Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Doc vazut pozele cu domnu'inginer...
grati...asta da afacere
Elle ca tot intebi tu de manusi(apropo nici eu nu am gasit nicaieri,toti zic ca aduc du 15 nov) voi ati cumparat fas la puiuti?de care?eu am luat din 2 piese si i-am luat 3?sa fie multe?ca fetele astea pe aici cumpara unul si bun.

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Elle, renunta la ajutorul soacrei si pune-l sa-si plateasca linistea...eu zic ca la 2000ron/luna vei fi proaspata ca o gladiola pentru el. 700ron menaj (spalat,calcat si curatenie plus papa de 2 ori/sapt), 900ron bona, 200ron un abonament la aquagym (10 intrari) si 200ron cosmetica. Vei fi ca o floare, calma, dispusa sa-l dragalesti. Cu Eva te poti juca alaturi de bona de cate ori poftesti. Daca-i usturator la buzunar atunci poate face economii unde doreste...Iar dak te supara baga taxa la

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

grati .. la soacra nu am cum renunta ca e ici, vis-a-vis de noi .. am mutat-o din casa ei ca sa ne ajute .. iti dai seama ca asta pica din start. cat despre cheltuieli .. chiar ieri imi reprosa ca nu stiu ce e viata, ca le am pe toate la botu' calului, ca nu fac nimic, ca el tine casa si tot greul .. d-aia eram asa suparata dimineata, am zis sa nu spun pentru ca ma doare si sa-mi amintesc ce mi-a spus .. imi vine sa

cat despre .. nici nu imi mai amintesc cum e .. e linie moarta ..

nu mai ma recunosc .. nu il mai recunosc .. "noi" s-a pierdut si nu stiu cum/cand/ daca il vom mai aduce inapoi ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

aveau si manusi dar nu culoarea caciulii si fularului...pe albastru si verde era set complet. Si la Debenham aveau set cu caciulitza si manusele

grati, multumesc, o sa dau o fuga pana acolo.

lala eu nu i-am luat fas dar cred ca ii voi lua in 2 piese .. salopeta (cu bretele) si gecuta.

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, Thea mea e iar fffff mucoasa Ma ia groaza ca iar trebuie sa o aspir la noapte!!! Abia a adormit micuta, dupa ce i-am ridicat salteluta la cap, sa poata respira mai bine. Azi cred ca am folosit BB de 7 ori, sper sa nu fie prea mult, dar nu puteam s-o las asa, sa respire doar pe gurita!! Nu stiu cum de a racit asa tare iar!!!

Gatta felicitari pt primul dintoc al Sarei si sanatate multa. Doamne, cat de greu trabuie sa-ti fie sa o vezi bolnavioara De ce nu mai primeste vigantol? Scuze daca ai spus, dar nu am vazut mesajul.
Ema esti o draguta. Mai pune si tu pozici cu Milan, sa-l vada si Thea
Ceska barbatii astia! Aceeasi problema si la mine, ca si la Elle: vreau timp petrecut impreunaaaaa! Lucreaza zi de zi (mai putin duminica) de dimi (7,30) pana seara (8), daca mai si merge pe unde stie el, ne mai vadem nu!
Fetelor voi cum luati pestele pt bebei? Refrigerat? SI de fiecare data cand ii dau peste tre sa fie atunci cumparat sau cum? Sau pot lua proaspat si-l congelez gatit sau crud???
Crista ce chestii stie/poate sa faca gaza ta!!! Felicitari
Mami Patrik si Jelimoni, felicitari pt primul MA-MA.

V-am pupat si fug la somn, ca nu se stie ce "program" am la noapte. iar n-am apucat sa citesc decat pana la pag 15.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu i-am luat de la Paris cu 35E superfain. Am gasit in Bucuresti la Alabala in Carrefour Vitan la reducere foarte bun italian la 79ron (l-am luat cadou pt un bebe). In rest scump...la Z si la Debenham sareau de 150ron. Mai are doua de anul trecut care-i vin si inca unul primit (asta e urat...din doua piese: geaca si salopeta)

Mergi la inceput

si eu ma retrag ... am o stare .. ca vremea de afara .. ma duc sa trag o portie de ca sa ma descarc ..

va pupacesc, noapte buna!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Elle ... ca sa mai treca din suparare...si fug si eu la somn ca am o durere de cap de nu ma vad.
Noapte buna!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Grati, sa stapaniti sanatosi premergatorul, chiar ati facut o afacere ff buna..
Mai, eu sunt fan Z dar numai cand au reduceri 50% fiindca altfel mi se pare strigator la cer sa dau pe un bluzon 90 ron si sa il poarte un sezon.

Sper sa nu fie considerata reclama dar eu i-am luat multe lucrusoare lui Pupi de aici http://s82.photobucket.com/albums/j246/Pufilici/Caciulite-Manusi-Palariute/ sunt noi si super de calitate La link-ul pe care vi l-am dat sunt chiar manusele si caciulite

Eu i-am luat asta http://s82.photobucket.com/albums/j246/Pufilici/Caciulite-Manusi-Palariute/?action=view¤t=S6300337.jpg e cu manusele si ii sta tare bine, uitati-l aici cu caciulita pe cap http://good-times.webshots.com/photo/2947940840065968642yaNgDu

Aici e pagina de start in partea stanga aveti categoriile de hainute http://s82.photobucket.com/albums/j246/Pufilici/

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laura mie pediatra mi-a zis sa nu fol mai mult de 3 ori/zi BB pt ca stimuleaza secretia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Virgo, si eu am mai patit-o cu condusul sub influenta....din pacate se linisteste pentru o vreme si o ia de la capat! Parca nu vrea sa se maturizeze! Simt ca ma lasa puterile si nu constientizeaza treaba asta, desi i-o tot spun!
LalaD, pai e super ce face Andrei Tre' sa bag si eu tare la gaza mea. Voiam sa te intreb ceva, ca m-am speriat de dimineata: Thea s-a trezit cu niste umflaturi rosii pe fatzuca si pe manute. Una dintre cele de pe fatza are si un punct alb in mijloc. Dr nu raspunde si ma rog sa nu fie vreo rujeola/rubeola ca nici nush cum se cheama[:-?] Pe restul corpului nu are si ma gandesc poate or fi piscaturi de tantar sau purice???
Anca si eu o intreb "ce ai, mai, fata, mai?"

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

asa are si verisoara mea de 2 ani exact asa bubite rosii cu a,lb in mijloc,pe fata si maini si talpi,dupa 2 zile i-au trecut,la spita i-au spus ca nu e boala a copilariei ci un virus cu un fond alergic...ceva de genu...si ca nu trebuie sa faca nimic ca trece de la sine, i-a dat doar claritine si multe ceaiuri...a 2 zi in schimb ...adica ieri dimineata s-a umplut si robi de pete rosi...nu bubite cu alb...si cica ar fi acealsi lucru..desi cand ma gandesc la toata sapt ma gandesc ca ar fi pojar..(am citit pe net despre simtome..)are pete pe tot spatele piept burtica fata gat,iar marti si miercuri a avut febra....aici vine inrebarea mea pt lala...ce parere ai??acum spre seara mi s-o parut ca i s-au mai dus...nu va mai zic ca ieri am fost la alba pana acum la o nunta..unde eu am stat toata noaptea in camera de hotel cu copilul urland jale mare...n-am mai avut asa noapte chinuita..halal nunta..
astazi a fost mai vioi fata de ieri ca nu-l recunosteam asa apatic a fost...si maare lucru e ca mi-a mancat dupamasa 125 de cereale....asta dupa ce toata saptamana a stat DOAR pe titzi...n-a vrut nimic altceva..am resuit sa ma uit in gurita lui si are si acolo niste bubite albev..si ma gandesc ca il dor de n-a vrut sa manance nimic zilele astea...
nu va mai zic in ce stare de kkt am fost...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput