Aspirante optimiste > 20 (357)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Buna seara, dragele mele. Dar chiar e mare agitatie pe aici...

Despre doctori, si eu am ajuns la concluzia ca nu le poti cere tot. Adica fiecare dintre paciente, normal, am vrea sa se ocupe doar de noi si sa ne dea solutii miraculoase din prima. Dar lucrurile nu merg chiar asa. Si, in plus, sa nu uitam ca totul in viata noastra s-a schimbat radical de cand eram mici si pana acum. Mancam cu E-uri ca nu avem cum sa le evitam pe toate, ne stresam tot timpul, suntem expuse la radiatii de la toata aparatura care ne inconjoara etc. Corpul nostru nu e obisnuit cu toate astea, pentru ca, mi-a explicat odata un medic celebru si foarte in varsta, noi se pare ca mostenim genetic informatii de la parinti, bunici etc. El imi zice, spre ex., ca portocala nu este un fruct pe care corpul nostru sa il asimileze cum trebuie, pentru ca nici noi nu am crescut cu portocale si nici antecesorii nostri. Si e vorba de un fruct care e plin de vitamina C. Ce sa mai vb de toate semipreparatele si radiatiile de la tel. mobil, calculator etc. TOATE isi pun amprenta pe noi si nu prea avem cum sa ne ferim de cele mai multe dintre ele. Si dr. sunt incurcati tocmai pentru ca nu mai avem simptomatologiile pe care ei le-au invatat. Eu am o disfunctie hormonala care se intalnea inainte doar la obeze: adica ovare polichistice. Si am 1.61 m si 49 kg. Aceeasi problema o au o gramada de prietene ale mele, niciuna neavand o greutate foarte mare.

... asta e pretul pe care il platim toate pentru secolul in care ne-am nascut... Cred din ce in ce mai mult ca doar credinta si dorinta de a deveni mamici poate sa ne ajute!

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buburuza am inteles. Este exact ce spuneam ca progesteronul poate sa dauneze. Ca am inteles ca duphaston contine un fel de progesteron sintetic.
Daca te intereseaza un tratament cu plante ulei de Evening Primrose (luminita de seara) cu vit E (500 mg de doua ori pe zi din prima zi de menstruatie pana in ziua ovulatie sau pana in ziua 21 de ciclu) si angelica chineza (capsule- in fiecare zi doza scrisa pe prospect, se opreste cand incepe menstruatia). Ambele se iau pt 3-4 luni de zile nu mai mult.
Si incepe sa iei (daca nu iei) niste multivitamine bune, dar sa fie prenatale.

Oricum nu inseamna ca nu ovulezi daca nu ai mucus gelatinos. Poti folosi in zilele care ar trebui sa fie fertile, albus de ou ca lubrificant (bineinteles in timp ce faceti sex). El o sa ajute pe draguti sa traiasca mai mult si sa ajunga unde trebuie

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Andreea multumesc pentru ajutor!

Ma refer la descrierea lichidului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Andreea as avea si eu o intrebare!
Eu am avut anul trecut doua operatii , mi s-a taiat cate putin din cervix de fiecare data pentru ca aveam displasia de cateva ori P4!
Crezi ca afecteaza cu ceva proiectul bebe!
Acum analizele imi sunt bune P2 pentru ca am urmat si un tratament pentru sistemul imunitar!
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

,ma mai tineti minte?
Din pacate eu mai intru doar cand ma lasa...laptopul,
Nu stiu cand voi reusi sa mai citesc din urma fiindca apar tot mai des acele dungi ca de pijama care blocheaza ecranul si nu-i mai pot face nimic.
Am depasit si termenul de garantie si nu stiu unde sa-l duc la reparat sau daca mai merita.Cred ca-mi voi lua computer pana la urma .
A mai avut cineva doua liniute sau nu ?Sunt in urma de tot cu stirile.
Daca are vreo fata doua liniute o felicit!
Sper sa rezolv cat mai repede problema ca nu rezist fara net.
Pupici multi multi

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Sarut-mana mult Doula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Carmen daca analizele sunt bune nu enici o problema ....
ai grija sa iti pastrezi sistemul imunitar cat mai puternic.
Ti-a spus dr daca ai cervixul mai slabit in urma operatiilor? La US totul e in regula? Nu sunt rani, cicatrice care sa acopere cervixul (colul)? Sau vreo infectie?

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

noapte buna gagici.sper sa fie maine o zi mai buna pt noi toate................
aveti grija la scurgeri, la mucusuri, la toate cele...........si la prestat..........k?

pa pa
maine ne intalnim iar dupa 17.....dupa servici.........papapapapapaaaaaaaaaaaaaaa

va tzuc!!!!!!!!!!!!

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

doula deci acolo in locsorul ala unde se vede pe pozele cu cervixul. acolo intra sperma in timpul actului sexual...si apoi intra pe gaura...cativa??????????????

e normal sa iasa...sa curga sperma chiar daca stai vreo 3 ore cu perna sub fund si cu picioarele-n tavan??????????????????

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

noi facem bine...creshtem
nu am mai pus poze la semnatura,dar promit sa le actualizez

acum ne luptam sa cashtigam concursul asha ca cine vrea sa ne voteze sa nu ezite

va pup pe toate si sa va doresc numai II,dc vretzi sa ma intrebatzi ceva de simptome si chestii d'astea putetzi sa-mi trimitetzi PM eu nu prea am timp sa mai intru si la aspirante,noi suntem deja la scutece

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput