Aspirante optimiste > 20 (357)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Mona vreau sa-mi schimb laptopul cu un vaio seria cr 42Z red
Si vroiam sa stiu parerea cuiva despre el, ca vreau sa-l comand maine sau luni!
Imi pare rau pentru tine cu liberul, se pare ca prea indrazneata nu esti
Eu am o colega care de cate ori vrea sa plece spune ca i-a murit bunica, si a plecat de vreo 10 ori anul asta!
Si ii este frica sa spuna ca are o urgenta!

aaa..Carmen ma gandeam ca intrebi ceva de soft...am cautat pe net ceva de vaio asta care zici tu da n-am gasit nimic...nu stiu ce sa-ti zic...
si in legatura cu liberul...super tare colega ta . eu nu vreau sa insist acum pt ca nu ma am prea multe zile de luat pe anul asta si...sa am acolo ca daca vreodata chiar am o urgenta...atunci ce fac? si in plus acum sunt foarte multe schimbari in procedurile noastre si n-as vrea s-o las singura pe colega mea. asta e...cum o vrea DD asa o fi

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

merg si eu sa fac o si revin

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Gata sunt curata si miros frumos!
Lalala sunt intamplari atat de reale, ca imi vine sa strig in gura mare tuturor femeilor sa fie precaute!
Fetelor orice va zice doctorul ca aveti sau ca nu aveti, cititi pe net si vedeti daca diagnosticul este suta la suta in conformitate cu simptomele si mai ales corect, si nu luati de bun nimic inainte sa fiti sigure!
Eu am alte experiente cu medici profesori universitari mult mai tragice si am invatat pe pielea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

offf Doamne ... in cine sa mai avem incredere daca nici macar in mana medicilor nu te poti lasa ...

Mergi la inceput

si apropos de medicii astia ...
al meu sot avea crize de rinichi care le-a suportat ani de zile pt doctorii ii ziceau ca durerile sunt de la coloana ca nu stiu ce malformatie are in parte lombara...

si dupa vreo 5 crize la care am asistat si eu (pt ca in perioada aceea ne-am cunoscut) i-am zis ca poate are ceva la rinichi si sa ceara o eco sa vada...
pe atunci nici net nu aveam dar mi s-au parut asemanatoare crizele lui cu cele ale unei colege pe care au apucat-o durerile la munca...

si saracu de gura mea s-a dus la un cabinet privat sa isi faca eco la cerere la rinichi si i-au descoperit bolovani acolo ...nu pietre..

si a luat tratament si saracu a eliminat o piatra de 5 mm pe cale naturala acasa ...cu sange si toate cele... si tot eu l-am ajutat cu ceaiuri de cozi de cirese.
abia dupa ce s-a dus cu bolovanul in mana la doctor si i l-a bagat in ochi a zis si ala ca da... se pare ca are ceva la rinichi si i-a dat tratament ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Nu stiu Bubu eu nu mai am incredere DELOC!
Mi se pare ca eu am mai multe raspunsuri cu analizele in mana decat imi pot da ei!
Saracul sotul tau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Fetelor dar ce furtuna e pe aici.......
Haide linistiti-va un pic ca nu sunt toate atat de negri cum par.
Cu dr si cu medicina nu e numai in Ro asa. Pur si simplu dr nu stiu totul, medicina inca nu raspunde la toate problemele. Voi stiti ca pana acum, cu toate ca pare mult mai mult, medicina nu intelege mai mult de 20% din ce se intampla in organismul nostru. Asa ca hai sa ii iertam. E foarte important oricum sa avem incredere in organismul nostru ca el stie cel mai bine. Si daca nu intotdeauna merge acolo cum trebuie asta e pt ca el incearca sa ne spuna ceva, asta e limba lui. E fericit atunci e sanatos, nu e fericit atunci tipa.

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Acum hai sa vedem cum e treaba cu ovulatie asta, mama ei de ovulatie.
Si fetele care nu au un ciclu regulat pot sa isi cunoasca organismul si sa stie cand ovuleaza, doar ca este nevoie de putina rabdare, de vointa si de curiozotate.
Deci la intrebarea ta Bea:
1. sticky - este un mucus lipicios, cateodata se simte putin fainos. Da senzatia de uscaciune. Poate fi alb sau galbui
2. Creamy - este un mucus laptos, seamna cu maioneza sau o lotiune de corp. Poate fi alb sau galbui.
3. watery - mucus apos, este transparent
4. eggwhite - mucusul care arata ca albusul de ou. daca il prinzi intre degete se intinde.
Acum imediat dupa ovulatie, vagina este uscata, poate usor umeda, ca si cum ar fi transpirata. Umezeala aceasta nu este mucusul cervical ci secretia naturala a peretelui vaginal. Secretia aceasta este cea care ne ajuta in timp de sex sa lubrificheze acolo inauntru.pe urma incepe secretia de mucus lipicios Cu cat valorile esrtogenului cresc, mucusul devine laptos si pe urma apos\gelatinos. Mucusul gelatinos incepe sa fie secretat cam cu 6 zile inainte de ovulatie. Nu toate fetele simt acest mucus, atunci e mai bine ca verificarea sa fie interna. Ultima zi de mucus gelatinos este ziua cea mai fertila. Asta poate fi si ziua ovulatiei sau ea poate avea loc si in ziua urmatoare. Aici TB ne arata ca intr-adevar ovulatia a fost. Aveti nevoie de trei zile consecutive de temp marita (cu cel putin 0.2 grade celsius fata de temp dinainte de ovulatie). Imediat cum temp a crescut, mucusul incepe sa se usuce si devine din nou laptos si apoi lipicios. S-ar putea sa aveti iar acea senzatie de uscat.

Acum, chestia cu ciclu - e la moda sa se ceara un ciclu de 28 de zile. Dar un ciclu regulat este unul intre 24-37 de zile. Deci nu aveti de ce sa interveniti medical daca ciclu va vine in acest interval de timp. Oricum nu menstruatia va intarzie ci ovulatia. Starea noastra sufleteasca, bolile etc determina ca ovulatia sa fie mai tarziu sau mai devreme.
Acum ganditi-va ce faceti organismului cu medicamentele pe care le luati ca sa va vina ciclu. Asa cum valori mici de progesteron dauneaza tot asa si valori mari de progesteron dauneaza.

Intrebari? Raman pe aici

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Doula eu luna asta inafara de mucusul cremos nu am mai observat altul si testarea am facut-o intern pt ca pe chilot este prea putin sau chiar deloc si nu pot sa imi dau seama ...

de aceea zic ca ceva se intampla cu ovulatia mea...

inainte de duphaston imi dadeam seama ca ovulez pt ca aveam cateva zile pe luna ( intre 4-6 zile) in care eram pur si simplu uda ... mi se udau pana si chiloteii si tbuia sa port tampon zilnic ca sa nu se duca si pe blugi ... plus ca era si apetitul sexual in toi .

de cateva luni nu prea mai observ aproape deloc mucusul acela... doar cel cremos si cel lipicios plus ca apetitul sexual e aproape ZERO.

Mergi la inceput

mentionez ca asta mi se intampla de cand am inceput sa iau duphaston si Vit E la prescriptia doctorului

Mergi la inceput