Colectia de toamna - iarna 2005 (212)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

roxi vazut pozele foarte frumoase, se vede clar ca Matei se simte mai bine dar pare infundat la nasuc in poze, e tot cu gura deschisa, nu stiu au ei o moaca cand sunt infundati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Roxi, intr-adevar sunt superbe pozele! Lexi e o domnisoara adevarata si Matei e taree dulce si vesel! Pozele voastre din parc sunt minunate... asa de mult imi plac pozele cu peisaj de toamna!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Lavi, Monet felicit pentru umflarea in pene vis-a vis de geniile ce le zamislirati.
Poze- vine ele, da' inca mi-e lenea pe deasupra-mi.

Am si io o cerere de pareri: cum ziceam nu-mi permit gradi particulara pt T iar la stat nu-l ia ca n-a implinit 3 ani pana in septembrie. Asa ca il voi duce la grupa mare a unei crese ce are si copii de varsta lui. Dar acolo niscaiva prunci au facut varicela,sau fac sau sunt in curs de facere. Asistente de-acolo zic sa-l duc ca-i mai bine sa faca boala acum.Voi ce ziceti? Mai astept sau sa-l arunc in vartej?

Pe de alta parte,nu mai stiu de va zisei,dar am incercat sa-l inscriu de la anul al cea mai buna gradi de stat din oras,o step by step.Cu toate c-am facut uz de meseria-mi, mi s-a zis ca-i full si NU se poate nicicum.E, azi, la o saptamana m-a sunat directoare sa-mi zica ca-mi pot considera copilul inscris.Is taaare fericita.Asa ca i-am trimis azi prin curier o orhidee superba in ghiveci si o cutie de cioco.Prin curier, ca sa nu-mi faca un milion de figuri.

Cu consti...azi in a 4-a zi de "ne", s-a trezit la 6 dim ca vrea kk.A facut 2 masline. Apoi am bagat ceai la greu si a facut in 2 etape un kil,moale.Mdaaa,(Roxi,Lavi,Ripley) tot imi promit solemn ca plec la Cluj.O sa si ajung.In scurt timp.
Anda motiv seris de urcat pe pereti sau macar de ros unghiile de ciuda in urma evacuarii stomacelului,cu atat mai mult cu cat de-abia ce te bucurasesi de-asa reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ma tot mir ca ai vostri prunci beau seara bibe cu lapte. Al meu a renuntat complet, chiar de mult.Raaaar rau mai bea din cana si doar la cererea lui expresa.

Alta intrebare intrebacioasa: exista copii care nu mai dorm la pranz? Cred ca era Andrei, de nu ma-nsel.Mai e vreunul? T incepe sa faca figuri la greu si sunat zile in care ma las pagubasa.In conditiile astea cum va trece gradinita peste el?

Ah si lauda majora: au trecut mai bine de 4 luni de cand facem de toate la olita ori wc. Desigur se mai intampla accidente in timpul somnului,dar...

La dracu de luna plina ca nu pot sa dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Leea , prietena mea din Elvetia cand a venit in tara anul trecut a venit cu ai ei baieti care avea varicela pe trecute...aveau deja o saptamana si ceva dar inca mai aveau cateva bubite.Noi am stat la ei atunci vreo 4...5 ore si Bia nu a luat nimic de la ei, eu zic sa duci baiatul la cresa. Felicitari ca a-ti scapat de pampers!

Lavi , felicitari pentru "foarte bine" ! Unde plecati la munte?

Roxi , superbe pozele de toamna, iar copii tai sunt frumosi

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Leea, nu stiu ce sa zic cu boala si gradinita... Dar copii care nu mai dorm la amiaz: fiica-mea! N-ai vazut filmuletul cu planta rupta? Pai de ce sa doarma, cand poate face prostii? Nu se intampla zilnic, dar cam o zi-doua pe saptamana sare peste somnul de la amiaza. Atunci e dezastru seara.

Mergi la inceput

Si Nati cand sare peste somnul de la pranz e jale. De pe la 17-18 incolo face numai prostii.

Leea poate acasa se scoala mai tarziu. Eu cred ca la cresa va dormi de pranz daca il scoli mai devreme sa-l duci, plus nebuneala de acolo.
Felicitari pt inscrierea la gradi! Si bafta tie in gasirea unui nou servici.
Cu varicela - e de dat cu zarul. Silvia a facut la cresa o forma f usoara, vreo 10 bube pe tot corpul. In schimb Victor (am mai pove eu de el), in aceeasi perioada si din aceeasi sursa, a fost buba langa buba, i-au ramas cicatrici si noroc cu o crema foarte buna ca i-au trecut cicatricile apoi.
Eu as mai amana, totusi pana trece epidemia; probabil sunt copii in faza de incubatie; iar in faza de incubatie sunt contagiosi. Cum bubele nm-au iesit, parintii ii mai aduc.
Bafta in gasirea unui nou servici!

Nati bea lapte din cana, cu paiul , cate o cana dimineata si seara.

Silvia mea nu e un geniu, foarte bine-le ala mai avea si greselute, deci e un 9 cinstit. Asta este. Bine, greselile nu sunt f grave: de ex era desenat un plic si ei trebuiau sa bifeze atatea patratele cate silabe are cuvantul. Silvia a bifat 3, probabil l-a interpretat ca scrisoare. La toate celelalte despartiri in silabe a bifat corect. Partea ingrijoratoare este ca invatatoarea le-a "citit" imaginea, dar asta nu era prima (erau vreo 8 la sub respectiv) si Silvia n-o fi fost atenta la ce a citit doamna sau n-a tinut minte. Asta e.

catutza la sambata de sus vrem sa mergem. Nu e chiar munte, e baza muntelui, dar e aer curat si padure prin care sa ne plimbam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Leea- eu l-as mai tine nitel. De ce sa te risti? Ma bucur insa pentru reusita cu gradi cea buna.

Lavi- perfectionista pana la Dumnezeu. Mai cunoastem...

Roxi- amu fug la pozele voastre.

Somn de pranz- e batut in cuie la noi. Altfel e dezastru. S-s intamplat si la noi sa nu doarma, cred ca maxim de vreo 10 ori si nu vreau s amai trec prin asa ceva. DAR...la gradi ei au alt gen de activitati, o sa cada lat, Leea, iti garantez! Pus ca se iau unii dupa altii.

Tot Lavi- chiar ma gandeam ieri ca mai demult bagat week-enduri la munte la greu. Acum..Dumnezeu cu mila. Eu una nu mai pricep absolut nimik din timpul asta.

Urmeaza iar la mine un week-end full de cursuri.

Bufnita merge maine la balet cu mama, un spectacol al Balsoi Teatr (nu cred ca asa se scrie, dar sigur asa se pronunta), la Sala Palatului. Si am maaari emotii, ca e de la ora 20, cam tarziu, deci.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki sunt tare curioasa cum va fi cu Sarah la spectacol de oameni adulti, noi inca nu ne-am incumetat cu Sivia

Mai sunt un pic perfectionista cu Silvia ca daca o las - Dzeu cu mila, apoi Dzeu cu mila ramane. Silvia e foarte labila motivational ca sa zic asa, si iacata ca am inventat o expresie. Adica are momente cand lucreaza de placere, cu pasiune (in special la matematica, o carte de activitati de mate pt gradi a devorat-o;) si momente cand trebuie motivata ca sa nu zic impinsa de la spate, mai ales cu exersatul scrisului.

O mama ieri la sedinta a carui copil a avut rezultate proaste la testul de la matematica a zis ca ea a fost de principiul de a nu stresa copilul si uite ca nu e chiar bine, trebuie stresat un pic.

A, faza faina cu Miruna, fosta colega a Silviei de gradi, acum intr-o clasa paralela. Mi-a povestit mamica ei azi dimineata ca zilele trecute la scoala nu a mai avut chef sa scrie. Si punct. Asa ca doamna i-a dat "suficient". Pana acasa i s-a facut totusi rusine, asa ca a ascuns caietul sub covor.

Balamuc cu astia mici.

De ce va povestesc eu off-topic-urile mele despre scoala: sa va faceti si voi idee cam ce ne asteapta. Gradi e perioada cea mai usoara, pe bune!

Dupa ce incepe scoala trebuie sa fii aproape de el, sa vezi cand trebuie sa-l incurajezi, alteori sa-l mai scuturi nitel, sa-l mai lasi sa se si joace... trebuie sa-ti cunosti si urmaresti foarte bine copilul. Ma gandesc cu groaza daca aveam si eu un servici ca si Virgil, sa ajung pe la 19-20 acasa... pai Dumnezeu cu mila.

Da, daca ai o bunica responsabila si priceputa la copii (cum ar fi soacra-mea de exemplu) care sa preia sarcina de a se ocupa de copil, da, dar altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, eu cred/sper ca o sa stea cuminte, ca la hotel in vara erau in fiecare seara spectacole si statea cate o ora nemiscata si cu sufletul la gura sa vada "ce mai vine, mami? cine mai vine?".
Doar ca ma streseaza ca merge cu mama, nu cu mine si in afara de asta e si nitel cam tarziu si mai nou, de cand cu gradi se culca devreme si scoala idem, deci e o modificare de program.
Plus ca mama are un studiu d epredat si e cam stresata si nici prea mult chef nu are pentru acest spectacol, deci a cam pcat aiurea...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput