Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (199)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello,
la multi ani sarbatoritilor de astazi !!!!

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

aoleu fetelor e ceva de groaza cu rectiile astea la vaccin.ma gandesc cu groaza ca il facem si noi cat de curand.andrei si asa este mai sensibil.
roxana multa sanatate lui bubu.

Mergi la inceput

multumim papanash.andrei ce mai face?
fetelor as vrea sa pun pozici cu bubi aici dar nu prea stiu cum.deocamdata le am la album si in sectiunea cu copertile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani!
Iulius Teodor de mami Alinus_25
Iris Maria de mami Ripley
Stefania de mami Andruzza
Andrei de mami aandreea27
Claudia Victoria de mami Claudia 1178
Amalia Maria de mami danyelle005

mami Isabeluta

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Rox, multa sanatate. Lui Ghighi ii crestea temperatura dupa 4 ore de la doza de sirop.
acum are secretii dar nu in nas ci in gat si se enerveaza ca-l deranjeaza la supt si la mancat si plange.....
azi-noapte n-a dormit de la 1 la 4, a mancat, s-a jucat, a dansat si alerga prin casa. cu greu l-am culcat . Io-s varza de oboseala.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pentru ca a venit vorba de petrecere si multumiri, va asigur ca nu eu am meritul. Daca e sa va indic o persoana care merita toate multumirile din lume si toti pupicii, aceea este Luy. Nu va pot dezvalui surprizele, insa Luy a muncit foarte foarte mult, s-a implicat enorm in tot ce tine organizare, de decorare, de pregatiri, de sala, de tot.

Multumiri si pentru: Bernix, Sim, Prisi, Alina.

Cecilia, multumim de oferta, daca ai putea sa ajuti sambata cu partea de decorare ar fi bine. Sim, cred ca si tu ai intrebat, daca ai putea si tu ar fi excelent ca am termina mai repede.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

aandreea27 ce zici tu acolo ca nu esti omul cuvintelor , ca m-ai facut sa plang.
Pupam si noi sarbatoritul!
Ramona

Mergi la inceput

cecilia multumim mult ptr urari.
papanash sunt pacatoase rau racelile astea la copiluti. pe ghighi si ii uram insanatosire garbnica,iar ptr mamica lui stiu cat este de obositor,bibu este campionul noptilor nedormite.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonarosca

aandreea27 ce zici tu acolo ca nu esti omul cuvintelor , ca m-ai facut sa plang.
Pupam si noi sarbatoritul!
Ramona

sa fie intr-un ceas bun samburelul.
vreau sa te intreb ceva pe privat dar vad ca nu ai activat PM, nici adresa de mail. cum facem ? poti sa activezi acum ? multumesc mult.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

!!!! tuturor sarbatoritilor de astazi! sa va fie viata frumoasa, plina de bucurii si impliniri!!

Papanash, multa sanatate puiutzului zglobiu si multa putere tie!
Roxana G, sanatate lui Bubu!
Sara nu a facut niciodata reactie la vaccin si sper sa continuam tot asa!luni am facut pevenar-ul a doua doza si totul pare ok, oricum dr mi-a spus ca reactia apare intre 5 si 12 zile si chiar daca nu a facut la primul e posibil sa faca acum
Ramona, felicitari pt samburel! si pentru curaj! tuturor mamicilor care asteapta al doilea fluturas in viata lor!
si noi ne dorim inca un bb, dar mi-e un pic teama acum, as vrea sa mai treaca un pic, desi toata lumea zice ca e bine sa fie apropiati de varsta...om trai si-om vedea...inca las steriletul la locul lui

asa va invidiez cu petrecerea de duminica!!!nici nu va imaginati!

Alina si Sara (03.10.2007)

http://www.flickr.com/photos/25327738@N05/
http://www.picturetrail.com/alinamuller

Mergi la inceput