Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 21
Lala_D spune:
Docule , a crescut mare si domn inginer
. E un dulce si un frumos.
Grati este foarte frumos premergatorul. O sa il conduca Dudu azi foarte incantat 
Eu am pentru Andrei si salopeta de fas intreaga si inca una din 2 bucati. La capitolul caciulita + manusi + fular am primit anul trecut vreo 5 seturi de la o prietena din Germania si mai groase si mai subtiri si marimi diferite deci suntem asigurati.
Laura Ioana eu cumpar pangasius proaspat saptamanal si ii fac 3 pungute speciale lui Andrei in congelator,taiat exact in bucata ce merge in mancarea lui ( o portie). La fel fac si cu vitelul, puiul.
Moni multa sanatate lui Robert.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
neata!!!!
LalaD, da ce faci tu la ora 5.30 pe forum?Nu ai somn?
Am vizionat poze cu baieti frumosi, unul la baie, doi frati iubitori, si inca un baietel care ne prezinta mandru in picioare mobila din casa.Ptiu pe ei !!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab neata!!!! LalaD, da ce faci tu la ora 5.30 pe forum?Nu ai somn? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() |
Nu . Ce imi trebuie atata somn, nu sunt odihnita destul

Mancase Andrei si mie mi-a zburat somnul
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Neata fetelor,
Tocmai m-am delectat cu niste poze: Andrei balacila - e tot un zambet! - comorile Venerei - Mathias chiar ca e "mutrita dulce" iar Markus, ce mai, baiat mare!
Si am vazut si pe Serban - copia mamei!
Am vazut ca vorbeasti de peste; si eu fac asa cum face LalaD, cumpar panagasius proaspat, il portionez si apoi il congelez.
Cat despre problemele de cuplu, cred ca toti trecem printr-o perioada de acomodare si, noi cel putin, am recunoscut ca ne-a cam bulversat ritmul, venirea pe lume a buburuzei; dar ne adaptam "din mers".
Mai citesc - ca ati scris, nu v-ati incurcat - si revin.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
Mai fetelor, am o ciuda in mine pe vremea de afara...., nu am iesit cu copilu de vreo 4 zile, imi vine sa ma dau cu capu de pereti, uite asa: 

Ellenutza] 

, mai vrei? 

.
Mai esti supi?
LauraI cum e Theia? cum e cu mucisorii? a dormit bine azi noapte?
Eu inca nu i-am dat peste micului, zicea pediatra mea ca dupa noile carti de pediatrie nu se mai da peste bebelusilor decat dupa un an, fiind printre cele mai alergene alimente.Acuma, eu nush ce sa zic, vad ca voi dati peste si bebeii sunt bine.
Cate bordee atatea obicee si cu doctorii astia.
Gatta sanatate multa Sarei, si felicitari pt dintzisor!
Acu sa felicit bebeii care le-au facut fericite pe mamicile lor strigandu-le MAMA, (cel mai frumos cuvant din lume)!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
ramonab spune:

Ana Antonia (alina023), Ralph Gabriel (rozina) SANATATE MULTA SI SA FITI CUMINTI!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
EliaElia spune:
Ramo, e asa frig afara de nu ati iesit? Noi am iesit si ieri, bine, eram singuri in parc, in afara de 2 cupluri de pustani care se pupau de mama focului.
Mi-ati facut pofta sa ma uit si eu dupa fashuri zilele astea. Ea are o geaca dar asteptam sa se mai raceasca, inca n-am trecut la ea.Voi ati facut analize generale dupa ce ati nascut? Eu am tot amanat am zis sa se mai echilibreze corpul dar cred ca a trecut destul asa ca luna asta sigur ma duc sa-mi fac toate analizele.Camelia si
Laura (06.02.2008)Mergem
ramonab spune:
Camelia, nu numai ca e foarte frig, da ploua in continuu, o ploaie din aia enervanta, cum zice cineva, bacoviana.Daca era vb numai de frig il scoteam ca doar il imbracam gros si gata.
M-am uitat la filmuletul de la semnatura.Foarte bine paseste, si echilibrat.
Ce mai, fata mare are mama!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
ginnette spune:
Camelia
deja merge???? Felicitari!
Sunt muta de admiratie!
Si sa nu uit: felicitari Patrick pt primul "mama", Sarei - de Simona - pentru primul dintisor si Sarei - de Ali(stoisor) - pt ridicat in picioare!!
La cat mai multe intamplari fericite! 
ANA-ANTONIA

Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
EliaElia spune:
Multumesc! Dar sunt clopotei mult mai avansati ca ea din ce am citit/vazut pe aici, care merg prin casa de mobila etc. Categoric nu seamana cu mine care am mers la 1 an si 4 luni(!), n-aveam nimic decat o lene imensa se pare.Camelia si
Laura (06.02.2008)Mergem