Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 10
sim_stoian spune:
Rox, vad ca tocmai ai scris tu. Intrasem si eu sa scriu despre tort si sa fac si o comanda la babypoint, am gasit Milumil de ala vechi la ei. Ma rog, de fapt ei au ambele variante la vanzare, nu inteleg de ce la noi l-au scos pe ala 
Jurnal de calatorii
cecilia L spune:
Tocmai ma pregateam sa scriu ca ma bucur ca am citit numai vesti bune azi, insa aapaaaa cum zice Cristi, Bubu are febra, chiar imi pare rau sa aude asa ceva, Roxana cred ca e bun un supozitor cu paracetamol, ii scade si febra si il linisteste.Sanatate multa si o noapte linistita.
Ayumi, super bune vestile, ai doi baieti superbi.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Sim vezi ca au din ala vechi in LaFourmi Rm Sarat.......
Cecilia si
poze
cecilia L spune:
Din partea mea e ok tortul
chiar as papa ceva dulce.
m-am laudat ca fac ceva dulce dar nu am apucat, Cristi a dormit o ora jumatate azi......dar restul am prestat, tocmai bagam la burtic masa mea pe ziua de azi.......cica de ce nu slabesc......
Cecilia si
poze
Roxana_G spune:
Cecilia, multumesc, supozitor cu paracetamol i-am pus acum 20 minute. Vad ca a adormit. Ii trece lui, nu e bai.
Sim, am apucat sa scriu, dar mai spune si tu. Oricum cautam o poza cu tortul sa vada fetele si nu am gasit. Legat de lapte, noi suntem pe Nestle Junior. Nu stiu Milumil pe unde poate fi. Insa ma gandeam ca ai putea incera altceva. Eu am luat ieri de test parmalat de crestere 1-3 ani si l-a hapait Bubu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
PETRECERE - ANIVERSAREA DE 1 AN A PAPANASILOR SI DULCETURILOR
Data: 12.10.2008, duminica
Ora: 10:00
Meniul nu include tortul. Tortul a fost comandat la Agapitos Unirii, Domino (ciocolata si vanilie), 5.5 kg.
Cost estimat participare la petrecere, meniu plus tort: 50 RON/persoana adulta. Banii pot fi platiti direct la momentul petrecerii.
In cazul in care nu se strange numarul de persoane anuntat, respectiv 40 adulti, pretul se va majora corespunzator. In cazul in care numarul de participanti persoane adulte depaseste 40, banii incasati in plus vor fi donati la unul din subiectele de la umanitare.
Lista participanti care au confirmat prezenta
1. Roxana - 2 adulti + 2 copii
2. Sabina - 1 adult + 2 copii
3. Sim - 2 adulti + 1 copil
4. Bernix - 2 adulti + 1 copil
5. Teodora - 2 adulti + 1 copil
6. Luy - 2 adulti + 1 copil
7. Annisia - 2 adulti + 1 copil
8. Mad - 2 adulti + 1 copil
9 Prisi - 1 adult + 1 copil
10 Gabitz - 2 adulti + 2 copii
11 Cecilia - 2 adulti + 1 copil
12 Betty - 2 adulti + 1 copil
13 Erina - 2 adulti + 1 copil
14 Bee - 2 adulti + 2 copii
15 Maria - 1 adult + 1 copil
16 Alina - 1 adult + 2 copii
17 Greyeras - 2 adulti + 1 copil
18 Pinacolada - 2 adulti + 1 copil
19 Andreea - 1 adult + 1 copil
20 Papanash - 1 adult + 1 copil
21 Rnico - 1 adult + 1 copil
22 Bebeka - 2 aduli + 1 copil
23 Mandarinutza - 1 adult + 1 copil
24 Urmychance - 1 adult + 1 copil
25 Andries - 1 adult + 2 copii
26 toma_lly - 2 adulti + 1 copil
Neconfirmate: mami_25 - 1 adult + 1 copil si Alina clau - 1 adult + 1 copil
Trafic : Pe 12 octombrie ora 9 va incepe Maratonul Bucurestiului pe traseul Piata Constitutiei - Palatul Parlamentului - Piata Alba Iulia - Piata Unirii - Universitate - Romana - Piata Victoriei - Calea Victoriei - Splaiul Dāmbovitei - Opera Romāna - Podul Cotroceni sii finish la Palatul Parlamentului, aceasta insemnad ca strazile cu pricina vor fi inchise, si pentru a ajunge si respectiv pleca de la party va fi nevoie sa alegem rute ocolitoare, si cel mai probabil drumul va dura mult mai mult.
La venirea la petrecere va rugam sa faceti prezenta, in urma careia veti primi ecusoane cu numele si nick-ul. Tot atunci vom prelua si cadoul pentru tombola, cadou care va primi un numar ce va participa la extragere. Tot atunci se vor preda si cadourile pentru copiii mai mari, si ele vor fi numerotate si se va intocmi o lista pe baza carora fiecare copil va primi cadoul sau.
Legat de banii pentru petrecere, va rugam sa ii aveti potriviti (50 RON/1 adult, 100 RON/2 adulti), astfel incat sa nu fie nevoie sa dam rest. Eventuale recalculari vor fi facute la final. Tot la inceput, o data cu prezenta, o sa va rog sa precizati daca doriti dvd cu filmarea, abia la final vom stabili numarul exact de doritori si costul pe fiecare. Reamintesc costul total de 250 RON (fara costul dvd-urilor ca suport).
Rox ,
Poze
sim_stoian spune:
Rox, ma duc la dus si revin. Si Stefan bea Milumil asta nou, dar dupa o ora urla de foame (si bea cam 300-400 ml o data). Revin cu detalii.
Jurnal de calatorii
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Rox, ma duc la dus si revin. Si Stefan bea Milumil asta nou, dar dupa o ora urla de foame (si bea cam 300-400 ml o data). Revin cu detalii. Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
Caaaaaaat? Pai la noi daca bea Bubu 250 ml e de bine. Asta seara a baut 100 ml. Insa parmalat acela e vanilat si l-a baut cu mare placere.
Rox ,
Poze

cu