Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 14
aandreea27 spune:
ramonarosca felicitari ptr samburel.
din ciclul ce faceam anul trecu pe vremeea asta ei anul trecut pe vremea asta chiar ma urcam pe masa de nascare si urlam de mama focului(chiar ma ramas in analele polizului cu vocalizele mele).si racneam asa cu foc,incat bietii doctori si bietele asistente nu se auzeau intre ei
.pana cand mi-am dat seama ca nu ma ajuta cu nimic, m-am facut fata gigea am ascultat ce mi s-a spus si dupa ce am muncit strasnic vreo 35 de minute asa l-am dat lumii pe andrei,cunoscut de familie si prieteni sub numele de bibuba sau bubiba.a avut la nastere 50 cm si 3.350,l-am nascut natural ceea ce ptr o biata femeie de 1.58 este ceva
.pe cat de galagioasa a fost ma-sa pe atat de tacut a fost el de asta a luat apgar doar 8.dar nu l-a tinut mult momentul de tacere si d eun an de zile ne umple sufletele si casa de fericire si bucurie.de un an de zile suntem cineva,suntem parintii lui andrei.cunoasteti si voi sentimentul.nu sunt omul cuvintelor,sunt omul cifrelor,asa ca nu stiu sa spun vorbe mari.tot ceea ce vreau sa spun este ca de un an de zile viata mea a capatat un sens.se numeste andrei.
acum m duc sa hrnesc sarbatoritul.
Erina spune:
Oh, dear dear Sabina! Mi-ai infrumusetat dimineata! Kobukuro suki dessssss!!! Iubesc kobukuro!!!

Ne vedem dupa 29. Sper sa se inzdraveneasca complet Daria!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
bikmaria spune:
BUNA DIMINEATA ,multumesc fetelor pentru cafeluta ,tare buna .
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi :
STEFANIA de ANDRRUZZA(mai treci mamico pe la noi)
IULIUS TEODOR de mami ALINUS
ANDREI de mami AANDREEA
IRIS MARIA de mami RIPLEY
TEODORA VICTORIA de mami CLAUDIA
AMALIA MARIA de mami DANYELLE
Dulceturi ,papanasi,sa cresteti mari ,frumosi si norocosi !!
Erina spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!!!
Andreea ai scris foarte frumos!!! La multi ani Andrei!
Erina spune:
Ramona felicitari pentru bebelus!
Prisi, iti inteleg tristetea. deasemeni sa iti fie de bine somnul legat.
Scriu rapid pentru ca am o gramada de treaba dar mai ales sa ma ocup de Daria.
Inca nu am hotarit nimic in legatura cu petrecerea. Sa vedem cum se simte Daria.
aandreea27 spune:
multummim mult erina,maria.
ptr mami isabeluta la multi ani cu bucurie si sanatate.
Roxana_G spune:
Buna dimineata. Am fost tare matinala azi la munca insa nu am apucat sa deschid forumul. Bubu avea si dimineata febra, 38.5, desi aseara i-am pus supozitor cu paracetamol. Sa vedem cat tine reactia asta la vaccin, sper sa fie si el in forma pana la petrecere. Oricum azi era si apatic si cam imbujorat.
Ca tot vorbiram de vaccinuri, nu mai stiam daca v-am povestit ieri despre Varilrix si antigripal, ca am intrebat doctorita. Oricum va mai zic o data. Am decis ca nu e vital sa facem antigripal cat timp suntem vaccinati toti si bona, si mai ales Alex. Teoretic daca nu este in colectivitate, nu e riscul asa mare de gripa. Insa inteleg ca varicela este mai usor de luat, asa ca mai degraba doctorita recomanda Varilrix, pe care il vom face luna viitoare.
Cam asta. Ia sa vad acum care e pulsul pe aici.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
cecilia L spune:
Ramona, felicitari, sarcina usoara si un bb sanatos.
frumosul sarbatorit.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze