Colectia de toamna - iarna 2005 (212)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Am intrat in albumul din photobucket, unde aveam pozele vechi si nu am putut adauga nimic nou, pt ca a fost depasita limita de 1G! Deci, unless ma invatati voi sa fac altfel, nu stiu sa va arat cele mai recente poze.
Despre restul de povesti pe care voiam sa vi le zic... am citit povestea cu bona lui Ripley si a mea e mai urata, asa ca m-am gandit ca mai bine nu o mai povestesc. Nimic nasol legat de bani ori furt, nu este decat despre rautate extrema, indolenta, lene, obraznicie si altele asemenea.
Decizia mea de a sta acasa nu a fost legata de vreo problema la serviciu, cum mi s-a parut ca a interpretat cineva (nu mai stiu cine, ca am citit mai demult), ba acolo am fost asigurata ca ma pot intoarce oricand vreau. Decizia a fost strict legata de copii, de modul in care au evoluat amandoi de cand n-am mai fost mama cu norma intreaga si de perspectiva ca atunci cand voi trece la program lung (eu, nu copiii) copiii vor fi crescuti de... nimeni sau de straini. Nu mi s-a parut o perspectiva in ton cu dorintele mele. Asa ca voi vedea cand si daca ma voi mai angaja prea curand... Poate daca gasesc program flexibil undeva, peste un an sau doi. Deocamdata, bine ca exista un salariu. Casa avem, masina avem... ne ocupam de ale sufletului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Hai, ca am mai recuperat din urma nitelus, dar nu am sa incep sa raspund acum cate uneia, sa nu credeti ca ignor restul fetelor. Poate reusesc in curand sa reintru in atmosfera, daca o sa fiu si putin mai odihnita si cu casa mai asezata. Am o nevoie interna sa aranjez actele, dulapurile etc, sa ma simt si eu in sfarsit asezata ca lumea la casa mea, ca de cand ne-am mutat inapoi acum 2 ani n-am avut timp de nimic! Abia acum am impresia ca incep sa mai respir.
Va pup pe toate, am selectat 20 de poze care asteapta doar sa fie puse undeva, cumva, dupa cum o sa ma sfatuiti.
Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gandacel...pune-le pe picasa: http://picasa.google.ro Iti faci un cont de gmail, gratuit si apoi descarci programelul lor de poze si ...gata.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ce frumoasa este toamna!!!
asa ma binedispune vremea asta, culorile toamnei....
alexia inca este acasa, desi se simte bine cu exceptia nasului curgator, astept pana luni ca sa nu mai culeaga cine stie ce de prin gradinita, deoarece luni il vaccinez pe matei asta daca ii trec mucii.

miha sunt alaturi de tine, nasol este ca dupa durerea fizica vine si durerea banilor, dar cine va face reclama la zambet stralucitor . pe alex vrei sa il dai la particulara sau la stat?

meemsy, da, au revenit acasa si au avut noroc ca s-a stins focul.ce face ri, cum se mai simte?

leeami-o fost dor de tine mai! hai cu pozele. eu zic sa ajungi intr-un oras mai mare cu clinici ce au medici mai buni si sa investighezi problema lui tudor. el ce mai face?

gandacel si chiar ai timp sa faci curat in dulapuri? ma bucur ca bogdan este mai bine la program lung. cat despre poze, no comment, gabi ce zice de treaba asta?cum te mai simti, ti-a trecut pneumonia?

lavine vedem in weekend?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

am trimis link in contul comun cu cateva poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mey, citind descrierile lui Lavi despre programa scoalar si dilemele Andei, imi dau seama ca si eu trebuie sa incep sa ma gindesc la o groaza de optiuni. Pina una alta, am avut o discutie preliminara cu consortul si se pare ca sintem pe pozitii usor diferite in ceea ce priveste educatia. Pentru mine e mai important sa mearga la o scoala aproape de casa, cu o componenta etnica mai pestrita, cu un renume bun dar nu excelent si probabil cu cerinte medii. Consortul se pare ca ar prefera o scoala cu nivel mai ridicat si cerinte mai mari. Mai avem 2 ani sa ne hotarim. Gradinita aici = kindergarten este anul pregatitor pentru scoala (Pina la 5 ani mergi la pre-school).
Desi eu as prefera sa fie relaxata si fericita, decit sa fie super ambitioasa si stresata ca nu a luat cele mai bune note, cred totusi ca trebuie sa-mi sortez si eu prioritatile in capul meu si sa-mi dau seama si ce stil are ea. Pina acum, Smaranda pare foarte analitica, nu se arunca cu capul inainte fara sa cintareasca bine o situatie. Ceea ce poate fi un indiciu ca e facuta pentru sturiu (spre deosebire de maica-sa care e fix opusul). Dar mai vedem.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic precum Sma sunt si eu, amalitica si cantaresc bine (adica putin conservatoare); eu m-am simtit extrem de bine in scoala si mi-a placut intotdeauna competitia. In ultimii 6 ani insa primul job este cel de mama si apoi restul, dar nu-mi pare rau; performantele mele scolare mi-au creat satisfactie atatia ani si mi-au bucurat sufletul atunci; vorba aia prin intermediul lor l-am intalnit si pe Virgil, asta a fost destinul meu.
Mai ganditi-va, mai evaluati-o pe Sma; cel mai important e sa-i placa si sa i se potriveasca... mai e un pic de timp.

gandacel foarte bine ai decis sa ramai acasa daca asa simti ca merg lucrurile mai bine pe toate planurile. Ce ai tu in cap nu-ti ia nimeni si poti reveni mai incolo in campu' muncii. Dupa mine, in etapa in care ma gasesc cu 2 copii nici mari nici mici, 6 ore mi se pare un program f bun. (Nici 4 n-ar fi rau dar nu prea pot convinge angajatorii). E adevarat ca pierd si la salar dar vorba ta, ne mai ingrijim si de ale sufletului.

Fa-ti cont pe gmail si poti pune pozele acolo prin 2 variante: ori descarci programelul Picasa care e ajuta sa pui oricate poze vrei deodata, ori din contul de mail te duci pe photos si di upload pictures, dar atunci poti upload-a doar in grupuri de cate 5. Tu avand 20 de poze, poti si asa.

Roxi m-as intalni cu placere in we dar planuim sa facem o iesire undeva la munte.
Maine seara pe la 5-6 ce zici? (Daca nu cumva trebuie sa merg la drita de familie in Militari sa-i completeze Nataliei fisa pt gradi. Vineri e prin rotatie si daca e dupa amiaza va trebui sa merg eu, daca e dimineata merge Virgil)
Ma bubur ca sunt mai bine copilasii!

Mergi la inceput

M-am intors de la sedinta cu parintii. Huh, a luat Silvia "foarte bine" la ambele teste (abecedar si matematica). A mai avut greselute, dar media a fost "foarte bine". (Le-a dat cate un calificativ la fiecare subiect si le-a facut media).

Zice invatatoarea ca s-a cumintit Silvia, nu se compara cu primele zile, dar se ridica in picioare uneori cand scrie si cand deseneaza (asa face si acasa, isi ridica fundul de pe scaun). Of, of, mai greu sa faci militarie cu Silvia

Luni le face vaccin - ROR-ul; joi merg in excursie si apoi o saptamana de vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi, ce mare e Mati!!! Si-ti seamana leit. Pozele sunt superbe, atat de frumoase culorile toamnei! Ma bucur ca sora ta e inapoi acasa.

Lavi, tare mult imi place cum gandesti.

Gandacel, bine ai revenit in Asteptam poze cu gandaceii.

Mergi la inceput

Mi-a luat Nati mouse-ul din mana, cica vreau si eu, vvreau si eu! A dat niste click-uri, a deconectat compul de la net, a bulibasit niste ferestre si a zis: "Ma descu'c cu mouse-ul!"

Mergi la inceput