Colectia de toamna - iarna 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 14
monet spune:
anda, am cartea! mi-ai dat adresa, da'-mi trebe si-un numar de telefon dac-o trimit prin dhl sau ups.
fetelor, noki si corap, super zapacelile voastre! m-am distrat citind ![]()

mergem la plaja! avem musafiri pe nasii fetelor cu fetita lor de virsta liei..... micuta ii prima oara la ocean
; las' ca o 'aranjeaza' ale mele....
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Septembrie 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
catutza spune:
hello!
Diana , La multi ani!
sanatate, fericire si numai bine 
Noki , super tare faza cu benzinaria, cred si eu ca a fost o situatie dificila ![]()
Corap , nu e bine deloc ce se intampla cu Andrei, e totul ok la gradi...ma gandesc sa nu fie vina educatoarei, Dumezeu stie ce o fi acolo.
Mihaela , ai fost la dentist?
Lavi , super tare si sotul tau cu benzinaria 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
anda77 spune:
monet, sa-ti dea Dumnezeu sanatate! am trimis pm.
mitza, cu succesiunile mai am putin doar si-mi dau foc in fata camerei notarilor publici in semn de protest fata de practicile lor neunitare si birocratie. dupa cateva luni de drumuri cu toate actele posibile, in ultimul ceas, iar mi-au amant termenul de dezbatere ca sa mai produc niste acte. cand sa-mi fixeze termenul pt dezbaterea succesiunilor, al 'nshpelea notar si-a dat seama ce precedentii n-au vazut: icral-ul a gresit niste documente,. acum tb sa solicit indreptari de eroare pe 2 acte eliberate de ei, plus mai trebuie o mentiune de nerevocare pe unul dintre testamente. precedentul notar, de la care am fugit, vroia, dk ai mai auzit asa ceva, certificat fiscal de la adresa unde a decedat unul dintre "de cuius", desi imobilul era in proprietatea unui tert, nu intra in masa succesorala, statea omul cu chirie acolo. astia sunt nebuni toti si io nu mai pot!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Diana, Joy la multi ani, sanatate si tot ce va doriti!!!!!
Noki sunt la fel de amarata si suparata, totul e brambura in viata noastra si eu nu-mi mai gasesc puterea sa stau la suprafata
. As pleca undeva in munti, sa nu mai aud/vad pe nimeni
Anda nu uita...traim in Romania
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
meems spune:
Ce mame habauce avem in

Madau
Sper sa gasesti in tine puterea de a merge mai departe, indiferent de ce se intampla.
Roxi, am citit ca azi s-a mai calmat vantul in sud, sper ca sora ta inca are casa.
leea_cv spune:
Daa, pupam aiuritele ![]()
Corap ma sperie si pe mine gandul ca Tudor va reactiona la gradi exat ca Andreiul tau. Sper insa ca-i vorba de acomodare sau cel mult o forma trecatoare de protest.
Mada iar? Ce rau imi pare!
Joy eu ii aplic aerosoli in orice circumstante fornaite,mucoase, tusicioase.Nu stiu exact daca au efect da' nu ma las.
Diana La multi ani cu bine mult!
Anda ai ambitie! 
Monet imi vine sa pun maciuca pe tine..plaja,ocean,valuri 
anda77 spune:
Ce ofticata sunt...Dupa ce si-a baut laptele de seara, la vreo 10 minute l-am intrebat intr-o doara dk vrea mar din salata de fructe pe care o mancam eu. el nu vrea niciodata fructe, fac temenele pt o muscatura. Vrea. super, ma gandesc eu, stiu ca fructele nu se mananca dupa masa ci inainte cu min.2 ore, dar avand in vedere ca e un copil de numaram gramele de mancare ingurgitate, am zis merci. si pt ca tot vroia, i-am balotat cateva bucatele de mar, banana, ba chiar si 3 fructe de padure pe care n-a vrut sa le inghita niciodata. mama ce fericita eram. era o seara de mama implinita, pe cuvant, la noi e mare problema si ma bucur ca de nustiuce cand mananca ceva. ca se intampla rar. si dupa ce a zis ca nu mai vrea, a cerut sa sufle nasul. Mai, am avut o strafulgerare sa nu-mi vomite ca s-a mai intamplat de la muci care se plimba nas-gat, dar am zis, noo, o avea el reflux mai pregnant decat altii, dar e mai maricel acum.
A suflat nasul si a vomat tOT.

lapte cu cereale, mar, banana, adica tot ce-a mancat in ultimele 6 ore. l-am culcat cu burta goala ca nu mai e voie 2 ore altceva decat apa. imi vine sa plang de necaz. ii numar coastele si cand papase si el ceva intr-o seara, a vomat

voi mamicile de copii papaciosi stiu ca nu intelegeti ce-i asa mare drama, dar celelalte ma inteleg ca e mare necaz asta. fiecare bucatica inghitita e o victorie pt unii.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Bic spune:
Anda, stiu exact care e situatia cu incompetentii si hotii astia de notari. Desi i-am spus foarte clar ca eu nu am cum sa fac acte aici decit de 2 ori pe an si ea m-a asigurat ca nu mai e nevoie de nici un act, notarita a tot cerut diferite acte... Iti dau detalii pe pm.
Si tot Anda, astroloaga, poate confirma ca intimplarile de care povestiti voi, Noki si Corap, sint tipice pentru perioada de Mercur in retrograd prin care trecem chiar acum si de care vom scapat peste vreo saptamina, cred. Mercur in retrograd aduce incurcaturi de acte, de comunicare, masini care se strica, lucruri care se pierd, etc. )nu nu m-am facut astrolog, ci doar am o prietenea care ma anunta de cite ori e Mercur in retrograd si astfel am inceput si eu sa fiu mai atenta.)
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Bic spune:
Anda, scuze ca nu ti-am raspuns, dar Smaranda nu merge la Montessori. Eu eram foarte incintata asa de idee, dar din cite am inteles pentru unii parinti merge mai bine la virste mai mari. Din cite am inteles, se pune foarte mult accent pe partea academica si pe structura. Mie nu mi se pare ca la 3 ani au nevoie de structura, dar pe la 6 cu siguranta.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
monet spune:
ale mele merg la montessori! intrebati ce vreti. aseara am mers la lectie deschisa. am ramas cu gura cascata! fetele mele is genii!!!!![]()
![]()

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Septembrie 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA