Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitzam spune:
Anca, si eu ma gandisem sa inchei la un moment dat colajele si sa le punem undeva la comun. Si mai asteptam eventual pina de sarbatori sa avem iar poze frumoase si se poate face unul tematic, de Craciun ![]()
Vianne, te-am vazut frumoasa-frumoasa la concursul de miresici, o sa te votez. Mai este cineva din voi pe acolo? Sa stiu inainte de a ma apuca de votat cui impart punctele ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Doloress spune:
Si eu am una bucata tata Rac, nu sotul, tatal meu. Si tot asa, cand se intampla ceva rau cu noi mama era de vina, ca ne zdreleam genunchiul la scoala, ca luam o nota mica, daca raceam, etc. Noroc ca mama nu prea il baga in seama. Adica el se enerva pe moment si ii reprosa, apoi ii parea rau. Si subscriu Cleo cu laudatul... asa e si tati al meu, daca nu il lauzi permanent il apuca depresia. E mai rau el asa de gura, dar are o inima mare...![]()
ancaurn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Anca, si eu ma gandisem sa inchei la un moment dat colajele si sa le punem undeva la comun. Si mai asteptam eventual pina de sarbatori sa avem iar poze frumoase si se poate face unul tematic, de Craciun Vianne, te-am vazut frumoasa-frumoasa la concursul de miresici, o sa te votez. Mai este cineva din voi pe acolo? Sa stiu inainte de a ma apuca de votat cui impart punctele Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Facem, facem si de Craciun, cum sa nu!
Alysh spune:
Hello dragelor.....Nici o veste de la Sis? 
Laurita, iubita, n-am stiut ca si tu l-ai imbracat in salopeta alba la botez....ce coincidenta. Vezi si atunci chiar nu ne-am vorbit. Eu zic ca sunt asa, niste chestii intre noi....
Simo, multumesc pt intentia de ajutor, pana la urma am reusit sa pun link-ul la semnatura. MAi greu, ca asa-i cu neuroni mai putini dar am reusit.
Te-am adaugat pe mess....dar eu ma conectez si ma car de obicei, sunt cam rar chiar in fatza calculatorului. DA-mi un buzz la nevoie 
Miss, draga mea ce rau imi pare ca treci prin perioada asa dificila. HAi, te rog da-i un bibe in seara asta ca nu-i o tragedie sa vezi cum reactioneaza. Si bafta cu proba suptului!
Leeloo, ai baieti tare frumosi, sa-ti traiasca! Si tu ai slabit sa stii!
Getutza, of, ce sa facem daca traim in tara asta si tot ce se intampla e incorect. Asa cum spuneai important e ca va iubiti si ca sunteti sanatosi, asta e clar cel mai important lucru din lume. unt convinsa ca banii vor veni si ei, Doamne Doamne are grija.
GAbitzam, felicitari pt vedeta forumului! Era si normal la cat e de dulce!
Ancaurn, superb colajul, astept varianta finala si eu o sa mi-l imprim color sa-l am amintire. Am sa-l lipesc cumva in albumul bebelusului pe care il tot completez pt Vlady.
Iulia, ref la relatia cu sotul, eu cred ca la fiecare dintre noi e altceva, asa cum spunea GAbitzam prin insusi faptul ca nu mai suntem 2 ci 3. Pe cat e totul de frumos pe atat e de greu, deci inevitabil apar discutii. Comunica mereu cu el, spune-i ce te apasa, nu te inchide in tine, asta poate fi greseala fatala.
Vlady
iulia83 spune:
ne-am intors din parc. vremea a fost super. o sa pun si poze. aveti dreptate in ceea ce priveste "problema" sotilor...noi inca suntem la inceput de drum, fara experienta iar faptul ca avem un copil asa devreme a stricat absolut totul intre noi. el e si mai mic ca mine cu aproape 2 ani si poate d-aia se comporta asa.dpdv fizic, nu mai exista nimc intre noi, pt k el ma considera grasa si urata si nu rateaza nici un moment sa-mi spuna asta. la inceput credeam k glumeste cand d fapt mi-am dat seama k d fapt asta simte. e adev ca nu ma mai aranjez asa ca alta data, dar nici in voia sortii nu ma las...nu ma mai machez decat la ocazii speciale, pt ca efectiv n-am timp, in rest..nu stiu..nici nu stiu ce naiba sa mai zic. stau sa vad ce s-o intampla in continuare. sper sa se maturizeze si sa-si dea seama k nu e floare la ureche nici statul acasa cu copilul asa cum crede el..mi-e teama insa sa nu se maturizeze si sa realizeze ca greseste cand deja e prea tarziu..pt ca ma cunosc si stiu ca pot renunta foarte usor la o persoana daca ma joaca in picioare prea multa vreme...si pot face asta fara regrete...de-asta mi-e teama
sa vad daca ma lasa Mufitza sa pun poze k e cam frikinita...
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

Andrada79 spune:
Miss Imi pare rau prin ce treci dar o sa vezi ca treptat isi va regla somnul. Eu zic sa incerci cu supliment ca altfel o sa te ajunga oboseala si mai rau. Eu tot asa am inceput cu supliment iar acum de vreo 4 zile tot plangea la san. De ieri mi-am dat seama ca plange in momentul in care nu ii mai curge asa bine laptic si daca il mut la sanul celalalt se apuca si trage lacom si cand nu mai are ce iar plange si ii bag biberon completare si uite asa treptat treptat la fiecare masa am ajuns sa dam supliment. Asta macar e satul si a ajuns sa doarma si dupa-amiaza.
Ancaurn fffffffffffffff frumoase colajele si da ai avut dreptate ca in poza cu degetelul in gura e frumos foc ca acum imi pare rau ca nu am pus alta poza!!!! Sucita asa sunt eu!!!
Doamne ma uitam azi la toate pozele cu bebicii nostri si sunt asa frumosi imi vine sa ii mananc!
Iulia au drepatate fetel ca important e sa comunici dar ce sa zic asta ma chinui si eu cu al meu RAC INCAPATANAT. Iubeste copilul enorm, are incredere in mine si in toto ce fac privind copilul dar.................de mine a cam uitat. Incerc sa discut cu el dar ...... el e cu gandul la casa (suntem in constructie, adica am terminat fundatia) si la cum sa facem sa achitam rata si sa ne fie bine. Daca ii zic ceva el imi zice "mai femeie de dragoste imi arde mie, avem un copil de crescut o casa de ridicat". Asa e el nu am ce sa ii fac dar tot am sa mai lupt poate poate! Oricum bine ca da cu aspiratorul si spala seara biberoanele.
Sunt asa fericita puiul meu vrea sa se intoarca si el dar nu prea ii reuseste si mai vrea sa se ridice si in fundulet. E un scump! Pun filmulet si pozici cu noi pe burtica:
http://community.webshots.com/album/567793880tAERsI?start=36
http://good-times.webshots.com/video/3073732830104143825RHhDZR
YLARI spune:
Buna fetelor si de la noi.
Acum am terminat de citit din urma...
Iulia, te pup si pe tine si pe Mufitza si ai grija de tine, fetele au dreptate, vorbeste cu taticuletzu' ca sa stie ce ai pe suflet. Eu am fost socata dupa ce am nascut cat de diferita devenise dintr-o data viata noastra. Nu va mai fi la fel niciodata, asta e sigur. Dar poate fi mult mai frumoasa si mai plina, mai complicata dar si mai pretioasa. Zic si eu...
Eu stiam ca pentru luna in care ai nascut nu se da alocatia (asa mi-a zis aia unde am depus dosarul)
Cleo, ce tare ai fost la faza cu farfuria sparta!!!!!! Supertare....
vine si Iuby la nou, deci ne recuperam si noi taticul!!!!! Deci asta a fost saptamana in care taticii si-au facut de cap!!!!!!!!! Of, of, ce mai vroiam sa mai spun ca ma senilizez, nu mai tzin minte nimik!!!!!!!!!!!
Azi fata a papat suc de piersici (20ml) si i-am facut piure de mar (aici nu stiu sa spun cam cat i-am dat ca era mancare si pe ea, si pe sus si pe jos si peste toooooooot) Ideea e ca dup'aia n-a mai papat decat 70 ml de laptic. Ce ziceti? Incepe sa isi ia necesarul din fructe?
Miss, of of, imi pare rau de tine ca nu te odihnesti, sunt sigura ca vor veni si zile mai bune. Eu as muri sa nu mai dorm noaptea.
Vianne, ma bucur ca celulele nu sunt de-alea nashpa!!!! Pupic!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
iulia83 spune:
Andrada, al tau macar face ceva...eu daca il rog sa dea cu aspiratorul zici ca i-am dat cu drujba in cap...iar de biberon, ma pufneste rasul cand ma gandesc numai la ce fata ar face daca i-as zice sa spele unul...a inceput si la baita fetii sa traga chiului de vreo luna...ma ajuta o prietena sau mama...sunt tare dezamagita..nu asa imi inchipuiam o casnicie..ai mei nu s-au certat odata in viata lor, sau sa tipe unul la altul...am crescut in armmonie, dar intre noi e zilnic razboi...m-as bucura sincer sa aflu ca poate are vreo aventura ceva...sa nu ma mai invinovatesc degeaba ca nu-s eu buna...asa macar ar fi o explicatie.
nu stiu..nu mai inteleg nimic...
Pozici Mufitza
Povestea nasterii

Reallaura spune:
Tata e bine, slava Domnului! l-a operat, acum speram recuperarea sa fie usoara pentru el...maine sper sa putem sa-l vizitam si noi fetele.
Azi am facut o plimbare de 2 ore cu bb prin parc, dar nu a mai dormit ca ieri, a marait non stop si l-am adus in brate de m-a rupt de spate!
Fetele, lui Mirci a inceput sa-i creasca perisorul, putin mai aspru, se astupa cheliuta!
Vianne pierdusem mesajul tau cu rezultatul la biopsie! Doamne, ce bine imi pre ca esti ok!!
DanaH asa sunt si eu, il las pe Bogdan sa plece, dar cand intinde coarda ii reprosez ca mai bine sta cu fi-su decat cu prietenii.
. Noroc ca nu indrazneste prea des... Succes mult la interviu, pentru ce pozitie te duci?
Mihaser imi pare rau de Eli cu bronsiolita...nu prea stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu medicamentele.
Sis e experta in bonsiolite de la David, din pacate.POate stie ea.
Iulia, si eu am simtit asa in spital, ca parca nimanui nu-i pasa ca sufeream si eu acolo....ooof. Dar nu te apuca acum sa strangi in tine si sa spui ca nu-l mai iubesti...si noi ne mai certam, eu cred ca e normal.
Ah, si nici eu nu ma mai aranjez ca inainte, ma machiez arareori si umblu in 3 haine mari si late care-mi mai vin!
Parerea mea e ca Mufitza are nevoie de doi parinti si pentru ea trebuie sa rezolvati problema! Si tu arati suuuper!
Fetele au dreptate cu comunicarea. si eu ii spun tot ce mi se nazare si e mai bine asa. Nu dramatiza, ca nu e grav!
Nicole nu te mai stresa ca e bine copilul . al meu avea 6750 la 4 luni. Ei iau mai putin in greutate ca in primele luni.
Getutza imi pare rau de problemele cu banutii...am trecut si noi prin clipe mai grele, sper sa treaca si sa va mearga afacerea cu firma de curatenie!
Anca
succes diseara!la noi e inca miercuri asa.
Alysh merci de link
si io zic la fel, sunt niste chestii intre noi!!!
Miss 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
iulia83 spune:
merge greu netul ca-s pe laptop in sufragerie...copii dorm amandoi. Laura, ai dreptate...cine stie? or fi hormonii de vina. sau oi fi dat in depresii. cert e ca trebuie sa fac ceva si pronto!!! ca altfel o iau razna
Pozici Mufitza
Povestea nasterii