Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (199)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mie nici la trezire nici la culcare ;-)))

ma duc si eu sa dorm

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata
dau la toata lumea
azi sunt matinala rau , m-am trezit de pe la 6 , a fost prima noapte in care am dormit legat de la 11 la 6 dupa vreun an si..., Miru a dormit la bunici iar tati e in delegatie, asa ca am fost singura cuc , Miru a plans putin cand a puus-o mamaie la somn si nu a vrut sa bea laptele , cred ca era suparat ca nu sunt eu , sper sa fi fost ok peste noapte, off mititica ce o fi in capul ei , o fi zis ca am parasit-o
in rest e bine, nu mai tuseste, nu mai curge nici nasul, suntem apte de petrecere, abia astept , vaccinul o sa-l facem saptamana viitoare

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

nu prea reusesc sa mai intru seara , iar la serv abia respir, iar de cand cu fluctuatile astea ale Euro si Bursa la pamant , e haos la noi la birou.... mai reusesc sa citesc , mai greu cu raspunsurile

asa ca in primul rand multa sanatate piticotilor si parintilor bolnaviori sa treaca repede

sarbatoritilor pe care nu i-am felicitat la timp, le doresc multa sanatate , sa creasca mari si sa fie norocosi

poze

Mergi la inceput

Iulius Teodor de mami Alinus_25
Iris Maria de mami Ripley
Stefania de mami Andruzza
Andrei de mami aandreea27
Claudia Victoria de mami Claudia 1178
Amalia Maria de mami danyelle005

mami Isabeluta

poze

Mergi la inceput

am vb acum cu mamaie, Miru nu a baut nici un pic de lapte aseara si nici peste noapte desi s-a trezit pe la 12 , iar de dimineata a baut 150 ml dar cu un pahar iar ea bea cat 600-700ml in 2-3 transe, offf mititica e suparata rau , cred ca asocia bibe cu mine

poze

Mergi la inceput

ma duc sa ma pregatesc de job
va doresc o zi buna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Paula Maria de mami navicula!!!!

Iulius Teodor de mami Alinus_25
Iris Maria de mami Ripley
Stefania de mami Andrruzza
Andrei de mami aandreea27
Teodora Victoria de mami Claudia1178
Amalia Maria de mami danyelle005

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

Buna dimineata!
Si noi cu cafelutza, matinali asa, desi la noi e week end, pitic s-a trezit la 5,30, dar sunt multumita ca a dormit de la 8,30 LEGAT(ceea ce la noi e oauuu), ca nu s-a mai intamplat pana acum.
Am intrat si noi dupa muuuuult timp, ca sa va dau de veste: dupa ce am sarbatorit un anisor, plin de bucurii si fericire...
http://good-times.webshots.com/photo/2070576790101763362zprwvv
mai avem o veste: avem un samburel in burtica!
Suntem tare bucurosi!!!
Dar stati ca nu am terminat; cand am accesat frumos odiseea Mamicilor de mai-iunie,pe cine credeti ca am gasit acolo: pe isa13belle, o mamica de a noastra (pe care o felicit din suflet), si cum coincidenta nu era prea mare, ea a nascut pitica ei(Sofia) pe 30 septembrie 2007, adica exact in aceeasi zi in care am nascut eu piticotul meu Vlad. Acum era frumos sa avem acelasi DPN, dar al meu e pe 13 mai , al ei e pe 10 mai.
Ce sa zic, concluzie, am fost "ocupate" cam in acelasi timp!
Imi pare rau sa citesc de pitici cu febra, culmea e ca si Vladutzu meu are, si a facut-o acum la 5 zile de la vaccin, dar noua ne-a zis dr. sa ne asteptam la febra intre 5 si 12 zile. Desi a avut cam mare 39,3 dar la noi scade imediat cu Diclogestic 12.5 Children, pe care l-am luat din tara.
Va pup, si multa, multa sanatate la piticoti!

Ramona9+ (repetam semnatura...va mai aduceti aminte?! hi,hi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

hihihi taman cand credeam ca dau eu cafeaua mi-au luat-o fetele inainte.dar nu-i nimic.de ziua fiului meu fac cinste cu ce vreti voi.multumim mult prisi,isabeluta.
la multi ani celorlalti sarbatoriti:
iulius teodor de mami alinus_25
iris maria de mami ripley
stefania de mami andrruzza
teodora victoria de mami claudia1178
amalia maria de mami danyelle005.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi

Erina plec pe 28 de-aici.Ajung pe 29 in tara.
Am ceva pt tine http://jp.youtube.com/watch?v=iV_-F4HqZOA sper sa-ti placa.

Ramona felicitari pentru bb din burtik.Te invidiez.As vrea si eu cat mai curand.Frumoase poze,felicitari pentru primul anisor!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput