Aspirante optimiste > 20 (357)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

NU e posibil!!!
Cum sa nu vada?
Sa se duca neaparat in alta parte!
Fetele nu e de glumit, surorii mele nu i-au vazut sarcina si 4 luni i-au dat tratament sa-i vina ciclu si ea era gravi!!
La 6,5 luni a facut avort din cauza incompetentilor, si cu a doua sarcina la 7 luni la consult de rutina a fost aproape de septicemie a nascut in fata mea in spital ca i-au omorat copilul!
Sa nu aveti incredere doar intr-un doctor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Bea si eu cand am patit-o acum un an juma tot asa a inceput...
aveam test pozitiv in mana si au inceput scurgeri maronii care in cateva ore au devenit rosii si aia a fost totul...
oricum cand avortezi ai dureri groaznice jos in burtica si hemoragie puternica... la mine s-a lasat si cu lesin ... in juma de ora am lesinat de 2 ori...

daca cumnatei tale nu ii este rau si nu o doare f tare burta s-ar putea sa nu fi avortat inca si mai are sanse numai ca tbuie sa ajunga urgent la doctor

Mergi la inceput

Buburuza cat timp ai incercat fara tratament ?

Mergi la inceput

Bea am prestat si aseara si am de gand sa prestez si azi si maine...

tba e ca azi testul de ovulatia a fost f palid ... si nici mucus de ovulatie nu am...

si ieri linia de test nu a iesit mai tare ca cea de control cum zice acolo... au avut aproape aceeasi intensitate ...chiar o idee mai slaba asta de test...

si am auzit ca daca nu se face rosie mai rau ca cea de control cica nu e suficient LH cat sa rupa foliculii... asa ca s-ar putea sa prestez degeaba

si cred ca am mai pierdut o luna

Mergi la inceput

anul trecut am ramas in a 4a luna de incercari fara tratament doar cu acid folic si am pierdut sarcina...

anul asta doar luna asta e pe curat sa ii zicem asa... ca 3 luni (ce au trecut) am incercat dupa ce am fost la medic si m-a bagat pe duphaston.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

na si acum nici nu raspunde la tel ca am vb cu maica-sa..........mai inainte,.....doamne fer!
da de ce sa fug eu dupa o caruta care nu ma ia ? care fuge de mine???????????????????????????????????????????ca-s proasta de aia.....ar trebui sa nu imi pese atat de mult de altii si sa ma mai gandesc si la mine din cand in cand................

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

avand experienta aceea urata in spate am zis ca nu mai incerc la bebe pana nu vizitez doctorul inainte...
ceea ce am si facut... m-am prezentat la usa doamnei cu analizele in manute si cand mi-a dat ok-ul plus tratament de sustinere (duphaston si vit E) am reinceput incercarile la bebe

Mergi la inceput

Sunt sanse mari Bubu numai ca trebuie sa te linistesti! In general medicii nu iti dau nici un tratament in primul an an si jumatate si deabia dupa aceea , mai ales ca ai ramas fara tratamente prima data! Cum luai acidul folic?
Vom avea cu toate bebe, si asta curand o sa scriem la odisee vedeti voi!
Eu incerc de un an si am luat doar 2 luni closti!
Dar sunt sigura ca va veni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Carmen nu am reusit sa-mi iau liber, a incercat o colega sa-si ia maine si n-a vrut sa-i dea...cica in perioada asta sa nu venim cu cereri de concediu ca nu ne da
eu lucrez in banca, dar poti sa ma intrebi de it si daca stiu...cu cea mai mare placere te ajut

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

pai acum a fost la dr
tu carmen da nici macar acum nu vroia sa mearga......dara sa o mai timit la unul????????????????????????
bag seama ca ii face beta hcg-ul din sange sa vada ce si cum...................maine o suna..stiu astea de la soacra ca ea...nu rasp la tel.............

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput