Colectia de toamna - iarna 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 21
alexandrina spune:
Am incercat sa fac subiect nou, se pare ca nu mai e parola din antichitate, ori ati schimbat-o.
Coralia, Leea bun regasit!
Intreba cineva de Buluci, din cate am citit eu a revenit in tara si e in perioada de adaptare.
Ina?
Cristina, stiu ca nu suna frumos insa lasa forumul balta cateva zile pana te redresezi. Asa ar fi trebuit sa fac si eu, mi-ar fi prins bine sa fi dormit deja...
Am o lista mare in fata cu proiecte mari si late de rezolvat, si inaintez tare greu in ele, daca n-ar depinde de internet, as scoate cablul sa stiu ca ma deconectez de la tot ce implica messenger/mail/forum.
Noapte buna!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
crissy77 spune:
Hai ca intre timp am spalat si vasele, ca nu mai aveam loc in chiuveta sa pun altele![]()
madau,
nu credeam ca e asa grava pb... ![]()
joy,
sper sa accepti si urarile mele de LMA, iti doresc sa-ti gasesti timp sa te odihnesti si sa iesi din starea asta de agitatie.
tania, succes in noul an universitar. Si la mine situatia e cam aceeasi, la cl. a 11-a am o programa...
si manuale NU EXISTA, nu ca nu au doar elevii dar nici macar eu nu am dupa ce sa ma ghidez, pe net nu gasesc asa ca tb sa consult un vraf de carti ca sa pot scoate de-o lectie. Nazdravan Che
.
anda, incepe sa pui bani la ciorap ca indata e major Nic si o sa vrea parc auto
tot anda, ca sa mai faci rost de ceva spatiu pe disc ai putea arhiva. Pb sta in felul urmator: filmulete si fotografiile le arhivezi cam degeaba ca nu castigi decat f putin, insa la documente (carti etc) castigi suficient (ma refer la raportul cat ocupa nearhivat si cat arhivat). Eu cred ca ar trebui sa-ti reinstalezi sistemul de operare, calculatorul nu merge greu decat daca partitia pe care e instalat SO (de obicei C:) e incarcata, SO ii tb cam 10% liber din spatiul total a lpartitiei. Cand ai rinstalat SO ultima oara? Deci sarbatoriti primul kk la olita
. La cat mai multi!
mandy, sanatate la amandoi. Kriszti nu a avut si varsat de vant? Sau ai avut doar tu zona zoster... Ma ramolesc, e clar, ca nu-mi mai aduc aminte... Eu cred ca toti copiii sunt incantati ca merg la gradi ca nu stiu cum sta treaba pe acolo, pe urma se trezesc fara mama/tata alaturi si intra in panica, dar in cele din urma se obisnuiesc cu situatia.
Irisuca de Ripley a implinit deja un an
. Uram toate cele bune si pupici cu intarziere. 
Mda, au reaparut virozele. Coralia, sa scapati cat mai repede de mucozitati si febra.
Nu am citit decat 2 pagini si am scris gramada. Trimit si revin.
Cristina & Elise-Stefania
crissy77 spune:
alexandrina,
pt grija. Dar chiar mi-era dor sa va citesc. O sa dorm maine seara 
incerc eu sa schimb scutecul.
Cristina & Elise-Stefania
anda77 spune:
alexandrina, pai negara abia intra din paste in craciun in ultimul timp. si mai rar de atat ne opunem vehement!
negara, buna ziua ai dat, belea ai cautat!: cum reinstalez SO? (emoticon care ranjeste tamp)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"