Aspirante optimiste > 20 (357)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

doula deci acolo in locsorul ala unde se vede pe pozele cu cervixul. acolo intra sperma in timpul actului sexual...si apoi intra pe gaura...cativa??????????????

e normal sa iasa...sa curga sperma chiar daca stai vreo 3 ore cu perna sub fund si cu picioarele-n tavan??????????????????

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

e normal sa iasa ca doar nu se resoarbe!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mersi Andreea, cum am scris toate analizele mi-au iesit bune, nu mai am nimic pe cervix doar ca este cu un centimetru si putin mai mic, pana si flora bacteriana are valori normale, mentionez ca nu ma mai spal inauntru de vreun an si acum realmente e perfect, inainte eram o maniaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Bea da pe acolo intra si intra toti cei care reusesc sa reziste aciditatii din vagin si care nu ies afara. Si ceea ce se scurge afara este lichidul in care traiesc ei, deci dupa 30 de minute ceea ce iese e lichidul si cu cei care au murit. Nu e nevoie sa stai mai mult de atat cu funduletul in sus. Oricum se stie ca la o ejaculare se elimina vreo 2 milioane de mititei, hai sa zicem ca doar 1% reuseste sa intre deci sunt vreo 20000, mai mor cativa pe drum in uter, sa zicem ca ajung doar 200, asta in cazul mai putin norocos - e multttttt, ca doar e nevoie de unul si bun
Carmen atunci e bine nu te ingrijora. In cel mai rau caz iti vor face cerclaj prin luna a treia de sarcina si asta chiar ca nu e o problema. Acum doar sa vina bebe ca ramane el inauntru 9 luni de zile ca pana la urma ai sa te rogi tu de el sa iese

Noapte buna fetelor. Sa aveti numai vise frumoase. Ne intalnim maine seara.

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claire_vl spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Bubu frumoasa meserie, dar ca la gimnastica efortul fizic!!!
In ce zi a cm incepeai cu acidul folic si cate zile luai?
Iti recomand orthomol natal!
Este pregatitor special pentru cei care depun eforturi de orice fel, a luat premiul nobel!
E bun tare il poti gasi la farmaciile verzi, dar poti sa si intri pe net sa vezi complexul de vitamine continut!
Eu cred ca e fantastic, si ajuta si metabolismul!

Carmen, stii cumva cat de mult conteaza sa iei vitamine prenatale?
Mie mi-a dat doctorita prenatale (Pregvit folic 5), dar de teama sa nu ma mai ingras, mi-am cumparat eu acid folic si l-am luat doar pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claire_vl spune:

[quote]cum hai sa vedem cum e treaba cu ovulatie asta, mama ei de ovulatie.

Acum imediat dupa ovulatie, vagina este uscata, poate usor umeda, ca si cum ar fi transpirata. Umezeala aceasta nu este mucusul cervical ci secretia naturala a peretelui vaginal. Secretia aceasta este cea care ne ajuta in timp de sex sa lubrificheze acolo inauntru.pe urma incepe secretia de mucus lipicios Cu cat valorile esrtogenului cresc, mucusul devine laptos si pe urma apos\gelatinos. Mucusul gelatinos incepe sa fie secretat cam cu 6 zile inainte de ovulatie. Nu toate fetele simt acest mucus, atunci e mai bine ca verificarea sa fie interna. Ultima zi de mucus gelatinos este ziua cea mai fertila. Asta poate fi si ziua ovulatiei sau ea poate avea loc si in ziua urmatoare. Aici TB ne arata ca intr-adevar ovulatia a fost. Aveti nevoie de trei zile consecutive de temp marita (cu cel putin 0.2 grade celsius fata de temp dinainte de ovulatie). Imediat cum temp a crescut, mucusul incepe sa se usuce si devine din nou laptos si apoi lipicios. S-ar putea sa aveti iar acea senzatie de uscat.

dat fiind ca e prima data cand am inceput sa studiez acest mucus, am si eu o nelamurire.astazi mi-a crescut temperatura si sun in a 15 zi de ciclu. habar nu am daca ovulez sau daca simt ceva legat de asta, dar am remarcat ca astazi mucul e cremos, lipicios (creamy). ce pot sa inteleg din asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna dimineta. Eu sunt matinala rau de tot (la noi e cu o ora mai devreme pana se schimba si la voi ora).
Cafeluta fierbinte e gata, va asteapta.
Sa aveti o zi placuta. Eu trebuie sa plec la munca.

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata.
Bubu in sfarsit mai este cineva berbecut ca mine. Si inca din 2. Mai stiu doar pe cineva din 2, nasa de botez a lui mama, ea ma crescut pe mine si am tinut mult la ea.
Carmen eu sunt cea care lucrez in domeniul IT. Nu am auzit de marca care vrei sa o comanzi tu. Aici printre cele mai bune marci se gaseste Asus. Tot Asus este si notbookul meu, care a fost cumparat din Budapesta de firma la cer lucrez. Dar daca vrei poti sa ma intrebi de configuratie.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Bea si eu m-am certat ieri cu cumnata mea pe tema sarcinii. Este insarcinata in 4 luni jumatate cu un baietel. Am incercat sa o conving sa mearga la Cluj sa nasca sa nu stea aici la Turda. A spus ca se duce, am vorbit cu ea si de doctor, si a spus ca se duce la doctorul meu la Stanca. I-am explicat sa mearga din timp ca altfel nu o sa se ocupe cum trebuie de ea cand naste, stiti si voi cum este, dar raspunsul ei a fost ca acum nu asta este prioritar. Isi cumpara acum casa si nu are timp si bani pt bebe. Cum poate cineva fi asa. Noi ne chinuim din greu sa avem un bebe, si dam o gramada de bani , si alti care au si nu ii prea intereseaza. Sper sa ramanem si noi toate insarcinate ca sa ne ocupam de noi nu de alti.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Buna, fetelor! Am langa mine cafeaua de dimi si va scriu...

Azi merg la dr... Si eu si si Rallu avem nevoie de galerie pentru foliculi!Sa dea Doamne-Doamne sa fie suficient de mari...

Fetelor, cred ca nu ar trebui sa condamnam pe nicio graviduta pentru felul cum reactioneaza la o sarcina. E frumos din partea voastra ca va implicati atat de mult, asta se simte din felul in care scrieti. Dar, sa nu uitam totusi, ca sarcina in sine nu e o boala. Trebuie tinuta sub observatie, normal, insa nu trebuie facut mare, mare caz din asta. Va tin pumnii ca sa le faceti sa constientizeze pe viitoarele mamici cat e de important pentru ele sa fie tinute sub observatie, dar aveti grija sa nu le stresati prea tare.

E firesc ca noi sa suflam si in iaurt, dar nu e valabil pentru orice femeie. Majoritatea nasca fara probleme, ceea ce imi doresc sa fie si pentru fiecare dintre noi.

Haideti la cafea si lasati stresul, de orice natura...

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetele!
Bea, iti sunt datoare cu un raspuns. Tu trece gradele celsius ca el le va recunoaste.
La Cervical Fluid, ti-a raspuns Doula.
La Menses, se completeaza menstruatia in functie de cum e.
La Intercourse - siecsul(AM-dimineata, PM-seara, both-si seara si dim).
Iti poti seta ora de exp 7 dim, ca default si trebuie ca in fiecare dim sa iei tb-ul cam la aceeasi ora +- cateva minute.
O zi buna sa aveti!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput