si cum neavand ce si cum sa scapam neobservate, ne-am urcat intr-un copac din fatza casei lui....din care nu am mai putut sa coboram...asa ca l-am strigat (nu erau mobile pe vremea aia) sa il rog sa ma dea jos, dupa ce am stat cateva ore noaptea in copac![]()
![]()
. Saracu' om a ramas uimit in pijama cand m-a vazut la 3 noaptea, cu un aer de nonsalanta in copac, de parca as fi luat micul dejun toata viata in acel loc...Cand m-a intrebat ce caut acolo...i-am zis ca vroiam sa ii fac o surpriza frumoasa..![]()
dar ca nu mi-a mers. Nu stiu de ce...dar nu a crezut.
.M-a dat jos si...nu m-a mai sunat... Oare de ce?![]()
![]()
![]()
Nu-mi imaginez nici un motiv.. Puahahahahaaaaa....
Gata, urla bestia. Bai nene, cred ca iese zgomotul mai cu putere ca are gura asa....ca face un zgomooootttttt.....

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
Irda spune:
Salutare gagix!
Vad ca sunteti la "sezatoare" cu povesti adevarate care mai de care!
Noi nu suntem in Bora Bora ca Sun....da nici prea departe nu suntem....se pare ca e ceva in aer cu depresiile si problemele...mama lor!!!!
Am zis sa dam si noi un buna ziua si-un link la pozele cu domnisoara "tank"......ca sa nu ne uitati de tot!
Pozele sunt la semnatura...Antonia luna a4-a si a5-a.
Pupicei tuturor....o sa revin cand se mai linistesc apele, ca acum....ufffff!
ileanna spune:
Aoleu Carmenelo daca continui in ritmul asta ma iei ...
Dar nu ma ingrijorez ... momentan tu intri la categoria "criminale da' nevinovate". Eu raman la categoria "balamuc"
.
ana_a cum mah o adreleanca sfioasa ca tine sa se apuce sa deie sms-uri la berbanti necunoscuti???
Mah tu esti periculoasa ca taci si le faci ... Hm, ia sa fiu eu antena la tine!!
Irda pai varsa aicea mai fata!! Tu nu vezi ce nebunie e? Fiecare cu ale lui pe aici ... 
flo1980 spune:
Hello
Mai fetelor ce povesti de viata aveeeti...sta matza in coada! ![]()
Mai povestiti ca ziceti bine!
Diarux si bujo felicitari pentru mici crestini! Astept si eu pozele cu nerabdare! 
Irda vazut familia tare mandra si fericita! Ce a crescut Antonia

Anaxena da-ne explicatii...cum e cu iaurtiera? Iaurtul se da
de la 7-8 luni.
Ma striga mormanul de rufe sa le calc.....eu nu vreau sa le aud da' trebe.....
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
flo1980 spune:
Hai ca uit si euuuuu
Ankalaura eu am depus dosarul imediat ce am terminat cu zilele acela... 42 dupa nastere.
La fel am procedat si dupa prima nastere.
Dosarul de trusou si alocatie le-a depus sotul dupa nastere, ca era in concediu si sa nu mai umblu eu .....la fel si cel de indemniztie, tot el ![]()
Asa ca ar cam trebui sa vina banii...poate la sfarsitul lunii...
Flory
pozele mele
flo1980 spune:
Hai ca uit si euuuuu
Ankalaura eu am depus dosarul imediat ce am terminat cu zilele acela... 42 dupa nastere.
La fel am procedat si dupa prima nastere.
Dosarul de trusou si alocatie le-a depus sotul dupa nastere, ca era in concediu si sa nu mai umblu eu .....la fel si cel de indemniztie, tot el ![]()
Asa ca ar cam trebui sa vina banii...poate la sfarsitul lunii...
Flory
pozele mele
ileanna spune:
Aaa ... shi Mada felicitari pentru intrarea in clubul sixtiz la kg!!! 

Io mai am putin si sper sa intru la fiftiz dar is la cura de pe 17 septembrie, deci vineri fac 1 luna. Doamneee, am crezut ca a trecut mult mai mult
. Fo doo luni asha le simte psihicul meu.
iul-aug2008 spune:
Dragutzelor hai sa lasam depresiile si probleme la capitolul asta si sa ne mutam la capitolul numarul 21 cat mai vesele si carefree.