Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
leeloo2004 spune:
Iulia, si eu zic ca tot comunicarea e cheia - ar trebui sa provoci o discutie si sa-i spui clar ce simti tu si ce impresie ai - poate e doar o impresie si el nu isi da seama? Abia dupa ce va lamuriti ce crede/simte fiecare - tu in relatia cu el si el in relatia cu tine vis-a-vis de fata si nu se schimba nimic, abia atunci ar trebuie sa incepi sa-ti pui intrebari. Eu asa zic. Si in niciun caz sa nu tii in tine si sa incerci sa joci teatru fata de cei din jur! La ce iti foloseste? In plus eu stiu ca racii sunt foarte familisti...gresesc?
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Nicole1980 spune:
Leeloo- ti-am vazut pozele, se vede ca ati avut o vacanta minunata. Ce par lung are bebe Tudor…Imi place poza cu fratiorii in pat. Sunt minunati baietii tai.
Andreap – ei uita destul de repede la varsta asta, cu siguranta va uita de “lingurita ucigatoare”. Asa am facut eu cu baita, a inceput sa planga intr-o cadita, i-am schimbat caditza sic and am revenit la prima dupa cateva zile nu a mai plans.
Vianne – ma bucur ca nu este nimic de speriat la tine. Sanatate multa. 
Miss – imi pare rau sa aud din nou ca David se trezeste asa de des. Ziceai k faci proba laptelui, poate mananca prea putin la o masa si I se face foame repede. Incearca sa il tii treaz sis a manance mai mult. Aseara in disperarea mea i-am dat ceai lui Daviduta al meu, insa tot pan ape la 6 a dormit…
Iulia –am vazut Mufitza, este o dulceata
David al meu iar face figuri la sanul stang. Imi vine sa mor de ciuda k nu mai suge ca inainte. I-am facut proba suptului de dimineata si in 20 minute a baut cam 120 g lapte... O fi bine. Eu sunt stresata k nu mai ia in greutate. Acum are imbracat 6800, probabil k tot 6600 grame desbracat, ca acum 3 saptamani. La 3 luni avea 6350 grame...a luat asa putin intr-o luna...
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Iulia - si in relatia noastra s-a schimbat ceva, nu mai este ca inainte. O data mi-a reprosat k eu il iubesc doar pe bebe si pe el nu... De atunci am incercat , cand am timp, sa-l mai mangai si pe tati, dar uneori cand incercam sa ne giugiulim, tipa bebe si totul se duce pe apa sambetei.... Sincer, eu parca nici nu mai am timp de tati.
Dar sunt si momente in care suntem toti 3 in pat si ne simtim extraordinar, este ceva de nedescris si nu as da acel sentiment pe nimic in lume.
Si la noi tati "se baga" in treburile "noastre". Aude pe la servici sfaturi pt bebelusi sau il suna soacra-mea si ii zice cate ceva, si cum vine acasa, hop, incepe :"dar de ce-i dai nectarina, k nu e bine", "dar de ce il tii in fundulet ca nu e bine"....etc.
Eu nu-l iau in seama, dar ma enerveaza ca se baga si nu pt ca a cercetat el, ci ptr ca ii zic dif persoane.
Incearca sa vorbesti cu sotul tau si sa va acordati cateva clipe.
Succes!
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
jozsaerika spune:
buna fetelor 
multumesc anca si miss pentru colaj si poezie 
getutza credeam ca doar noi mai suntem la acest nivel salarial
...noi stam un pic mai bine ...adik cu 85% din salar sunt poate mai putin ca si cei 8 mil dar mai mult decat cei 6 mil (daca e sa o luam corect)...si sotzul are un pic mai mult ca si al tau si mai nou are tot felul de promisiuni de salariu mai mare
...si eu am lucrat la o firma de publicitate si am lucrat in corel...dar asa nu am nici un kef acum sa mai fac ceva ![]()
![]()
legat de
Simonix are dreptate antrenament, antrenament si iarasi antrenament
...si apropo de trezitul des noaptea , Beatrice s-a trezit doar o data intr-o seara cand a fost ceva
...s-o fi gandit sa ma lase sa ma odihnesc ![]()
iulia imi pare rau sa aud prin ce treci...nu stiu ce sa te sfatuiesc ...dar iti spun doar ca si sotzul meu este aproape la fel "copii si ochii din cap" si ma si enerveaza cateodata ca nici acum dupa al doilea nu are incredere in mine (sau mi se pare mie 
) ...a si primele certuri din casnicia noastra au fost dupa copil si pt. copil ...dupa primul copil m-a innebunit de cap cu diverse : nu ai lapte suficient, da-i ceai, de ce plange fa-i ceva, il doare ceva etc plus ca apoi in timp au avut (si mai avem) niste probleme mai mari de sanatate a copilului si mai e nasol si la capitolul educatie ca nu e constant cateodata lasa dupa el apoi altadata isi pierde rabdarea
...dar la un moment dat -si cu ajutorul diverselor informatii primite pe forum- m-am schimbat eu si sunt mai sigura pe mine si reusesc sa-l tin in "frau" si el e mai cooperant acum 
va dorim o zi buna
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze
cleo78 spune:
a adormit fiica mea!
cand planuiam sa ieshim cu Iasmina! lasa ca e bine si asha.
fetelor, despre bebei plangareti si agitati, fiica mea pe la 3-4 luni mi-a facut praf 1-2 sapt, nu mia stiu cate nopti. Adica ma trezea la 1, 3,5,7. Si la 3 nu mai adormeam, ca era inutil, tot trebuia sa ma trezesc, nu? Si va dadeam cafea...devreme tare. Daca mai tineti minte. Ei, dupa nebunia de atunci, in care am invatsat sa merg dormind (p[e bune,a sta era senzatia mea....ca dorm pe buda etc), s-a reglat frumos de tot. Singura. Sper ca si la voi e o perioada scurta si nasoala, si ca trece. Si ca isi fac repede un program regulamentar, si cooperant!! 
cat despre fete cu probleme acasa, tati al nostru e tot rac. Si din timpu sarcinii i-am explicat: bebeii plang, bebeii nu sunt frumosi, bebeii se kk, si miros etc. Am incercat sa ii dau sa ceteasca bucatile din cartile mele, bucatile pt tatici. Nu a mers. Oricum, incercam sa ii zic, sa discut, si chiar a funcrionat. Ii zic, uite, si Iasmina are colici. Parca mai mult decat am avut noi.... uite, si fata unei fostre colege de camera are aceleasi probleme la sholduri, dar ca i s-au confirmat si e in ghips. etc. Uite, dupa ce mananca zambeste. Sau dupa ce doarme, e bine sa te joci cu ea. etc. Dar are incredere in mine.... si cred ca increderea, comunicarea, respectul sunt esentiale, si trebuie mentinute. Iar cu racii, din marea mea hexperientsa, zic ca inceputu e greu. Dupa ce capata incredere, nu mai ai trreaba, nu se mai baga.
a, si tre sa il si lauzi: cat de bine te descurci, tati, vai, sarutmana ca ai facut gratar! ce bun e!!! Oaaaa, speli si vasele? etc. Nu conteaza ca o da in bara...
. "Ce bine ca ai spart farfuria aia! oricum o uram! " etc. nu credeam ca o sa ajung asa, dar putina exagerare si periere functioneaza.....se simte util, etc.
din pacate, si noi, mamele avem nevoie de sustinere. Nu numai ei. De noi cine ii pasa?
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cleo78 spune:
Raspuns: celelalte fete de pe forum!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
ancaurn spune:
Bravo Cleo! Subscriu. Si al meu tot rac...
. Da' al meu macar face de mancare - io fac din an in paste, si da cu aspiratorul. In rest, subsemnata. De aia-i casa ca o buda (din cauza dezordinii,ca de curatat mai curat, da' ordine nu mai am timp), da' atata timp cat sunt copiii sanatosi, nici ca-mi pasa.
ancaurn spune:
Si am uitat sa va zic ca am venit de la dr (
evident din moment ce stau la comp.)si avem 66cm si 6700g.
ancaurn spune:
Si aici noul colaj de Aprilie cu gemenii de Mihbut in centru, ca numa' acolo au incaput.
Stiti ce ma gandeam? Sa mai stam o saptamana in care poate mai apar si restul fetelor din umbra si in care sa mai schimbam din poze daca vreti mai recente (ca deja cred ca a trecut o luna de cand am inceput colajele) si de lunea viitoare, sa le incheiem, punem pe contul comun cu link pe prima pagina. De acord? Da' va rog sa nu uitati ca azi ii vineri si Cezara pleaca la ai mei, da?![]()

.