Colectia de toamna - iarna 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaelutat spune:
Ok am ratat ziua lui Joy si a Dordiei, va rog sa ma scuzati si sa pun toata vina pe efectele analgezicelor si al antiinflamatoarelor. So dragele mele sa va stapaniti sanatoase baietii, sa va bucurati de ei si mai ales de viata, sa fiti fericite si implinite.
Ripley asta cu bonele este deja o regula aproape generala. Din aceleasi motive am renuntat si noi la prima bona, cea care statuse la noi aproape 2 ani, din aceleasi motive, generate de neimplinirile ei in viata, ale copilului ei care avea vreo 35 de ani si era sofer si noi la varsta noastra ne descurcam, din punctul ei de vedere, mult prea bine fata de cat munceam. La partea cu rate, credite, datorii, oamenii de asemenea factura sunt insensibili si inconstienti, nu pot intelege ca banii aia nu sunt un cadou si ca vei munci cam toata viata ta sa ii dai inapoi. Cu banii e la fel de clasic, nu stiu daca v-am povestit de fina mea care a imprumutat-o pe fosta lor bona cu 2000 Euro, fara acte desigur, si a taiat-o la cateva zile, fara nici macar sa schiteze cea mai mica intentie de rambursare. Din pacate bonele in Romania sunt femei care si-au incetat munca in domenii necalificate, cu studii putine si frustrai maxime, asa ca refuleaza la noi, mai ales ca marea majoritate sunt la pensie, varsta la care efectele menopauzei se fac simtite cu prisosinta. Deci draga mea, nervi de fier in continuare, si gandeste ca vorba lui Lavi mai ai cam vreo 2 ani si dupa aia LIBERTATE.
Anda cum merg afacerile succesorale? Esti falita sau inca nu?
Raportam a treia seara de dormit in pat mare si nicio cazatura. Este adevarat ca doarme mult mai putin dar sper sa fie vorba doar de acomodare si sa isi revina, ca e cam zombi de cateva zile.
Mita
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Dordia, sa fii sanatoasa, voioasa si fericita alaturi de gasca de baieti!
Delia- horror bona. Bine ca ati scapat de ea.
leea- ce bine ca ai revenit. Sa nu cumva sa mai dispari ca stim noi cine in ceatza.![]()
Madau- ce mai faci? Erai tare necajita la ultima postare...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Sa va zic ce inseamna sa fii aiurit:
aseara dupa ce am fost in parc cu gasca, propune Adila sa mergem pana la Kaufland. Luam masina si mergem, dar inainte imi vine mie ideea sa trecem pe la benzinarie, ca sa nu mai ocolesc dimineata cand e full pe strazi. Bagam benzina de 160 ron si vine momentul cela...de plata.
Cand ma paleste realitatea: no money..no fun.
Eu in parc nu-mi iau portofelul decat cand planuiesc sa merg la cumparaturi, ceea ce nu s-a intamplat aseara, ci Adi a venit cu propunerea intempestiva. Bineinteles ca el nu avea atatia bani cash la el si card nu are.![]()
Sa ma fi vazut cam ce fazta am facut lui nenea ala de la ghiseu cand i-am zis ca avem o mica problema. ![]()

Pana la uma am dat 70 ron, cat avea Adi la el si buletinul lui si ne-a lasat sa plecam cu masina dupa portofel.![]()
Intre timp Sarah vroia pishu. Merg cu ea la baie si pleaca Adi dupa portofel...cand ma paleste alta realitate zapacita: Adi nu avea cheile de la casa, ca doar de-aia si venise in parc..ca nu putea intra in casa. Da-i si suna-l pe mobil...sa se intoarca si sa mergem cu totii dupa bani.
familie, nu?
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
Noki

Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
lavi02 spune:
Noki
, hai sa-ti zic si eu ce inseamna sa fii aiu'!
Acu' vreo 2-3 week-end-uri Virgil a fost la Alba. A scos in mai multe randuri bani de pe card, ultima oara a uitat cardul in bancomat.
Duminica pe la 11 ma pregateam sa ies cu fetele la sedinta de bloc
din spatele blocului cand primesc telefon: sunt pe drum la Silbiu, am bagat benzina, transfera-mi urgent 2 mil pe cardul de cumparaturi on-line ca nu-mi gasesc cardul. 
Noroc ca eram in casa si noroc cu internet-banking-ul. ![]()
lavi02 spune:
La multi ani Dordia! sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos! 

Ripley bravo voua ca reusiti sa pastrati asa o ordine, eu nu reusesc, desi mi-ar placea. In special jucarii, foi desenate, foi decupate, salasluiesc mai ales prin camera fetelor dar si prin sufragerie.
camelia_daniela spune:
Dordia, la multi ani!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de baietii tai! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
corap spune:
sa va spuun io ce inseamna sa fii zapa.
plec luni dimineata sa duc copilul la gradi, sa mut masina in parcare (erau lucrari pe strada) si sa iau un colet de la posta, ca bona statea cu ana da' avea treaba dimi si trebuia sa se care la 8 jumate.
duc copilu la gradi, ma duc spre posta, imi dau seama ca am uitat avizul, zic las' ca il iau cand se intoarce bona, ma intorc sa mut masina. aia deja scurmau sub masina mea ceva asfalt, dau sa plec cu ea, imi dau seama ca nu stiu cum se baga in marsarier
. dau sa-l sun pe gabi, imi dau seama ca n-am telefon. ii pun pe aia de munceau sa ma-npinga, plec intr-un final in hohotele de ras ala alora (eu aveam o nuanta de verde pe figura deja) caut un loc de parcare in care sa intre masina fara sa folosesc marsarierul
, fiind lucrari bineinteles ca nu am gasit, m-am invartit de 3 ori pe niste stradute imposibile (a durat aprox 30 de minute), ma rog,intr-un final am proptit-o la marele fix pe bulevard.
la pranz, vine bona,plec la posta, ajung la 13:01. in geam scria ca intre 1 si 1:30 schimba tura. ok, zic ca puierd timpul, sa nu ma intorc acasa ca ma vede ana si vrea si ea sa plece. ma invart prin piata, imi iau si neste creme de fata [ca farmacia e cel mai interesant magazin de cand au desfiintat libraria:(] si la 1:30 ma duc la posta, se facuse deja coada, stau, ajung la ghiseu, imi dau seama ca n-am buletinul la mine.
of course, ma intorc acasa, iau buletinul, tipa noua la posta - " nu pot sa va dau coletu ca-i pe alt nume" era a lu' gabi (ma rog, pana la urma am vrajit-o si mi l-a dat. cand ajung acasa ma suna cumnata-mio ca am si eu un colet. si, of course, ma duc IAR la posta. si=-am incalecat pe-o sa...
in alta ordine de idei, fi-mio nu mai vrea sa stea la gradi, nu mai vrea sa-l duc eu (il duce gigi) sta retras de vreo 2 zile si ieri nu a vrut sa zica ca vrea la wc, a facut pe el (de mai multe ori
).nu stiu ce sa fac, incepuse asa de bine, prima saptamana a fost ok si acum chiar ma ingrijoreaza (mai ales faza cu statul de-o parte si necerutul la wc), pentru ca nu vreau sa ramana cu ceva sechele - ma gandesc ca daca facea circ numai ca sa ma incerce si sa vada cat sa intinda coarda nu facea asa. of, vad pana la sf saptamanii si hotarasc dup-aia daca sa-l mai las la program lung sau sa-l ia gigi la 1 sa doarma acasa cu sora-sa.
va pup pe toate si "la multi ani"! pentru ultimele sarbatorite.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Noki_Lara spune:
Slab..Corapino..slab. E mai fain la mine ca a trebuit sa ma duc la nenea de la casierie sa-i zic ca taman am bagat benzina dar nu am cu ce s-o platesc...

Nu stiu ce sa zic cu Andrei. Da' nu-mi place cum suna treaba.De chestiile astea mi-a fost si mie cel mai frica. plus d enedormti noaptea, ceea ce la noi s-a aplicat cu varf si indesat prima saptamana. Apoi a trecut. Sper sa treaca si la voi.Doamne ajuta!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
joy04 spune:
LA MULTI ANI DORDIA SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA ALATURI DE FAMILIA TA

fetelor, va multumesc mult pentru urari, am stat ieri si m-am gandit daca as putea sa schimb ceva la viata mea, ce as schimba. Si....mi-am dat seama ca nu as schimba nimic. Poate doar crizele lui Vlad le-as sterge, dar ATAT. In schimb, nu as da timpul pe derulare inainte sa treaca mai repede, sa vina vremea fara crize. Asa ca....nu vreau sa ma mai vait de acum inainte.
PS: eu chiar vreau sa vad un program al fetelor cu 2 copii poate ma inspir si eu sa fiu mai "ordonata".
Aparatul de aerosoli este eficient si n cazul mucozitatilor care stau ba in gat, ba in nas fara sa treaca? Ca eu cu asta ma confrunt la copii si l-as lua imprumut de la nasa, dar doar sa stiu ca o face bine.
LEEA fata, ajunsesem sa te visez cu gandul la tine. Bine ca sunteti ok.
Nu stiu cand mai apuc sa intru. Va pup.