Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (197)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Sim, mie personal imi e indiferent cum este tortul. O sa reamintesc chestiunea fetelor. Deci ai fost pe la Ikea si prin Otopeni si mie nu mi-ai dat un semn. Care va sa zica finisajele mele nu sunt interesante.

Ba sunt, dar vorbisem deja de ceva vreme cu prietenii astia la care am fost si stabilisem intalnirea. Am plecat tocmai pe la 4 de la ei, Stefan a avut multe lucruri de cercetat, era mare casa Ma duc la dus, sper sa revin mai acusi. Oricum o sa mai stau de paza, ieri i-am facut Infarixul si are febra musiu.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

Pai sa stii ca ai ratat un delicios tort Black Forest de la Agapitos, ca am avut musafiri azi si ne-am dotat cu 2 tortulete. Si pui la rotisor, dar cu ala sigur nu dadeam pe spate asa o gospodina ca tine. Cand mai aveti drum pe aici da un semn, ca ar fi avut Stefan suficient de explorat si pe aici. Macar avea si Bubu cu cine sa misune asa peste tot.

Asta seara a fost nepotul meu in vizita si impreuna cu Alex l-au cam necajit pe Bubu. Au fugit de el, s-au ascuns. S-a cam suparat baiatul. Deh, asa e cand e cel mai mic. Ia sa se intoarca el Mihnea din concediu sa mai echilibram fortele pe aici.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Stefan, sa scape de febra repede! Cam ingrijorator ca nu i-a trecut nici acum, adica ingrijorator pentru mine ca ii fac Infanrix lui Bubu abia joi si sper sa se duca maraiala si febra pana la party.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Gata, inchid aici ca trebuie sa culc atomica. Va doresc noapte buna si o saptamana usoara!

PS Am si eu o intrebare legata de vaccinul antigripal pentru copii de 1 an. Stiu ca in general este un curent antivaccinare, eu una sunt mai degraba contra curentului. Insa lasand la o parte parerile personale, voiam sa stiu daca ati discutat problema cu pediatrii si ce parere au avut de oportunitatea acestui vaccin la varsta asta. Noi si Alexandra ne vom vaccina sigur, probabil ii voi lua vaccin si bonei. Nu stiu daca are sens sa il vaccinez pe Andrei. Pe de alta parte am auzit niste stiri mai ingrijoratoare legate de tulpina H3N5 care ar da o forma de gripa severa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Buna seara si am intrat sa va anuntam ca venim si noi....asa ca ne puteti colora si pe noi....
In rest suntem raciti de la vaccinul de acum 1 luna...priorix...de fapt suntem plini de mucozitati.....am schimbat 3 tratamente cu antibiotice(Sumetrolim, oxpexim si zinnat) pentru ca facea febra si nu ii trecea deloc si in plus a fost o perioada oribila in care nu a mancat aprope deloc...a fost horror. De ieri parca suntem mai bine.
In rest eu muncesc mult si in timpul liber ma gandesc din ce in ce mai mult la bebe 2; In este greu pentru ca Mario se pare a fi hiper activ. Daca nu ii convine ceva se arunca in fund sau pe spate si se tavaleste pe jos, acasa, afara, oriunde. Nu imi placea sta si nici nu stiu cum sa il dezvat.
Arunca cu obiecte si este foarte incapatanat; in schimb daca il las singur nu face prosti si nu se indeparteaza de mine, asa ca nju am probleme cu el. De 3 saptamani a inceput sa bea lapte praf si avd ca cere din ce in ce mai rar tzitzii.
Cu dormitul este tot la fel de prost, iar daca se trezeste noaptea dupa ce mananca nu stie cum sa adoarma singur si vrea sa il plimbe tati in brate...asa ca suferim amandoi. Nu stiu cum sa il obisnuiesc sa adoarma singur; efectiv nu stie, iar ziua adoarme doar in scaunelul de masa. Oare sa il pun in patul lui si sa il las sa planga pana adoarme?
Rox as veni eu mai devreme, dar stau foarte prost cu odihna si cu noptiile lui Mario...asa ca voi presta in functie de situatie.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

In alta ordine de idei, fetele care au participat la concursul cu copertiile in cate zile au fost publicate? Eu am facut una acum 8 zile si nici pana acum nu a aparut pe site

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Cum le observi tu mereu pe toate?

