Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
anuta-maria spune:
ieri am fost toata ziua afara, am intrat in casa pe la 20, am facut baita, papa si nani ca in vremurile bune![]()
anca si noi facem maine 4 luni, prin urmare azi am facut vaccinul si a tras un plans saracul de ma durea sufletelul. pana in momentul de fata nu are febra, dar imi e cam frica pt ca la vaccinul de 2 luni mi-a facut febra, nu a avut pofta de mancare si a durat destul de mult. sunt bine, mai mult slabi, dar are cui sa-i semene (ambi suntem slabi)avem 7 kg si 68 cm.
getuta intreba parca de tablou, da eu si cu vladutz suntem acolo.
pana sa citesc pe aici ziceam ca eu am probleme pt ca vladutz al meu varsa dupa fiecare masa, dar al meu lasa sa dorm, nu prea plange, deci copil cuminte. prin urmare
toti bebei care sunt un pic deranjati .
http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc
iulia83 spune:
fetelor care sunteti la primul copil...dupa ce ati nascut..s-a schimbat ceva intre voi si sotii vostrii? adica..nici nu stiu cum sa ma exprim...va mai iubiti ca inainte?
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

leeloo2004 spune:
Eu o cred pe Cleo ca tocmai ce am vizionat pozele Iuliei...unde-s mai, burtile de care vorbeai??! Ce, tie iti trebuie tae bo?? Mama, pai eu care ma stiu cite kg am, sunt tare nesimtita...gata, de luni pilates scrie pe mine! Da' Mufitza e mortala!!!!!
Mihaser - sanatate multa lui Eli! 
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 fetelor care sunteti la primul copil...dupa ce ati nascut..s-a schimbat ceva intre voi si sotii vostrii? adica..nici nu stiu cum sa ma exprim...va mai iubiti ca inainte? Pozici Mufitza Mami de Mufitza Ariana Elena Povestea nasterii ![]() |
fizic sau psihic?
fizic...nu mai avem timp. Dar de alintat si de facut poante si prostii, si declaratii si surprize, e parca mai bine! si dimin4etsile cu piticania in pat, intre noi 2, sunt de vis.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
iulia83 spune:
saru'mana fetelor!!! asa ma bucur ca aud pe cineva ca zice ca fata mea seamana cu mine de nu mai pot..creste inimioara...ca in rest..aaa!! e tac-so intreaga, bla bla
Pozici Mufitza
Povestea nasterii

gabitzam spune:
Iulia, se schimba putin, nu e mai bine sau mai rau, e altceva! Se schimba prioritatile, nu mai sunteti doar doi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
fizic sau psihic? fizic...nu mai avem timp. Dar de alintat si de facut poante si prostii, si declaratii si surprize, e parca mai bine! si dimin4etsile cu piticania in pat, intre noi 2, sunt de vis. o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
si una si alta...sincer, noi o tinem tot in certuri. suntem amandoi caposi, deh, raci amandoi...proasta zodie...nu suporta sa planga fata, si ii multumesc lui D-zeu ca rare sunt ocaziile in care plange. ma cearta ca nu sunt buna si nu fac ceva cum trebuie daca plange fata... si multe altele.dpdv psihic, abia mai rezist...n-am spus la nimeni, dar, ma termina sa arat la toata lumea ca ne merge bine cand de fapt e invers. s-a schimbat cu totul de cand am nascut...iubeste fata ca pe ochii din cap, dar pe mine...simt ca nu ma mai iubeste.si ma face sa nu-l mai iubesc nici eu. plang pe ascuns sa nu ma vada sa creada ca sunt slaba si sa profite, sa nu afle ai mei, dar simt ca o sa explodez intr-o zi. .....
Pozici Mufitza
Povestea nasterii

inais spune:
Deeci
Mihaser
Eliana bolnavioara! Lasa ca se face ea bine! Nu stiu ce sa zic cu antibioticul, dar poate e mai bine. Gandeste-te la o chestie: daca aduce Cri vreun virus de la gradi si i-l da si ei? O supra-infectie e tot ce va trebuie, Doamne fereste! Totusi...nu stiu ce sa zic...eu una nu stiu ce as face! Adica cred ca as face ca si tine...as incerca putin fara sa vad daca trece!
Cat despre rahitism, hmmm! Esti sigura, sigura de pediatrul ala?! Vigantol i-ai dat? Cat? Pe noi ne-a trecut deja pe 3 picaturi/zi pentru ca am crescut foarte repede!
MissP
imi pare rau de tine! Si te inteleg...te inteleg...te inteleg! Imi amintesc de primele 2 luni ale Iasminei. Mai bine zis de prima luna...la noi era si haotica treaba, adica nu intelegeai nimic. Se trezea la 1 ora, la 3, la u sfert de ora si tot asa! Iar eu eram in pragul unei crize majore de nervi din cauza nesomnului, chinuita cu sanii si tot asa! Sper sa gasesti azi explicatia (cu proba suptului, cu ce o fi...) si sa urmeze zile mai bune! Cat despre faptul ca la 6 luni ar trebui sa doarma 6 ore/ noapte...eu zic ca e putin fortat. Stiu multe exemple mult mai devreme. In fine!
DanaH succes la interviu...sau sa iasa cum vrei tu!
dflavia eu una am o durere pronuntata de spate, mai mult de sale...pe partea dreapta. este clar de la tinut piti in brate...desi nu o prea tin, dar in fine! incearca masaj facut de un kinetoterapeut.
iulia...ce maaare s-a facut Mufitza voastra!! si seamana si cu ttine si cu sotzul tau! cat despre problemele voastre eu una cred ca cheia este comunicarea! daca nu ii spui nimic lui si stai si plangi pe ascuns...nu este tocmai ok! parerea mea! ![]()
Mai eu stau imbracata si o astept pe fiica-mea sa faca ochi! Sa pape si sa iesim pe afara o data ca turbez aici!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
socrate spune:
Miss te inteleg perfect. Been there done that. O iei un pic pe aratura, io de ex. azi la 6 certam copilul ca de ce nu doarme ca m-am saturat, ca de ce se plange intr-una ca de ce isi scoate suzeta si dupa aia plange ca i-au furat suzeta si tot asa 
.
Mi-a trecut dar cateva minute imi venea efectiv sa 

Si la a treia trezire tot asa imi era. 

Io nu stiu cat mai rezist.
Dar...imi tb doar cateva ore de somn. CAnd...cand o pleca copilu la scoala.
Sebastian