Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 12
urmychance spune:
uffff, mie imi era asa de pofta de tortul biscotto....asta e.
eu cand am de facut un vaccin la Medicover sun cu o zi inainte sa intreb daca au vaccinul sau inainte sa plec de acasa, daca nu e la prima ora. Asa mi s-a spus sa fac, asa am facut.
bernix spune:
Ayumi, revizia baietilor tai e super. Au crescut mai mult decat bine avand in vedere de unde au plecat. Si au implinit anul corectat pe 3 octombrie ca si Degetica mea.
Cu scorul Apgar e la fel in toata lumea. Prima cifra reprezinta nota de la nastere, iar cea de a doua evaluarea dupa 5 min.
Ai doi baieti frumosi si puternici care au trecut prin multe. Felicitari, te-ai descurcat excelent!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
papanash, ciudat rau cu puseul ala de febra al lui Ghighi. Da' de ce n-ai chemat salvarea de la Medlife, ca vine la abonati.
Parerea mea, pe care nu mi-a cerut-o nimeni, e-adevarat, e ca n-ar fi rau sa-i faci o urocultura. Prea mare febra si prea violent puseul.
In paranteza fie zis, io cred ca am facut o fixatie cu urocultura, la cate a facut Degetica. Cel putin una pe luna.
Bine c-ati scapat de noaptea de cosmar.
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix papanash, ciudat rau cu puseul ala de febra al lui Ghighi. Da' de ce n-ai chemat salvarea de la Medlife, ca vine la abonati. Parerea mea, pe care nu mi-a cerut-o nimeni, e-adevarat, e ca n-ar fi rau sa-i faci o urocultura. Prea mare febra si prea violent puseul. In paranteza fie zis, io cred ca am facut o fixatie cu urocultura, la cate a facut Degetica. Cel putin una pe luna. Bine c-ati scapat de noaptea de cosmar. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |
am sunat dupa amiaza la tel ala non-stop si nu era nici un medic pediatru, dupa ce am asteptat o gramada de timp sa raspunda cineva.
drept sa zic la salvare nu m-am gandit fiindca m-a avertizat dr. de familie cand l-am sunat tot ieri dupa amiaza, mi-a zis sa-l veghez non-stop ca o sa-i creasca temp. peste noapte si sa nu-l las sa doarma asa. stii care-i culmea ? ca am amanat vaccinul ca sa nu aiba reactii inainte de party....
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
bernix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
am sunat dupa amiaza la tel ala non-stop si nu era nici un medic pediatru, dupa ce am asteptat o gramada de timp sa raspunda cineva. drept sa zic la salvare nu m-am gandit fiindca m-a avertizat dr. de familie cand l-am sunat tot ieri dupa amiaza, mi-a zis sa-l veghez non-stop ca o sa-i creasca temp. peste noapte si sa nu-l las sa doarma asa. stii care-i culmea ? ca am amanat vaccinul ca sa nu aiba reactii inainte de party.... ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Niste neseriosi! Auzi, nu-i nici un medic pediatru la linia de urgenta. Atunci de ce mai exista linia asta?
La Protectia Consumatorului nu te-ai gandot sa suni?

bernix spune:
Ce-o mai face Bubu al lui Rox, cum o mai fi cu febra post vaccinare?
Am patit-o si io cu Degetica dupa Infanrix-ul de 1 an de-a ajuns la 38.9 si nu scadea. La 0 ora depa juma de novocalmin era tot pe-acolo, 38.8. Atunci chiar am intrat in panica.
Sper sa treaca usor noaptea asta pentru Andrei si pt Rox.
papanash spune:
ma bag si eu la somn,acum am vazut cat e ceasul.
sper sa fie o noapte buna pentru toata lumea.
pupici 
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
bernix spune:
Ma duc sa ma infrumusetez pt culcare...
bernix spune:
Noapte buna tuturor!
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Ma duc sa ma infrumusetez pt culcare... Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |
???????????????????
sa-mi vinzi si mie pontul asta, mie nu-mi reuseste decat la trezire
filme Ghighi