Colectia de toamna - iarna 2005 (212)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau sa stii ca nu-i chiar asa rea ideea cu dusul in munti. Profita ca esti soferita, ia-o pe Miru si poate si pe mama ta si mergeti un week-end la munte! Urcati pe munte, faceti efort si ai sa vezi altfel viata!

corap nu suna bine ce zici tu dar si eu cred ca e o problema de adaptare. Ai nostri vor ei la gradi, dar nu stiu exact cum e acolo . cred ca ar trebui luat cu binisorul, vorbeste mai mult cu el zilele astea, dar nu asa, direct, in timp ce faceti altceva, ce va jucati ceva. Faceti chestii mai deosebite care ii fac placere, ca sa treaca mai usor.

Ceea ce ma va astepta si pe mine saptamana viitoare

monet felicitari pt fete!

Anda cu notari astia saraca de tine!
Nasol cu Nichita si suflatul nasului; suflati-va si voi nasul ianinte de masa ca spalatul pe maini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'neata. Suntem bine, promit sa scriu cat mai repede mai multe, sa nu ne stergeti din listuta. Abia am timp sa dorm cateva ore/noapte

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Am avut aseara prima sedinta cu parintii si am descoperit ca sunt cea mai tinerica de acolo. Tinerica asa..la vreo 10 ani distanta fata de ceilalti.

Anda, urata treaba. Da' voi cand va beti laptele? Nu chiar inainte de nani? La noi asa este: dus, bibe, nani.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vin de la dentist. Durerea face parte din viata mea, m-am obisnuit cu ea, imi e deja prietena. Vestea bunae ca se pare ca maine terminam, adica imi ea amprenta pentru bijuteriile de portelan. Vestea rea este ca trebuie sa ma scarman de aprox. 1700 Euroe sa ii platesc. So cand se termina cu Mercurul retrograd ca poate mai scap de dat bani.
Anda ce sa faci, asta este in justitie in general, vorba lui Dante in Infernul, vai de voi ce ajunteti aici.... la partea cu vomitatul te inteleg, fi-miu a inceput sa isi faca singur scarba cand nu vrea ceva si o foloseste ca pe o arma, mai ales ca m-a vazut pe mine stresata. dar de aseara ii dau ignor si l-am mai potolit sa vedem in continuare cum va fi.
Madau eu cred ca are dreptate Lavi, pleaca o vreme cu fata si mama ta, poate o prietena sa poti gandi la rece. Situatia mi se pare ca a devenit insuportabila si ar cam fi cazul sa o clarifici urgent pentru ca boala lunga moarte sigura.
Mita

Mergi la inceput

Noki mie-mi spui?
Chiar imi venea sa rad cand zicea invatatoarea la sedinta: probabil va amintiti foarte bine pentru ca nu e multa vreme de cand ati fost si dvs in cls i; eu uitandu-ma prin jur, la multi era chiar foarte multa vreme.
Voia si ea sa faca un compliment. Adevarul e ca totusi mai sunt cativa parinti in clasa in "early thirties".
Rele suntem!

Mitza cate bucati?
Eu am dat parca 500 RON/bucata de portelan. Numai dintele, cu luat masura si pus.
Si cand ma gandesc cu jale la maseaua mea rupta in doua care frica mi-e ca va trebuie scoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neatza,

Eu am ramas cu o intrebare pt Ripley, la felul principal de la petrecere, puiul, ceafa si pestele erau la alegere sau s-au mancat toate 3???? Ca daca mai pun la socoteala si antreurile plus deserturile....nu-mi iese!

Ce m-am distrat de povestile de mamici aiurite!

La multi ani Dordia !

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi...early 30'..da' ne cad dintii. Figuri mai suntem si noi.

Mitzo, vezi ce-ai patit cu dantura daca nu vrei sa te uiti pe pozele horror de pe pachetele de tigari????

Alinus, vrem poze d ela party-ul tematic.

Gata..a duc sa ma apuc de toceala.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki cam asa: cu early thirties ne mai consolam si noi, ca daca te uiti la dinti

Azi iar am sedinta cu parintii, a 3-a de la inceputul anului. Joia viitoare gandacii pleaca in excursie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

fetele.....

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

monet, povesteste ce fac fetele la montessori, te rog.
eu am facut asa: am inscris copilul acum un an si jumatate, pt urmatorul an, adica asta. in vara m-au chemat la o vizionare bilaterala.
problema este ca montessori in bucuresti este scump. ta-su n-a vrut sa plateasca ca asta e contributia lui, gradinita. eu nu-mi permit sa platesc singura si un montessori, pe langa cresterea lui. asa a ramas copilul fara montessori, dupa o discutie cam neprincipiala cu ta-su.
acum, sa fiu cinstita, au fost cateva mici chestii care parca nu mi-au placut acolo, desi totul se anunta exact cum spui tu, ca gradinita pregateste mici genii, ceea ce ma super-incanta. cand mi-a aratat cum ii invata sa adune pe cei de 3 ani, deja eram in delir de placere.
ce nu mi-a placut au fost mici chestii care compuneau, per ansamblu, imaginea pentru care zice BIC ca nu a dat-o pe Sma acolo. parca se forta putin nota.
in situatia particulara din bucuresti, exista si o educatoare extrem de rece. tanara si cu niste fite in cap de n-am mai vazut asa ceva. avea impresia ca e cel putin dr., doar pt ca a facut un stagiu de pregatire in londra. plus ca am vazut-o intr-o relatie profund depersonalizata cu cativa copii care mai erau in gradi la ora intalnirii noastre.
in fine, as vrea totusi sa mai aud una alta de la tine, monet, poate reconsider pentru la anul posibilitatea cu montessori, desi ar trebui sa-l schingiuiesc in prealabil pe ta-su.
la gradi actuala se simte ca acasa ceea ce e fte bine, dar nu prea face mare lucru. d.p.d.v. academic.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput