Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Gabi, am remarcat si eu ce plete frumoase are Tudorelul si cum il tii cu clamitze in par. Oricum, i-ai pus una mai de baietel asa, neagra, nu rosie/galbena/vernil/roz sau alta culoare de fetita

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

M-ai prins aici! Chiar am cautat una sa fie neagra ca si asa mi se spune ca e fetita...dar acum nu-i mai pun clamitza, i-l prind cu un elastic ca mi-a zis dr. ca poate si-o scoate si Doamne-fereste o inghite...ce sa-i fac daca are asa par lung? Ii vine in ochi si nici asa nu e bine...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata!
Mai da' ce-ati mai scris! Cred ca nu s-au mai umplut atatea pagini pe zi de la odiseea sarcinii. Noi am dormit bine, cu o singura trezire la 4. Acum dormim iar. Din pacate Dragos a mostenit ceva mucisori de la Cezara (pe cand credeam ca am scapat), asa ca am pus in functiune batista bebelusului. Il pup pe cel care a inventat-o. Daca piticul a marait putin cand i-am pus serul in nasuc, din momentul in care am dat drumul la aspirator a tacut malc si a stat mai mult decat linistit. Am scos toti muculetii si vad ca nu s-au format inapoi, cel putin deocamdata.
N-am timp sa raspund la toata lumea, cum as vrea, ca mergem imediat la dr de familie la bilant, ca doar de miine am baiat mare. Face si el 4 luni. Asa ca o sa scriu doar catorva si pe celelalte.
Mihbut bine ai revenit. N-am putut sa nu remarc ce tineri sunteti, ce fericiti si ce copii frumosi aveti. Daca bine am observat, Sara are ochii verzi si Cristian ii are caprui, nu. oricum, ca sa nu gresesc, va pun si pe voi in colaj, dar intr-o singura poza. E bine, asa?
Gabitza felicitari pt mica vedeta! Oare de ce nu ma mir ca l-au preferat pe Raducu? Maine-poimaine il vedem la Hollywood.
Leeloo m-ai imbolnavit. Statiunea am notat-o. Spune-mi te rog numele hotelului si niste preturi. Pleeaaase!
Mellydaca ti-au intrat in oct, inseamna ca e indemnizatia si alocatia pe doua luni (august si septembrie). Adica indemnizatiax2=1200Ron + alocatia x2=400Ron. Total 1400 Ron. 13 lei probabil ca mai aveai tu pe card, sau sunt vre-o diferenta la indemnizatie, de cand au trecut cele 42 zile dupa nastere si pana la sfarsitul lunii. Nu stiu ce ai inteles din ce am scris, da' hai ca te sun.
Edit: mama ei de matematica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

MissParker sorry sa aud prin ce treci, dar sincer puiului tau cred ca ii e foame rau si ti-as sugera sa incerci sa-i dai completare....stiu ,risti sa nu mai vrea san, dar a papat destul si cred ca important este sa te aibe alaturi de el odihnita si linistita...puiul tu simte ca esti stresata si atunci se agita si mai rau. Am patit-o si eu, dar i-am dat completare si inca ii mai dau san dimineata. Puiul meu e linistit, sanatos si vesel, iar eu dorm 12 ore noaptea si am forta necesara sa-i dedic ziua intreaga.

Cleo am un feeling ca ai ceva banuti in cont

Melly 23 indemnizatia se da din ziua in care ai terminat concediul de maternitate si intri in CIC si nu din ziua in care s-a nascut bb.

Alexandra

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetele

Leeloo - pai se poate? Ne faceti concurentza, cu pletele lui Tudor ? Este un scump, ca si fratiorul lui de altfel, am admirat pozele - sa va fie de bine vacanta !!! Mai mai si ce baiet pletos ai si tu... chiar mi-ai dat o idee, sa ii prind pleata lu' fiu-miu, caci ii intra si lui in ochi Parca ar fi catzei din aia cu breton hihih Daca ii mai pui lui Robert cleme in cap chiar ca il fac fetitza in toata regula si asa toata lumea imi zice; quelle fille jolie !!!!!! grrrrrr joli joli dar e garcon, mai !

Lori - felicitari pentru bebe curajos ! Ce ati mai facut cu analizele, cu microbul ala pacatos ??

Miss - sunt alaturi de tine virtual ... sincera sa fiu, nu stiu cum faci fatza, de exemplu eu am avut o noapte atipica, adica m-a sculat piticul la 4 noaptea ! Am simtit ca innebunesc pfiuuuuu ... mi-era un somn si eram plina de nervi L-am hranit si l-am adormit, desi dansul avea chef de distractie. Oricum, al meu nu plange cand se scoala, adica se joaca in patut singur, dar pe mine ma deranjeaza fosnaiala lui... ca altfel l-as lasa acolo singur. Nu vreau sa ma gandesc cum era sa mai si planga Nu stiu ce sa zic, poate e David mai fomist, incearca sa ii bagi biberon seara, stiu eu... Fetele au dreptate, ai nevoie de odihna, altfel se duce si laptele

Gata, fug, mai am azi doua conferinte Am avut deja una la 9 dimineata

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

am uitat sa va spun ca de azi avem tatic!!!!vine din Delta inghetat rau si cu tolba GOALA!..da' cine s-a distrat fara nevasta si copii 1 saptamana????au fost 7-8 barbati,cu corturile..haiducie nu gluma!
Sara s-a trezit,am pus-o la san,a molfait,i-a bolborosot burtica,a eliminat ceva gaze,un KK zgomotso si s-a culcat la loc..in casa e asa bine!!!!Doamne fereste sa o scoti afara!

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Melly, dragutza, mea, indemnizatia se ia din momentul in care intri in CIC, adica dupa ce ai terminat postnatalul si ai facut cererea aceea de intrerupere/suspendare a activitatii pentru cresterea copilului. Iar alocatia se ia din luna urmatoare a celei in care s-a nascut.

Deci variantele pentru cei 1413 ar fi cum a zis Anca sau cum am zis eu, sau ceva pe acolo.

Andreea, pai tu voiai sa-ti aduca si peste? mai bine ca n-a adus, ca iti faceai de lucru cu curatatul si gatitul. Mai bine iei file de la Carrefour.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simonix oftalmologul a refuzat sa "creada" analiza, facem tratament cu 2 antib (dar nu dupa antibiograma, ca cica arata a auriu, nu a pioeanic), si 3 sedinte nitrat de argint. Deocamdata e mai bine. La final repetam analizele sa vedem ce-o mai iesi.

Robert a descop ca nu-i plac urechile, vrea sa si le smulga.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

FETELOR VA MULTUMESC DE AJUTOR!!!CRED CA M-AM LAMURIT!!!AM STAT CU ANCA SI AM TOT CACULICI LA TELEFON!!!deci e cam asa crdem!!!alocatii 3x200=600 plus indemnizatie 1x600 iar diferenta de 200 sunt din zilele de iulie de la 22 pana la 1 august!!!asa ca luna asta ar mai trebui sa primesc o indemnizatie cea de pe septembrie!!! si multumesc de ajutor!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza si de la noi, fetele!

mie imi cam tzatzaie fundul, ca ma duc la faza a doua a interviului de saptamana trecuta. acum o sa fie un interviu tehnic, sa vada aia ce stiu. tare mi-e sa nu ma fac de cacao. oricum, nu prea vreau eu pozitia asta, nu ma coafeaza foarte tare, dar este prima data cand ma duc la un interviu tehnica si vreau sa vad ce si cum, mai ales cum ma descurc sa improvizez respunsuri la intrebari, ca nu sigur nu o sa stiu eu tot ce ma intreaba ei acolo.

si ca tot sunt stresata, teodora s-a gandit sa ma ajute putin azi noapte, asa ca s-a foit si s-a rasucit de mama-mama. nu plange, dar ca si pe simonix, pe mine ma deranjeaza cand o aud foshnindu-se acolo. avea chef de joaca azi noapte, cred, ca se tot intindea dupa o jucarie care era in patutzul ei. cum o vedea ea pe intuneric, nu stiu, dar o vedea. pana la urma am imobilizat-o din nou, dar a "scapat" de doua ori de sub paturica. a treia oara a cedat, dar nu pt mult timp, de pe la 4 pana pe la 6:30. cand a vrut iar sa pape.
asa ca am avut o noapte nu ff linsitita, dar cand vad ce patzesc alte mamici, in spetza Miss, ma declar multzumita cu ce am.

fetele singurele cu bebeii acasa, stiu prea bine ce inseamna asta. pe sotzul meu parca la facut mamica lui in avion. sapt viitoare pleaca iar pt patru zile in america. iar pe 3 noiembrie pleaca in america de sud (argentina si chile) si se mai intoarce pe 7 decembrie. bine, de data asta eu nu raman singura, este soacra aici sa ma ajute, dar pana acum am fost tot singura. insa aveam numai un copil. cu doi, nu prea stiu cum o sa ma descurc mai mult de 2-3 zile. sper ca pana mai creste teodora sa se mai potoleasca, desi slabe sperantze.
andreap, eu nu l-a fi lasat sa pelce la distractie, desi si pelcarile astea ale sotzului meu sunt jumat conferinte/intalniri, juamte intalnit lume, vazut locuri, iesit seara in pub-uri. dar macar este "acoperit" de treaba pe care o are de facut acolo. de distractie....sunt foarte rea. ca doar nu amf acut copiii singura. daca trebuie sa stea cineva acasa, atunci stam cu randul. mai ies si eu la cumparaturi, la un resturant cu fetele, la sport. asta este, daca le fac numai eu sunt sigura ca ar dauna grav sanatatii cuplului. oricum, oricat de rea as fi, tot el iese in avantaj, ca, na, noi suntem mame si ne este mai greu sa ne dezlipim de copii.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

hai ca am facut la greseli in mesajul trecut... dar nu il mai modific, sper ca intelegeti voi ce am vrut sa spun.

mai vroiam sa adaug ca am vazut bebelusii gemeni de mihbut si o familie tanara si foarte frumoasa. m-a termiant poza aceea cand dorm cu funduletzul in sus. i-am aratat-o si sotzuli si a zis ca sunt superbi.

si vroiam sa zic ca am admirat si pletele lui tudor. leeloo, ai niste baieti superbi; iar tudor ma da gata cu perishorul lui. teodora mea este cam chelutza, sper sa ii creasca si ei parul, sa pot sa ii fac coditze. daca ar mai fi si cretz ca al lui tati... cred ca deja cer prea multe. iar locatia vacantzei voastre mi-a placut foarte mult. noi nu am ajuns pana acum in turcia, dar este pe lsita noastrade vacantze.

mai vroiam sa zic, mai vroiam sa zic, dar am uitat.

Poze

Mergi la inceput