Nici pe departe pe toate...doar lucrurile care ma preocupa!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Rox eu i-am facut Infanrixul si nu a avut febra. Cat despre vaccinul antigripal eu sunt contra bombardarii unui organism asa micut cu "tulpini" fie ele si "moarte"...am auzit pe multi ca au dezvoltat o forma de gripa chiar mai urata daca ar fi luat-o. Acum depinde si de organism, normal, cat e de pregatit...si uite asa revin de unde am plecat.

In alta ordine de idei am inteles ca vaccinul de anul asta e foarte bun pentru ca au reusit sa izoleze niste virusei care si-au facut de cap anul trecut...

In concluzie nu stiu ce sa te sfatuiesc. Daca esti hotarata sa-l faci fa-l. Sfaturi de la dr mea nu-ti pot da e depasita din pacate la faza asta...

Am vazut pe Sara cea dulcica. Mi-a placut cum musca din el direct. Al meu face asa cu pufuletii...vine cu gurita dupa ei, mainile sunt pentru orice altceva nu pentru apucat mancare si dus la gurita. ...azi a fost chiar haios pentru ca i se lipise o bucatica de buze si nu a dus manuta la el sa-l impinga in gurita ci venea spre mine cu ea sa-l imping eu...pe pufulet vreau sa zic...

Banuiesc ca si voi va confruntati cu aceeasi problema dar pe cuvant, seara parca are Duracell cum bine zicea cineva...si adoarme din ce in ce mai greu...off, off, mai mai...

Ar trebui sa merg la somn...mai bine merg poate vine mos Ene...
Noapte buna!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, pai tu vrei sa ma omori? Puiul rotisat imi place, iar la dulciuri nu zic nu. Pai daca e asa, atunci vorbim si stabilim o zi sa trecem pe la voi. Numai sa fie in weekend.

Ma duc langa Stefan, noapte buna.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara ,

multumim de icei si ii intoarcem inzecit , Mad merci de pont

Betty multa sanatate lui Mario si insanatosire grabnica
Stefan sa fie bine dupa vaccin

Rnico felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am ajuns si noi acasa....am citit repede dar nu am apucat sa vad prea multe poze, in schimb am vazut-o pe Sara cum papa tort

Roxana, o sa-ti trimit Pm cu nr de telefon, poti sa-l treci in lista, nici nu stiu de ce nu este(cred ca atunci am omis)

Bernix imi pare rau pt depresia ta

Betty sanatate lui Mario si macar putina odihna pt voi, stiu cum este cu noptile nedormite.Legat de crize, tipete si aruncat pe jos le recunosc, la noi apar cand nu-l las sa faca ceva sau sa ajunga intr-un loc periculos pt el, am incercat tot ce s-a putut, vorbit, pacalit, l-am lasat si sa urle sa se potoleasca singur...nici vorba, plange pana la sughit si apoi tot acolo se duce....asa ca prefer sa-l las sa faca ce vrea chiar daca e periculos pt el(sunt fffffff atenta),renunta singur cand ii spun ca e periculos si ca face buba, dar tb sa puna mana sau sa se apropie ....alta varianta nu am gasit.

gabitz, sanatate multa printesei.

Sim, sanatate lui Stefan.Legat de tort eu prefer poza cu dalmatienii si eventual asa cum a zis si Roxana poate scris mesajul pe o tablita de ciocolata pusa in lateral(se poate, am avut eu la tortul lui Cristi)Mesajul copilasii nu-l percep, insa poza sigur da, cel putin Cristi o sa fie incantat.
multumim ca te ocupi de tort.

gata fug la nani

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput