Pepenasi de iulie-august 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

vad ca pe aici se vb despre barbati al meu e singur la parinti si cum socru-miu era mai mult la serviciu pe soacra-mea nu prea avea cine sa o ajute decat al meu. nu prea ii cerea ea ajutorul, ca deh...sa nu chinuie cupilu, da' cat facea facea ok. eu am stat toata sarcina in pat iar el in fiecare wk venea acasa. nu a fost zi in care sa fie acasa si sa nu imi faca masaj la picoare (ma atrofiam de-acu ), ma incalta cand aveam de mers la controale, m-a si imbracat cand nu ma mai puteam apleca, m-a spalat. la el bondingu' cu baby s-a format inca de cand era pitica in burtica. nefiind toata saptamana acasa cand venea era numai cu ochii pe burta mea, sa o mangaie, sa o simta cand misca

a stat cu noi la maternitate aproape toata ziua, inclusiv cand am nascut a stat in sala de nasteri pana am fost transferata la sala de operatii.

iar acasa...face de toate din proprie initiativa o schimba, o spala (impreuna cu mine), o hraneste, o dragaleste ieri mi-a venit menstra si ma gandeam sa ma culc si s-a oferit sa iasa singur cu bebe afara. in casa spala vase si duce gunoiul (astea sunt treburile lui strict), face cumparaturile, face de mancare, intinde rufele. chiar e un ajutor f important. cam uit eu sa ii spun asta si mai zice ca nu e apreciat da' e foooarte apreciat stie cate kg are bebe, cat lapte papa la o masa si pe zi, ce marime poarta, cum ii place sa adoarma, cand urmeaza vaccinul, tot. bine..si eu il implic mult. la telefon vb inclusiv si de cat caca cum si in ce forma a facut Slava Domnului am o familie frumoasa!

ioana merci pt pontu cu cerceii. saptamana viitoare dupa vaccin ma duc si eu si imi fac inclusiv mie ca sa tin minte ziua cand i-am pus lu' baby cercei

MADA LA MULTI ANI!cu nitica intarziere sa fii sanatoasa si voioasa!

tuturor piticilor proaspat crestinati!

noi suntem bine. ceva muci azi-noapte pe la 3, da' sper ca a fost un caz izolat . asteptam vaccinu saptamana asta, prima lingurita de cereale, primul biberon cu formula 2 fata mare mai aseara am iesit in parc pana la urma toti si pt prima data i-am pus carutul cu fata spre oameni. ea care nu prea vb afara asa a inceput o chiuiala i-a placut noua perspectiva.

joi urmeaza sa ajung in bucuresti pt mobila, tapet, hainute, hainoaie (pt mami ) si baby va ramane cu bona o noapte.

si o zi frumoasa!

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

offff mai fetelor,asa sant barbatii-cand sant comici,cand sant enervanti..

Dar stiti voi RAU E CU EI DAR MAI RAU E FARA EI!

No,hai ca nu vreau s va indispun si pe voi

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
Am citit de problemele voastre cu sotii sau cu grija exagerata pt bebe si am ajuns la concluzia ca eu sunt cat de cat norocoasa, adica nu face sotul peu prea mute prin casa ca pleaca dimineata si vine seara, dar macar putin tot sta cu Ioana, daca ii spun sa se duca sa-i faca lapte sau s-o schimbe se pricepe, ma ajuta la baita ca nu pot s-otin singura si ii facem baie impreuna intotdeauna, uneori in weekend eu dorm noaptea si il las pe el in charge si se descurca...na, cam asta...Cat despre bebe, eu nu am avut de la inceput nici o problema s-o las cu altcineva...uite sambata am dus-o la mama si am luat-o aseara, am avut si eu un weekend adevarat, am iesit in oras, am fost la shopping, am luat cina la restaurant, am stat la suete cu prietenii, de astea...E adevarat ca am mai vorbit cu ai mei sa vad ce face pitica, dar nu in mod exagerat...si deja am aceleasi planuri si pt weekendul asta, doar ca schimb locatia, adica o duc la socri, iar noi vom pleca la Iasi...

Ariadnabr mi-a placut metoda ta cu plecatul in weekend si lasat balta sot cu copil pe cap, stii e ca si cum ai invata pe cineva sa innoate aruncandu-l in apa, trebuie sa dea din maini ca sa nu se inece si in cele din urma invata

Mada LA MULTI ANI si din partea mea, multa fericire alaturi de familia ta superba!!!

Sursula
si eu am putine kg, doar 44, la cord blood center, nu stiu care e cauza, poate nu a fost recoltat destul produs biologic...

Bujo felicitari pt micutul crestin, sa fie sanatos si sa creasca mare!

Azi dimineata a fost marea cantareala dupa prima saptamana de dieta, si ce credeti, nu am slabit decat 800g, asta este, ce sa fac, merg mai departe si sper ca de acum o sa slabesc mai mult...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Mai fetelor, spuneti-mi si mie cum modific datele la tickerul de slabit, ca habar nu am, m-am tot uitat eu pe acolo, da degeaba...chiar daca nu am slabit decat 800g, tot vreau sa modific...HELP

Anna de Ioana Maria
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata mamici... o cafea? vad ca sunt mamici mult mai matinale decat mine... de eu sunt treaza de aseara ca nu am dormit toata noapte... de ce?... ma pus pupezele si am baut pepsi max......si acum nu mai pot sa dorm ca sa trezit baietii mei si ttrebuie sa stau cu ei. Sotul a plecat la munca si strunful are chef de vb, iar eu incerc sa scriu ceva cu el in brate

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

proba...

Anna de Ioana Maria
jos kg!!!

Mergi la inceput

gata, am reusit sa modific tickerul, si ca sa vezi ca nici nu mai stiu sa fac o scadere, eu calculasem 800g, si de fap am slabit doar 700gNoroc cu tickerul ca mi-a spus...

Anna de Ioana Maria
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ana...si cum schimbi ticker-ul?????

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Camy cand ai configurat tickerul ti s-a cerut o parola pe care s-o folosesti cand vrei sa modifici ceva la el...eu am salvat pagina cu fereastra aia la favorite, doar ca uitasem, si de aia nu mai stiam unde sa intru...

Anna de Ioana Maria
jos kg!!!

Mergi la inceput

Uite Camy, asta-i linkul meu: www.tickerfactory.com/weight-loss/wuf436f/" target="_blank">aici. Cam asa ar trebui sa ai si tu o pagina in care sa modifici datele...

Anna de Ioana Maria
jos kg!!!

Mergi la inceput