Colectia de toamna - iarna 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 12
catutza spune:
Camy , ce face Daria ta, cum se mai simte? vad ca nu ne mai spui nimic de ea...
Delia , nu pot sa cred ce ghinion aveti voi cu bonele astea
si nu pot sa cred ca o femeie poate face asa ceva, dar din pacate sunt si oameni ca ea...
Sper sa gasiti o bona asa cum trebuie sa iubeasca fetele si sa va respecte pe voi!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
leea_cv spune:
No, ca dadu strechea in mine cand citii cum s-au delectat burtile a 16 adulti si relativ 9 copii la cheful lui Iris. Si-apoi dadu damblaua peste creierasi la cititu' bubelor bonei.Voiam sa intreb daca n-a furat si chiloti,da tocma' ce m-am lamurit. Cre' ca te stergi pe frunte de milioanele datorate draga mea Ripley.Dar iaca am aflat ca esti extra-mega-super-rabdatoare.Pe banii tai of corz.
Roxi scumpa, sunt ok.Nu-ti fa griji.Chiar e totul in regula.
Cata am sa pun oaresce poze, doar ca tre sa-mi fac curaj sa scobor de pe mine lenea ce ma ...
Meems m-a pufnit plansu' cand am vazut cu cat calm ai tratat-o pe fiita dupa ce-a rupt planta. La noi ar fi curs sange.
Alinusha io nu-s sigura de ce si cui ai facut sarmale si cornulete, da' mi s-o umplut sufletul de placeri rare auzind ca au facut furori.
Camipup!
Morgano spune:
Hai ca-mi tot vin in minte faze: stiti ce camera mare au fetele. Sunt cutii frumoase pt tipuri de jucarii: lego, puzzle, bucatarii, disney plusuri, carioci, plastelina....
Saptamanal, sambata plangeam pe ele sa le pun la loc, in conditiile in care Ana e ordonata si le strange singura. Nu, ca bona le trantea la gramada. Vesnic. Cd-uri zeci de povesti, cutiute, dvd-uri amestecate. Sub polly chicco de masa v-am zis ca stateau mizerii la greu, in scaun erau miezi mucegaiti, bucati de mancare, paianjeni.... acolo pe la despartituri si curele. Mizerabil, da' ce faini se arata anticorpii.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
lavi02 spune:
Joy la multi ani, sanatate multa, liniste si pace in casa si tot ce iti doresti! 
Mitza compatimesc si eu cu tine
, azi de la o boaba de chimen de pe o saratea mi s-a sectionat o masea de-a lungul.
Nici nu a cazut bucata, cred ca e rupta din radacina, valeu ce ma asteapta.
Adevarul e ca era de ani de zile fara nerv, cam subreda saraca.
Ripley meniu de meniu
bravo tie! Imi place ca ai schimbat tzapan fata de anul trecut.
Apropo de mancare, trebuie sa-ti adresez inca o
reteta ta de tzatziki e mult mai bun decat ce am mancat in majoritatea locurilor in Thassos, abia de 2-3 ori am nimerit unul comparabil. ![]()
La pct 2(bona) se aplica cu succes zicala: orice sut in fund e un pas inainte. O gramada de chestii insuportabile zici tu acolo dar te inteleg perfect pt ca si eu trec peste unele chestii pt ca se poarta frumos cu Nati si sta cu ea mut afara.
Gandeste-te ca mai ai 2 ani si adio, bone, aleluia 
Noroc cu Marius ca te-a ajutat de ziua Irisucai si cu fetele, ca au fost cuminti. Am observat si la ale mele si la alti copii: cand simt ca "e groasa" se cumintesc, lasa fitzele si mofturile.
leea bine ai revenit! Chiar ca ar trebui investgata treaba cu Tudor, saracul. Bafta multa la gasirea unui nou job!
Roxi fii mai optimista, uite, se fac si copiii bine!
Alexia s-a intors la gradi?
lavi02 spune:
Ripley, eu la a mea i-am recomandat sa nu mai faca ordine la jucarii, ca apoi ma simt si eu ca cenusareasa cand alegea boabele.
Buba e ca daca nu lasi lego-urile la un loc, puzzle la un loc, vasele de bucatarie la un loc, componentele unui joc in cutia lui, iese o varza totala, poti sa le si arunci ca nu se mai poate juca copilul cu ele ca lumea.
Faaace ordine, arata luna. Dar daca te uiti in cutii e jale.
Azi a facut ordine, frumos din partea ei, nu erau prea multe pe jos asa ca sper ca nu e dezastrul asa mare. ![]()
Alinush chiar, ce au prezentat alte natii?
Am sa incerc si eu cornuletele alea!
Morgano spune:
Tu Lavi draga, la noi e cutie imensa pt bucatarit, aragaz cu vase pe el, scaun de masa si carucior, biberoane, vo 5 seturi de farfurii si tacamuri diverse in el, tot ce e necesar sa se simta bine, o papusa mare, in kuru gol pe care ana o spala zilnic - e numai protex (sapun :)))lipit in par de-i sta sarma. Acuma zace mutilata si plina de spume in chiuveta fetelor (am montat una mica la 85 cm in baia mare pt ele), cu un burete in gura si un tigrila de paza.
Puzzle-urile stau fiecare in cutia lui, sunt 28 (le-am numarat), Ana le pune la loc dupa ce le face si expune.
Tot ce e "terminat" se pune seara la loc, nu lasam dezordine niciodata, e o regula.
Daca iau un desen dvd din cutie, cutia sta deasupra celorlalte, si stim de ce.
Noi, ai casei, chiar pastram ordine fte mare. De aia turbam cand madam amesteca intr-o cutie goala tot ce-i pica la mana.
Eu cu ochii inchisi stiu in casa ce pe unde gasesc, chiar dc nu e fix la locul lui.
In dulapurile fetelor (care sunt imense in interior, cu sertare de strampi, sosete, chiloti, etc. total separate) am gasit caciulite amestecate, sostete la iris de ale anei la greu, paijamele puse aiurea, haine (geci) de strada printre haine de casa). Tampita sa fii si tot distingi intre o geaca de 3 ani si una de 1 an. Gecile Anei sunt toate noi, le stia de cumparate.
Nu pot sta zilnic sa refac "ordinea" bonei. Macar sa le lase dracului dc e tampita la uscat ca le pun eu la loc.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Bic spune:
Ripley, tocmai voiam sa-i iau apararea ca unii oameni pe lumea asta pur si simplu nu stiu sa faca ordine si nu vad lucrurile care nu sint in neregula. Iti scrie una dintre ele.
Dar apoi am citit primul tau mesaj si m-am luat cu miinile de cap. Concluzia: Ce tzoapa!
Cit despre camera fetelor, ai putea te rog sa pui niste poze cu partea de organizare cu cutii, sa ma inspir si eu? La noi cam zac vraiste. Am luat niste cutii de la Ikea, dar mai am nevoie de idei.
Merci.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
felicia74 spune:
Joy cu intarziere - la multi ani fericiti, cu liniste si pace!
Dordia si tie la multi ani, sa-ti dea Dumnezeu un an fericit, cu bucurii si impliniri!
PS: ce ai facut, te-ai intors la job?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Bic spune:
Hai mey, cum am putut sa ratez ziua Dordiei! La Multi Ani fericiti cu multe scuze! 
f[lo]
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC