Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaser spune:
Salut!
Am fost cu Eli la medicul de familie...a facut bronsolita...Nebunu` asta i-a dat augumentin 2 ml la 12 ore...EU NU AM DE GAND SA-I DAU ANTIBIOTIC ASA PUTERNIC! Voi ce parere aveti?
I-am dat Ventolin si i-am pus Nazomer. Febra nu are!
Melly indemnizatia intra cam dupa datata de 10...intre 12 si 15 sigur!
Lelloo promit sa nu mai vorbesc de mancare! Sunt foarte frumoase pozele din vacanta! Si eu sunt de parere ca Grecia e cea mai tare...eu numai acolo m-as duce!
Miss bine ca mi-ai spus...o sa fac un rand de poze sa vad daca e ok si apoi mai fac si pe al doilea! 
Va pup ca da semne de trezire bolnavica mea! Mi-a mai spus dr ca are semne de rahitism...imi vine sa mor , nu alta!
Getutza81 spune:
Buna !
Miha eu am lucrat mult in corel, ca unde am lucrat am fost grafician in ultima perioada... intradevar vine iarna, dar inainte de iarna cred ca va fi o toamna lunga, ca uite de cateva zile e tare cald... succes luni la dr pediatru...
Kitzy, nu pot sa ma plang cand vad cate treziri pe noapte mai aveti unele.... dar tine seama si cate lunisoare au ceilalti copilasi... de fapt si voi sunteti mai mici cu o saptamana ca noi, dar eu zic ca la varsta asta nu ar mai trebui sa fie probleme... sunt cazuri in care copilul doarme toata noaptea incepand de pe la 2-3 luni, in schimb noi si pe la 4 luni am avut colici...
Andrada, eu pun asa: cerealele care se fac cu laptic, fac cantitatea de laptic si cum pe cutie nu e foarte precis scris ce cantitate sa pui si nu au nici masura (scrie doar 4-5 linguri dar lingurile sunt de mii de forme si marimi si sa nu mai spun ca eu poate inteleg printru lingura una cu varf cand ei poate se refera la una rasa sau invers) si pun cate masuri de lapte atatea masuri de cereale... si iese destul de grosut dar ieri iam luat bibe mas 2 pt piureuri (de la babylove scrie pe spate pt ce sunt. lapte, ceai, piureuri...) dar nu stiu daca astea de la bebelac sunt cu sau fara gluten ca pe ele nu scrie niciunde... sunt de la 4 luni...
Leelo, atunci va avea tot 5 mese pe zi, dar in loc de cerealele la biberon cum i le dam multe dintre noi se da cerealele cu branzica... eu zic ca e ok si asa, si in felul asta nu mai are bibe deloc, doar tzitzi, asta la fetele care mai au, in rest bibe cu laptic... si cum am mai spus, poate fructele cu legumele baloneaza, eu nui dau amestecate...
Alish, probabil astea care fac zgomot i atrag mai mult, cine stie ce e in capsorul lor... si asa va fi pana mai incolo, pe la 2 anisori... tinele alea de care zici doar de plus pt cand va fi mai mare si incepi sal inveti animalele, etc...
Nicole, si eu din aceleasi considerente i incalzesc la microunde... pe cand pe bain mari ar lua mult mai mult timp, si cum eu tot in ultima clipa...

Simonix te asteptai sa fie altfel decat cum vrea maria sa ??? doar de la inceputul vietii e cum vrea el ![]()
Ylari, las ca in scurt timp se va obisnui cu papica si o va accepta... noi nici mizerie nu mai facem si terminam de papat in 10 minute...
Alish te intrebai ca fac familiile cu tati care castiga 7-800 lei pe luna... ei bine, noi suntem printre familiile astea si uite ca mergem mai departe... ce sa facem, pai nu ne luam haine, nu iesim in oras si bineinteles economie la mancare pana la cer si inapoi... si noroc ca ne mai ajuta socrii ca altfel sincer am fi muritori de foame... ca sa nu mai zic ca 80-90 % din salar se duc pe rate.... si ca mi se lungesc ochii de fiecare data cand vad ceva ce mias dori sai iau la bogdi si nu pot..dar nu ma plang ca se poate si mai rau, conteaza ca suntem sanatosi, avem o minune de copil, ne iubim cum nu se poate mai mult, si las ca va rasari soarele si pe strada noastra ![]()
![]()
![]()
!
Lorich, stai linistita, nu neaparat se intorc la 4 luni colicii...
Fetelor vad ca tot vb de cat de mult intarzie astia cu dosarele.. ei bine, mie nu mia intarziat asa mult, cca 2 luni...vad ca si la aimee ia venit la fel... deci cleo, te contrazic, noua ne vin mai repede banii, astia din provincie, sac
!!
Doloress, eu si lapticul il incalzesc la microunde, a, de fapt il incalzeam ca acu am o canita speciala a lui in care i incalzesc, dar bineinteles ca inainte scvuturam sticla de numanuma, la fel si mancarica mestec in ea mult inainte sa io dau... Tu luai cate 8 pasitle ????? vai, eu metoclopramid iau cateodata chiar si una... dar tratamentul zice 3 pe zi... or fi mai puternice ??? Cat despre cerealele cu lingurita/bibe, eu zic ca mai bine cu bibe, pt ca cerealele sunt si asa fff lichide, si nu stiu exact cata cantitate ramane la bb in stomacel... si cata pe langa
Felicitari pt kupilu vostru cumintel cumintel...
Mihbut intradevar sunteti niste frumosi, si de copii nam cuvinte ! Felicitari !!! Si eu miam dorit intotdeauna cel mai mult gemeni, fetita si baietel... dar Dumnezeu mia dat acuma un baietel si la anu om vedea ce neo da...
Simona, uneori consider ca nu am de ales referitor la microunde... imi ia mult prea mult timp sa incalzesc mancarica la bain mari... si da, eu i fierb si fructele, consider ca inca pt el sunt prea acide, si eu i dau mar, nectarina si pruna.. deocamndata... i le fierb si zeama ce ramane io dau sa o bea dupa aia, si compotul asta mai ramane uneori si pana a doua zi... eu zic ca nu e problema compot fiind... altfel nu le tin pana a doua zi, normal... probabil ca dupa 6 luni incolo nu i le mai fierb... si da, laptele baut pe zi eu eu il calculez cantitatea rezultata din apa+praf...
Apropo de ce ganguresc copii nostri, sa ma laud si eu... cand e nervos spune : Baaaa.... si uneori ghenghenghe.... (numele nostru de familie e gyenge si se citeste ghenghe...)
adica isi spune numele de familie...
.. cred ca am batut topul aici, nui asa ?
Doloress oare se refera si la sticlele de plastic (biberoane)? ca dc da....... e nasol, pt ca eu tot in sticluta iam incalzit lapticul o perioada... ofofofof, nici nu stii ce sa mai faci in ziua de azi...
Miss, ce sa zic eu de noptile tale ??? eu tot insist pe ceaiul baby drink.... sau poate copilul tau nu se odihneste bine decat la el acasa, si punct.. vad din cate spui ca plange si face asa in timpul zilei cand e afara si nu se poate odihni pe cat ar vrea el....altceva nu stiu ce sa zic..
Trimit asta si continui...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
dflavia spune:
mai fetele, ma scuzati ca nu raspund la toate da, am vazut poze superbe cu 2 gemeni si o familie fericita, poze din Turcia mmmyamy, vedete de televiziune la 4 luni
, rezultate bune de la analizele lui Vianne, felicitari.... Cleo
sa treaca durerea de gat, ....asa cat ma citit pe diagonala ca nu pot sa stau pe scaun 

mai ma doare coccisul de mor, azi a fost cel ma naspa si e de vreo saptamana...dr mi-a dat 7 zile de tratament cu supozitoare cu diclofenac, sotul mi-a facut masaj aseara cu fastumgel da e mai rau frate 
m-a mai durut si dupa nastere da nu mai tin minte cat de rau ca atunci ma dureau toate ![]()

a mai patit cineva ca mine?
Mami de
Stefania 11.05.2008
gabitzam spune:
Miha, dupa doua saptamani de tuse si haraiala in piept, cu diverse tratamente, tot la Augumentin am ajuns, 3 ml la 12 ore. De a doua zi a inceput sa-i treaca.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
leeloo2004 spune:
Anca, hotelul se numeste Hillside Beach. De preturi - pai pe noi cu tot cu avion, 4 persoane, ne-a costat aproape de 2000 de euro, oricum pretul cel mai mare a fost la avion...Cred ca iesi mult mai ieftin daca iei excursia cu totul de la cei care organizeaza zborul... Mi-au placut mult colajele de fotografii! Tot am vazut fetele vorbind de ele si nu stiam unde sa le caut, dar acum le-am gasit!
Simonix - multi
!
Eu stau pe aici ca ii astept pe astia de la service-ul centralei termice...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
iulia83 spune:
neatza si de la mine. ca fatuca doarme. am facut si noi duminica 4 lunite
si aratam ca la 6 dupa spusele dr pediatru. avem 7500g si 65 cm. dar nu suntem pufosi,carnita e tare, tare
la vizita am descoperit ca are rosu in gat, iar nervi, medicamente, etc, etc. bine, o forma usoara, am descoperit la timp. in rest, nu mai vrem decat in fundulet, am inceput sa ne placa muuult pe burtica, facem kk singurele si nu mai facem imprastiat ci ca un om mare
si...stam in picioare tinuta, la greu...fetelor daca ati vedea-o cum sta in picioruse si se impinga si incearca sa faca pas, e mortala. are o forta in picioroangele alea de zici ca nu-i adevarat. dc o las pe stape incearca ea sa se ridice in fundulet, se screme si se arcuieste si ridica caputul...m-am dat naiba cand o incepe sa mearga, ca e ca argintul viu. inca nu am reusit s-o dezobisnuiesc de trezitul cu cocosul, la 5-6 printesa mea imi da scularea si nu mai vrea sa doarma nicicum. iar seara la 8-9 pica lata, indiferent daca mai incerc sa ma joc cu ea s-o mai tin sau nu. inchide ochii si adoarme nu conteaza unde e, la cine e in brate, sau cum o tii. ma termina. azi vreau s-o scot in parc ca e asa frumos....de luni ma apuc de aerobic si tae-bo, sau cam asa ceva, mi-am luat abonament si ma apuc de dieta serios, ca nu-mi mai scad burtile astea. aseara am papat ultima savarina din viata mea...gata...sunt asa de hotarata...sper sa ma tina operatia ca nici nu i-am spus dr ginecolog ce am de gand sa fac ![]()
![]()
am pus pozici noi acu o sapt dar am uitat sa spun..poate dati cu ochiul sa-mi vedeti mufitza gigantino
ma duc sa mai bag o tura de sterilizat (da, inca mai sterilizez, sunt cam obsedata de asta...am atatea biberoane ca trebuie sa bag in 2-3 ture zilnic, apoi sa sterilizez sterilizatorul..imi ia vreo 2-3 ore cu spalat cu tot
) si apoi revin
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

cleo78 spune:
nu o credeti pe IULIA!!
e slaba! e slaba!! e slaba slaba slaba!!!!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Getutza81 spune:
Melly, si mie mia venit o suma care numi dadea nicicum... dar am dedus ca alocatia am luat exact pe juma de luna ca eu am nascut pe 17 aprilie, deci pe aprilie am luat doar pe juma de luna... poate ceva asemanator e si la tine...a, si intotdeauna cu o luna in urma dau astia...vad ca teai lamurit...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
iulia83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 nu o credeti pe IULIA!! e slaba! e slaba!! e slaba slaba slaba!!!!!! o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
da...si burta???am o burta cat China
si in plus, simt nevoia sa fac miscare, in afara de impins la carucior prin parc.
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii