Aspirante optimiste > 20 (357)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mona!!
Ce ai facut ai reusit cu liberul?

Mergi la inceput

Mona tu esti in it, nu? Nu mai tin minte daca esti la banca sau in it! Ca daca e it vreau sa-ti cer o parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

offf si ma si oftic acuma pt ca doctorita asta cica e buna si cand am avut anul trecut avortul spontan s-a purtat super cu mine... cei de la spital dadeau cu presupusul ca ar fi extrauterina si vroiau sa ma interneze ... am plecat de acolo pe proprie raspundere cand i-am vazut ... 3 oameni se uitau in ... mea si dup-aia si pe monitor si nu isi dadeau seama ce se intampla... asa ca am fugit de la ei...
am ajuns la dr asta la recomandarea unei colege si dup-a un consult si eco mi-a zis sa stau linistita in pat ca sarcina era prea mica ca fie nevoie de chiuretaj (lucru de care eu ma ingrozeam pt ca nu am facut niciodata)
mi-a dat pastilute si a fost exact cum a zis ea totul si am iesit din experienta repede si bine fizic... ca cu moralul a fost mai greu dar acolo a tbuit sa lucrez eu singurica ca sa treaca...

Mergi la inceput

Of Buburuza in secolul 21

Mergi la inceput

si eu stiu ca pastilutele astea gen duphaston si AC se dau in urma unor analiza hormonale ... nu asa doar sa fie... ca pot face rau ...

ea nu mi-a dat inca analize hormonale sa fac...
cred ca stateam bine la capitolul asta inainte din moment ce aveam ciclul regulat (in fiecare luna) si aveam si ovulatie ...

acum nu mai stiu nici eu cum stau ... pt ca am facut tratament 3 luni cu duphaston si inafara de rauri pe perioada tratamentului mi s-a cam dus si ovulatia cred ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

cica nu vede nimic dr la echo/.....e posibil asa ceva? cand are test pozitiv si um a fost in 30 august????????????????????????

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

am vbit ieri si cu o farmacista si si ea zicea ca la noi ginecologii cum aud ca vrei sa rami gravi sau iti intarzie putin ciclul si nu e chiar ceas te trec fara discutii pe duphaston ...

off eu acum ani buni cand am luat AC am avut si atunci probleme si ma jurasem ca nu mai iau nici o pastila hormonala... dar acum am avut incredere si eram dispusa sa trec prin orice numai sa iti tin puiul in brate... mai ales ca am pierdut o sarcina.

dar cred ca pana la urma tot plafarul scrie pe mine si chiar nu mai pun gura pe pastile hormonale... trec la ceaiuri si mancat de plante ca e mai bine ... SPER

Mergi la inceput

bubu oare asa o fi si la cumnata mea???????????
ca nu vede nimic la echo si deja are scurgeri maronii..........................
doamen da......macar sa nu o chiureteze...................

doula inca nu ai nimic pt mine????????????????

POZELE MELE

Mergi la inceput

bubu da ai prestat si azi si maine sa prestezi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
neaparat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZELE MELE

Mergi la inceput