Aspirante optimiste > 20 (357)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

acidul folic il luam ca si acum ... o pastiluta de 5 mg pe zi ... asa mi-a zis dr.

problema la mine e si meseria...
eu sunt balerina si din cauza efortului fizic am pierdut sarcina anterioara... de aia am si fost de acord cu luatul de duphaston initial pt ca sa mi se prinda bine si sa nu mai risc sa o pierd pe scena ... macar cateva zile de cand aflu si pana pot sa ajung la doctor pt medicalul de rigoare ...

pt ca acum cum am aflat ca sunt gravi direct la medic pt concediu ma prezint ... dar tb sa am bafta sa aflu din timp si sa reziste puiutul acolo pana ajung la doctor...

anul trecut nu a rezistat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mie mi-au spus ca sunt impotriva tratamentelor in primul an de incercari!
Nu stiu ma ce sa zic, e ciudat mai ales ca am vazut atatea cazuri teribile! Nu trebuie sa uitam ca in Romania din lipsa aparaturii de ultima generatie si a Vointei medicilor multi dau diagnostic pe ghici! Si partea grava ca si tratamentul se bazeaza pe presupuneri!
Bea las-o in pace, in pace ca poate ti-o ia in nume de rau!
Cand om fi noi gravi o sa avem muuuulta grija!!

Mergi la inceput

simteam eu azi asa o tensiune dar na ca acum am dat tot afara aici pe forum ...

cred ca pana aacum in nici o zi nu am scris atatea mesaje

mi-am spus si io oful ca de 3 zile ma tot bantuie gandurile ca oi ovula... nu oi ovula... s-o rupe foliculul... nu s-o rupe...

Mergi la inceput

Hmmm! Fara cuvinte Bea! Ca daca as scrie ar fi tare urate!!
Imi pare rau pentru ea! E saraca tare!!
Mona vreau sa-mi schimb laptopul cu un vaio seria cr 42Z red
Si vroiam sa stiu parerea cuiva despre el, ca vreau sa-l comand maine sau luni!
Imi pare rau pentru tine cu liberul, se pare ca prea indrazneata nu esti
Eu am o colega care de cate ori vrea sa plece spune ca i-a murit bunica, si a plecat de vreo 10 ori anul asta!
Si ii este frica sa spuna ca are o urgenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

na am vb si cu ea......nu stiu...............
da daca nu ii vede nik si....NICI SAC GESTATIONAL nici nimic si are si scurgeri si de toate,.....................nu stiu............

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

o las carmen ca nu am ce face.dar..vad ca facerea de bine e futere de mama..............asa zice zicala

atata-s de agitata de numa imi tremura picioarele si nu mai pot!!!!!!!!!!!atata am de lucru.......................doamne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ma duc sa mai fac cate ceva......................mai scriu......

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Bubu frumoasa meserie, dar ca la gimnastica efortul fizic!!!
In ce zi a cm incepeai cu acidul folic si cate zile luai?
Iti recomand orthomol natal!
Este pregatitor special pentru cei care depun eforturi de orice fel, a luat premiul nobel!
E bun tare il poti gasi la farmaciile verzi, dar poti sa si intri pe net sa vezi complexul de vitamine continut!
Eu cred ca e fantastic, si ajuta si metabolismul!

Mergi la inceput

Spor la treaba Bea, fac si eu un dus si revin!
Si ai dreptate cu zicala!

Mergi la inceput

Carmen acidul folic il iau in fiecare zi ...nu in anumite zile ale cm...

de trei luni iau in fiecare zi o pastiluta... acum doar am facut o pauza de 2 saptamani ca am zis sa curat organismul de toate pastilele inghitite... dar pe asta il reiau pt ca nu imi face rau ... chiar imi face bine pt ca eu sunt predispusa un pic spre anemie si acidul folic ma intareste si pe mine nu nuami pe viitorul bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

offf fetelor.....ce v-ati prins la barfe!! hop si eu!!

cum adica sa presetzi degeaba....niciodata nu prestezi degeaba, ca doar faci dragoste cu iubitul tau, nu trebuie sa o iei ca pe ceva mecanic, nuuuuuu!!!1 nu mai fiti asa...ca asa ajunsesem si eu! acum sunt ceva mai relaxata ca sriu ca nu pot ramane asa usor.

off beaaa si eu cred ca nu-i a buna cu cumnata ta.

carmen m-ai ingrozit cu ce ai povestit!!

my somebody....

Mergi la inceput