Colectia de toamna - iarna 2005 (212)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Roxi vreau la stat sa il dau, in primul rand ca ce particulare am pe langa casa sunt varza la toate capitolele, adica nu au pic de curte, catering la masa si din informatii adunate de la lume la particulare mai usor cu activitatile academice, ca sa o citez pe Anda. Ori eu vreu sa il duc tocmai pentru asta, ca de sociabil e sociabil, de mancat manaca, doarme, este relativ disciplinat, etc. Deci nu vreau ca la gradi sa fie ca acasa, adica haotic in activitati. In al doilea rand eu va trebui sa pastrez bona, si evident sa o platesc intreg ca nu sta pe jumatate din bani, ea are nevoie de bani, si sigur isi va cauta ceva cu un program la care sa castige ca acum. Deci nu prea pot sa sustin si o particulara, chiar si la program scurt plus 10 milioane la bona. Daca as stii cu siguranta ca acea gradi particulara ar fi ceva extraordinar si aproape perfecta poate as face un efort, dar cum recenziile recente inclina mult spre cele de stat, nu consider ca merita un astfel de efort.
Asa ca solutia cea mai convenabila va fi gradi de stat cu program scurt+bona, care in cele 4 ore va face menaj si ce mai e de facut.
acum noi avem langa casa o gradi de stat ce abia acum o termina de renovat, sunt sigura ca ma descurc sa il primeasca din primavara, ca nu va manca si nici dormi acolo, deci nu ocupa un loc total, si oricum usile se deschid daca bati ceva mai tare la ele, asa ca sunt sigura ca voi rezolva. eu ma gandeam sa incerc din nov-decembie dar inca nu e gata corpul cel nou, si nici nu vad nici un sens sa il trimit 2 saptamani si apoi sa intre in vacanta o luna-doua. asa ca o sa ma agit sa il duc din martie.
Am scris o mare poveste dar asa e cand imi dau eu drumul la gura, degete, etc.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

aha, deci nati se descurca cu mouseul?! asta e bine. de ce o mai dai la gradinita?

lavi, ma deprimi real! tot ce spui despre scoala ma agita cumplit. eu va trebui sa fac eforturi supraomenesti, la cum ma cunosc, sa nu stresez groaznic copilul asta cu un standard de performanta.

azi dimi nichita a primit tractorul cu remorca! prima oara cand a anuntat ca face kk. si a facut la olita. asta nu inseamna neaparat ca numai asa va face de-acum, probabil va mai uita ca doar s-a obisnuit lenes cu pampersul ala, dar e primul pas al nostru. macar de-as reusi intr-o luna sa-l fac sa ceara kk de fiecare data, ca sa putem trece la pipi p-orma.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ca sa va raspund la intrebarea cu somnul de pranz: missa care e o mare amatoare de somn nu doarme la scoala pt ca nu are conditii, are o vecina de patutz care nu o lasa sa doarma ( am schimbat deja odata patutul ca avea un baiat care nu o lasa sa doarma), iar aici invatatoarele care le supravegheaza nu insista, dupa 45 min ii iai din patutz pe cei care nu au adormit si face cu ei activitati linistite - de relaxare .
Si asa se face ca missa ajunge acasa obosita moarta si la ora 19:00 max 19:30 e in pat. Deci cum va ziceam am fix o ora hai o ora jumate sa ii dau sa manance si sa o dusuiesc....
Partea totusi ok e ca dimineatza la 07:30 se scoala singurica si e tare bine dispusa, deci vad pe ea ca s-a odihnit suficient noaptea.

Roxiutz delectat cu pozicile voatre si admirat fratiorii frumusei!

Noki wowwwwwww ce spectacol de invidiat isi trage Sararici...Sa ne spuna cum a fost te rog!
Noi ezitam daca sa o ducem la circ sau nu, ne e frica ca i se face frica....Voi ati fost cu copiii la circ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxi, superbe pozele. Si Matei a crescut mult de tot!

Alinush- de ce sa-i fie frica missei? DA, noi am fost cu Sarah, in vara si a fost foarte incantata.Dar e drept ca au fost enorm de multe animale.Chiar, ia sa-mi bag in programul toamnei o vizita la Circ. Atata doar ca e atat de depaaaaarte de mine....

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda felicitari pt datul camionului!
Da, da, sigur, sigur, streseaza-te de pe acum cu scoala.

Noki cand te hotarasti cu circul anunta-ne si pe noi! N-am fost niciodata!

Alinus dar nu pot ele sa o potoleasca pe fetita vorbareata? probabil acolo, la voi, democratia e mai mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna fetelor,

Am in sfarsit calculator nou, din pacate nu am instalat pe el un antivirus inca, asa ca sper ca nu il nenorocesc... Noi suntem acasa. Eu sunt in concediu medical. M-am captusit cu o viroza respiratorie combinata cu o traheo-bronsita. Si pe saptamana viitoare mi-a dat CM ca nu ma simt prea bine, tusesc din piept, cu expectoratii urate, am stari ciudate, cand mi-e cald, cand mi-e frig, de parca as fi la menopauza.Sunt f ragusita abia am glas. Sunt de vineri asa...cand am stat la serviciu pana dupa ora 6 cu temperatura de 38,5. Luni si pe Kriszti l-am adus acasa de la camin cu 39,5, se parea ca nici el n-a scapat. Doua nopti am stat aproape treaza ca nu ii cobora febra de la 39,5, nici cu Novocalmin, nici cu impachetari. Am crezut ca a luat de la mine, cand azi dimi...surprize, s-a trezit umplut de bubute mici ca niste zgrabunte. Pe cap pe gat, dupa urechi, pe burtica. Asa ca ne-am dus la dr., cica are rubeola/roseola sau cum se zice si o saptamana trebuie sa il tin in casa. Bine ca a picat tocmai cand eram si eu bolnava...ca altfel era mai greu.

Asa ca tocmai sunt in dilema, ca pe 23 era ziua lui.Nu stiu ce sa fac. Am putea sa ii tinem ziua duminica viitoare? Ca atunci sunt deja 9 zile de la debutul bolii? Sunt in incurcatura rau de tot.
Nici eu nu sunt prea bine, ce sa fac sa aman oare? Nu pot iesi din casa nici sa ii cumpar cadou. I-am comandat pe Net niste carti si jocuri, sper sa imi ajunga pana de ziua lui.

In alta ordine de idei, vreau sa va spun ca se pare ca noi am scapat de problema cu constipatia. Dupa epidodul de enterocolita nu prea am mai avut probleme.Nu stiu daca a avut legatura si cu asta sau cu faptul ca a vazut copii la grdai ca merg sa faca kk. Dar de atunci fac zilnic.

La camin nu ii prea place. Educatoarele zic ca nu prea vrea sa se joace cu copii. Desi inainte de camin tot zicea ca vrea la copii. Acum prefera sa ceara o foaie de hartie si creioane colorate si deseneaza sau scrie. Nu prea vrea sa se joace cu copii si e destul de retras. Bine, daca ar fi sa insumez in total a fost la camin doar vreo 2 saptamani. Luni a si facut pe el. Nu stiu daca a fost din cauza ca a spus prea tarziu ca vrea la baie sau pt ca avea deja febra f mare sau din alte motive. Sper sa isi revina si sa isi gaseasca prieteni.

Dordia, Joy va urez cu intarziere La Multi Ani si numai bucurii.Irisucai de Ripley ii urez multi-multi ani fericiti si numai bine.Madau, sa ai puetre sa treci peste momentele astea si sa vezi in sufletul tau care e drumul pe care trebuie sa apuci. Fetelor va multumesc pentru incurajari. Chiar am nevoie de ele. Nu stiu ce o sa fac in perioada urmatoare. Loc de munca in oras nu pea am sanse sa gasesc, poate la Cluj dar mi-ar fi greu sa fac naveta zilnica. Sper sa imi lumineze DD mintea si sa incep sa vad si eu mai clar viitorul meu pentru ca acum chiar nu il vad deloc.

Va pup si va promit sa mai intru cand ma lasa piticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MANDY, sanatate multa si tie si lui Kristi. Rubeola trece in 5 zile, e cea mai usoara dintre bolile copilariei...sper sa ai noroc si cu gasirea uni job bun...
ROXI, super pozele de toamna...si copiii fte frumusei
ANDA, felicitari pt camion! la noi e jale doar la caca, imi spune ca face , dar numai in pampers, pipi face de 2 luni la olita... sunteti pe drumul cel bun!
salutari tuturor si we tihnit va dorim!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello si de la noi,
Andreea mea muceste si de 2 zile nu mai merge la gradi ca ne-am trezit asa dintr-o data cu o viroza urata de tot cu febra mare..chiar zilele trecute povesteam cu maica-mea si ne bucuram ca anul asta pana acum nu mi-a facut viroze din astea urate precum i-a fost obiceiul anul trecut cand numai in antibiotice o tineam...Ei se pare ca de ce ne-a fost frica n-am scapat si deocamdata pare o forma destul de urata asta care a facut-o acum...febra nu ii scade decat cu impachetari si dupa cateva ore e la loc.....Sper sa nu fie ca aia din Craciunul trecut cand am crezut ca nu mai trece odata(a tinut-o 10 zile )..Om trai si om vedea...
Leea ma bucur sa mai citesc cate ceva despre tine si T....si vad ca problema cu constipatia tot nu s-a rezolvat...La Andreea e in etape..2-3 luni face normal..apoi dintr-o data devine constipata.. apoi urmeaza iar o perioada de "normalitate"...
Ziceati de somnul de amiazi..Andreea incearca de fiecare data din rasputeri sa scape de el cu orice pret..si i-a iesit figura de cateva ori cand m-am declarat invinsa dupa 2 ore de zvarcolit in pat...dar mai si doarme cateodata..sa zic asa un procent de 30% de reusite pentru ea..
Lavi...uau o sa faci din Silvia cea mai perseverenta eleva..bravo..te admir pentru felul cum stii sa te ocupi de fete...Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi Andreea la scoala..la cat e de razvratita acasa...dar trag speranta ca e numai acasa asa pentru ca la gradi e copil model...Pana acum ma tot mir ca in fiecare zi cand vine de la gradi imi tot spune ca a invatat cuvinte noi..ba cantecele..ba poezii noi...
Saptamana trecuta ne distram de ea ca a venit dezamagita de la gradi ca acolo invata numai poezii de copii mici..si ea vrea poezii de oameni mari..adica lungi in viziunea ei..
Va pupam

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mandy sanatate multa si tie si lui Kriszti, ai grija daca se prelungeste febra sa nu dati in pneumonie!
Asteapta sa intri in convalescenta si atunci probabil o sa gasesti o solutie la pb job-ului.

Roxi nu te-ai gandit la varianta Ribomunyl-ului sau Bronchovaxom? Pt Alexia zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am si eu nevoie de un avocat bun pt divorturi.....daca imi puteti face o recomandare,

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput