Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Eu ma retrag in seara aceasta, ma simt tare obosita. Si oricum e ora de culcat fata. Slava cerului se termina Cartoon si la noi la ora 10 - pana acum tinea toata noaptea, asa ca nu am munca de lamurire sa o duc la somn.
Noapte buna tuturor!
PS Am actualizat mai sus lista de informatii pentru petrecere.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Eu ma retrag in seara aceasta, ma simt tare obosita. Si oricum e ora de culcat fata. Slava cerului se termina Cartoon si la noi la ora 10 - pana acum tinea toata noaptea, asa ca nu am munca de lamurire sa o duc la somn. Noapte buna tuturor! PS Am actualizat mai sus lista de informatii pentru petrecere. Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
Noapte buna ! multumim mult pentru tot ce ai facut pentru ca aceasta petrecere sa fie o reusita
multumim mult atat tie cat si celorlalte fete care te-au ajutat
Sunteti minunate ,v-ati gandit la toate de la traseu pana la ecusoane

cecilia L spune:
Si eu ma gandeam ca ar trebui sa-l trec pe un lapte de crestere dar nu stiu care, in ideea ca se satura si nu se mai trezeste noaptea.....Noi acum bem Humana3 cu aroma de mar, il adora, de altfel de cand am inceput sa-i dau a cceptat usor, usor bibele.O sa mai stau pana dupa vaccinul de saptamana viitoare si atunci ma hotarasc.Oricum saptamana viitoare o sa merg cu el la dr.(nu dr. lui.....nebuna), si o sa intreb.
Roxana,legat de petrecere, daca aveti nevoie de ajutor, oferta mea ramane valabila.
Merg sa ma uit la Tv in asteptarea lui tati, vine acasa.......
noapte buna
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
sim_stoian spune:
Asaaa, deci: m-am dus azi la Agapitos si ii spun doamnei de acolo ca vreau sa fac o comanda pt tort Biscottino, la care ea ma anunta rapid ca nu se iau comenzi pt Biscottino pana luni pt ca sapt asta furnizorul nu le-a adus materia prima comandata
. Am sunat-o pe Rox si i-am zis ce torturi au, am ales ceva combinat in speranta ca va fi toata lumea multumita. E vorba de tortul Domino, arata f bine, dar sincer nu stiu cum e la gust. Am platit o garantie de 50 ron pt tava pe care ni-l vor da, asa ca trebuie sa o recuperez de la petrecere si sa o duc inapoi.
Rox, am incercat sa ii pun cereale in noua formula Milumil, dar nu ii place combinatia. Asa ca am 2 variante pe termen lung: comanda la Babypoint sau trecerea la Humana (am vazut ca au un lapte special pt noapte, mai satios). Milumil de asta vechi bea cam 300 ml (desi in seara asta a ras 450 ml, nici nu stiu unde au incaput, dar dupa primul bibe de 300 ml s-a pus pe urlat de ziceai ca nu a mancat de o luna, asa ca a mai primit). Inca nu vreau sa trec la formulele junior, mai astept. M-ai pus pe ganduri cu vaccinul, luna viitoare ii fac Prevenarul, iar peste 2 luni Varilrixul si ma gandeam ca le iau de la ei. Cred ca o sa fac o comanda la Sensiblu-ul de la ei de la parter. Mi-ai adus aminte azi de antigripal, chiar o sa vb cu dr Oros pentru ca Stefan merge in colectivitate si e mai periculos.
Tomasa, multa sanatate.
Jurnal de calatorii
papanash spune:
of mai Roxana, sa mai treci pe la el sa vezi daca are febra, e periculos sa doarma singurel, azi-noapte l-am trezit eu pe Ghighi cand l-am simtit ca arde, el doar gemea in somn nu se trezea.Nu mi-ai zis ce-ti face sotul, te intreb fiindca si al meu are probleme cu respiratia de la deviatia de sept si se tot gandeste sa se opereze.
Ce ma bucur ca ti-au iesit din cap grozaviile alea despre Bubu cu intarzierea lui la mers, ia sa vezi cum o sa renunti tu la fitnes ca o sa alergi destul dupa el
, s-a gandit baiatul sa faca economie in conturile familiei, ce atata cheltuiala cu inot, fitnes, mai bine alergat,mersul piticului si aplecat dupa jucarii ![]()
Am culcat si eu puiul, nu a mai facut azi deloc febra, mi s-a parut dupa=amiaza ca vorbeste un pic pe nas, dar nu are mucisori.
i-am mai dat acum la culcare 4 ml panadol, sper sa fie bine.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
In legatura cu tortul , eu imi fac probleme ca nu mai apuc ( in cazul in care e totul ok si venim), nu ca nu mi-ar placea ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Sabina spune:
fetele, eu nu zic, vaccinurile sunt o inventie minunata.
dar chiar asa din luna in luna? 
Roxana, cum ai vegheat poe tati, vegheaza si pe bubu 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
bernix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Bernixule drag, multumim mult Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Io m-am uitat cu fundu' la toata lumea inca de la inceput, dupa cum zice mama. Degetica a fost craniana cu cezariana.
Din cate imi amintesc io am avut oaresce schimb de replici despre nasterea pelvienilor anu' trecut. Nu multe insa ca io aveam prematurel de o luna si 2640g si ma mulgeam la greu. Forumu' era sarbatoare pe vremea aia.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Si inca o intrebare: ziceti-mi si mie cum e cu supozitoarele novocalmin? Ca pe prospect scrie despre copii peste 4 ani...e voie si la copiluti asa...mari de 1 an? Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Despre Novocalmin io stiu ca se da si la copii mai mici, insa in cazuri de febra mare, peste 39, cand nu scade cu altceva.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi