Colectia de toamna - iarna 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 20
crissy77 spune:
Buna seara, dragelor!
Week-end, in sfarsit
... Sa vad cat e de binevoitoare Elise maine, sper sa ne lase sa dormim macar pana la 8.30
ca sa ne mai revenim si noi. Ultimele sapt au fost fff obositoare. Eu fac parte dintr-o comisie (Bani de liceu - elevilor cu venit <=200 RON/ membru li se acorda un ajutor) si am avut de introdus aproape 700 de dosare. Poate ca nu era asa multa munca daca dosarele ar fi fost puse la punct (nu au trecut "decat" prin 4 filtre: elev+parinti, diriginte, sef comisie/clase si sef comisie "Bani de liceu") dar majoritatea dosarelor erau varza, cu acte lipsa, cu venit calculat gresit, cereri completate partial (lipsea adresa, cnp adica inf de care aveam nevoie) asa ca in loc sa-mi fac datoria si sa introduc datele am stat si am facut si munca altora
. Am facut-o ca mi-e mila de bietii copii, sunt f multi care au venit 0, fac naveta, nu stiu cum reusesc sa se descurce de pe o zi pe alta. Mai avem doar de verificat datele introduse si terminam si cu actiunea asta. Dar urmeaza altele: 200 euro pt calculator, tezele unice, bac etc.
Duminica am fost la o nunta la Tg. Frumos, am ajuns acasa la 5 dimineata, am dormit 2 ore si m-am dus la scoala unde am avut prg 8-15 (mult
pt un prof) si am fost si de serviciu pe scoala (tb sa ne plimbam pe holuri+bai, sa avem grija ca in pauze sa nu se intample diverse neprevazute
) deci... tutun si cafea la greu.
Trimit, ma duc sa mai pun o masina de rufe si revin ca vreau sa ma pun la curent cu noutatile din partea voastra. Si nu sunt decat 19 pagini
. Dar imi face placere sa citesc ![]()
Cristina & Elise-Stefania
anda77 spune:
un strigat in noapte: nu mai am spatiu pe laptop si de-aia merge precum carul cu boi. mai mult de atat nu pot sa spun ca sunt varza dpdv computericesc. stiu unde sa ma uit, in my computer, sa vad cat anume e ocupat (97% in speta data)
dar mai mult...
va rog ajutati o biata mama ametita. unde as putea sa vad proportia "chestiilor" care ocupa spatiul. adica cat la suta sunt pozele, cat cartile, cat programele?
am facut curat la poze, stergand dubluri sau nereusite si am eliberat foarte putin. altceva in afara de poze, carti si programe nu am. nu mai stiu bine ce naibii de programe am descarcat in ultimii 3 ani si pe unde sunt aruncate in laptop. am multe carti downloadate. intrebare de bula in clasa I: alea ocupa mult spatiu?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Da-i si tu la "add/remove programs" si vezi acolo ce prograne ai instalate pe com. \Ce-ti trebuie lasi, ce nu, ii dai remove. Si vezi daca se mai elibereaza ceva. Ar mai fi cateva variante, dar incearca mai intai asa
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
add/remove stiu. pai teoretic imi trebuie tot. ca sa trec la practic, trebuie sa fiu fortata de vreun grad maaaare de ocupare pt categoria programe. repet: stie cineva unde vad in ce proportie ocupa spatiul diverse foldere din comp?
nichita reloaded:
stiati ca: " marmotele fac colata cu lapte ca sa mananc eu in gura!"
citeste nichita!
se uita pe programul tv "motors". inaintea unei curse, se afiseaza pe ecranul tv un tabel cu 3 coloane: sigla marcii masinii, numele pilotului si pozitia la plecare. nichita, apropiindu-se de ecran si punand degetul pe fiecare nume de pilot: "p-asta il cheama citroen, si p-asta il cheama citroen, p-asta il cheama renault, tot renault il chema si pe urmatorul ...si ultimul e domnul bmw..."
nichita, tot la motors: "si eu am manusi 'peciale cand conduc masinele"
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
tania-z spune:
MADAU, ce mesaj trist!
Imi pare rau, te imbratisez.
Sper sa gasesti un avocat capabil, macar sa termini in avantaj tot acest cosmar- 
JOY, la multi ani, draga mea, chiar daca cu intarziere. Mi-au placut gandurile tale de ziua ta, nu-i asa ca e bine cand te impaci cu tine insati? Te pup
.
Fetelor, eu am cam disparut in ceata din urmatoarele motive:
- am revenit in campul muncii, adik la facultate. Ca sa pot da concurs pe post de lector (again!) trebuie sa fac 2 norme semestrul asta. Asa ca am ore zilnic, in general de dimineata pana pe la ora 16:00, dupa care il iau pe Stef de la gradi si incepe partea grea a zilei. Dupa ce culc copiii, in fiecare seara si pana pe la 2-3 noaptea ma ocup sa-mi fac cursurile si seminariile ca de, din 4 materii pe care le am, 3 sunt noi 
, asa ca trebuie sa fac documentare la greu.
- am facut vaccinul lui Stefan, intr-un final, dupa alte doua tentative nereusite - prima cand nu a vrut sa-i dea dr . vaccin de stat si a doua oara cand mi-a facut Stef un adevarat atac de panica la o simpla consultatie - acasa la noi, ce e drept. Asa ca azi l-am dus la dr la cabinet unde, cu tupeu, ii zicea dr-itei:"mai stii cand ai venit la mine si nu te-am lasat sa ma consulti? Uite acum!" si scotea la ea limba de un cot si facea "aaaaa"
Ce vreau sa zic: s-a facut un obraznic, ii plac polemicile, agitatia i s-a accentuat, e inebunit dupa rock (recunoaste orice piesa rock la radio si ma pune sa dau mai tare) si, de fapt, ii place tot ce zgaltaie putina adrenalina in el. Ca exemplu, ieri am mers cu el la posta sa ridic un colet, a facut acolo un show, de nu stiam pe unde sa ma ascund:
- a tras de casutele postale exclamand sa-l auda toata strada: "dar deschide-te odata, pentru Dumnezeu!"
- a zbierat la toate reclamele de telefonie mobile, mesajul publicitar pe care-l stia de la tv:"Ui, mama, Vodafone, ui Cosmoteeeee, alaturi de tine" - nivelul de decibeli - fff high
- s-a asezat intre doua cozi si a inceput sa strige "si acum toti baietii fac ca mine!!" a inceput sa danseze si sa "cante la chitara" imaginara, ce mai, era spectacol in cladirea postei. Operatoarea s-a uitat la mine si m-a intrebat "e nazdravan, nu?"

alexandrina spune:
Anda, ia cate un director cu carti, filme, poze, ce ti se pare suspect, click-dreapta pe el si click-stanga pe Properties si-ti raporteaza cat ocupa.
Iar din meniul Start, incearca un Programe/Accesorii/Instrumente de sistem/Curatare disc, daca la tine scrie in engleza atunci e Disk Cleanup parca. Repeta pentru fiecare drive (C:, D:, ... ) pe rand, dupa ce apesi pe OK astepti sa analizeze, apoi alegi ce vrei sa dispara.
Nu cred ca ai unde sa vezi proportii, doar dimensiuni exacte.
madau sper ca mintea ti-e clara ca sufletul ti-e sigur tare tulburat.
mandy ai renuntat la job de tot sau stai in CM si astepti o idee salvatoare?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
anda77 spune:
ce tupeu are che!

merci alexandrina si madau!
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
asa, folderul cu carti ocupa 0,4% din total spatiu, cel cu video nichita 23% si pozele mele si ale lui nic 32 %. restul sunt programe pe care trebuie sa le pipai pe rand in aceasta seara. merci alexandrina again.
mami de poet(09.12.2005)
alexandrina spune:
madau totusi ce aveti de impartit, nu va despartiti amiabil?
Gandacel eu te felicit pentru decizia de a te intoarce acasa. O sa te aduni si sigur o sa privesti comportamentul lui Bogdan din alt unghi.
Anda am impresia ca poetul a devenit limbut, pe langa ca era precoce cunoscator de marci de masini. Al meu in fiecare zi il suna pe Ionica, prietenul lui imaginar, sa-l intrebe daca a cumparat volane sa repare masina si sa plece ei impreuna.
Tania tare de tot, chiar mi l-am imaginat. Al meu e relativ cuminte in deplasari, daca avem de asteptat la vreo coada/ghiseu isi scoate imaginar telefonul imaginar de asemenea si "Alo, Ionica, suntem la banca, mai stam putin... da... nenea s-a dus sa-i aduca o hartie lui mama... da... ttt... pai... si ce mai faceti? Da? Noi mai stam putin si plecam...". Iar pe drum face "tai, tai" frecvent la masini, e foarte distractiv cand vezi ca mai sunt oameni destupati care raspund la "salut".
Cred ca nu i-am urat lui Ripley... Cu scuze... Sa ai parte de multe bucurii si din partea mezinei!
Din categoria "sa nu faceti asta acasa": in urma postarilor lui Ripley si Tania, s-a ambitionat mama lui Mihai sa-l incurajeze sa invete litere, cifre, puzzle, ordine.
Pe cine incerc eu sa pacalesc?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).