Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (197)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sim si eu am fost in Ikea azi dar la prima ora , am schimbat pilotele si pernele si la noi si la socri plus nimicuri de care sincer nu stiu cata nevoie aveam dar sa fie.., am umplut portbagajul , apoi am fost in Baneasa city, apoi Debenhams, Hornabach, Brico si Carrefoure am ajuns acasa lesinati si doar cu o parte din probleme rezolvate, bine macar ca la un moment dat am lasat-o pe Miru la bunici ca altfel cred ca terminam rondul mai devreme, in concluzie am reusit sa cumparam tot pentru finut, cumparaturile saptamanale si ne-am facut idee despre unele materiale care ne mai trebuiesc la casa , am ramas eu nerezolvata, am gasit cateva rochii dragute, doar pe umeras, ca pe mine.... dar nu mai zic nik ca ma enervez iar ca nu am mai tinut nici o dieta in ultima vreme, asa ca treb sa-mi mai fac timp de magazine ...

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Miru e incontinuare cam infundata, ii curge nasul si pe seara si tuseste, o sa sun maine dr sa vad poate ne da ceva de tuse, bine ca nu face febra si sper sa ii treaca repede ca tare mai plange la batista, trebuie sa facem si noi Priorixul, dar o sa-l facem dupa ce ne trece si dupa petrecere, ca are reactii urate si sa mai stam si noi putin fara mucozitati

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca pana la urma am revenit desi tare mi-ar prinde bine sa ma culc mai devreme. Azi nici la pranz nu am reusit sa dorm, ca Alex a vrut sa doarma cu tati si m-a exilat pe mine in patul ei. Ceea ce am si facut, numai ca exact cand atipisem si eu m-am trezit cu ea pe cap, evident tati dormea dus si ea isi pusese Scooby. Pana sa o culc si pe ea deja imi zburase orice somn. Nici acum nu prea as dormi, dar poate iau o carte sa citesc ca asa vine imediat Mos Ene.

Voiam sa multumesc din suflet tuturor celor care ajuta pentru organizarea si desfasurarea petrecerii. Am rezolvat deja cu ajunsul mai devreme, s-a oferit si Maria . Au ramas doar pompa de umflat si baloanele cu heliu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

ma duc si eu la somn ca de maine iar pe baricade , dar o sa incep bine saptamana, am doi colegi sarbatoriti maine asa ca o sa fie chef de pe la pranz , va doresc sa aveti o noapte linistita si o saptamana buna

pupici

poze

Mergi la inceput

Sim, va asteptam cu drag cand puteti, numai sa stiu sa nu ma prinzi cu frigiderul gol.

Betty, sanatate lui Mario, imi pare rau de asa probleme. De ce ati primit un tratament asa complicat pentru muci? Mai ales Zinnat, este un antibiotic puternic. Alex l-a primit numai pentru streptococul A, cel de scarlatina. Stai linistita cu petrecerea, dupa cum vezi s-a rezolvat cu venirea mai devreme. O sa bifez imediat si pe lista cu confirmari. Cat despre nervozitatea lui Mario, poate fi de la boala sau de a dinti. E mult prea devreme sa il consideri copil hiperactiv si oricum nu acestea sunt semnele hiperactivitatii. Eu am investigat aspectul pentru ca am o atomica de fata care este departe de acest diagnostic. Inteleg ca nu iti plac manifestarile lui si nu stiu daca e o metoda de dezvatat, decat cu timpul va renunta el. Eu personal am optat pentru a ignora astfel de manifestari, ma refer la Alex, pentru ca a incerca sa o calmez sau sa ii distrag atentia nu parea sa mearga, ba facea si mai rau. La Bubu merge pur si simplu sa il iau in brate si sa ii arat apoi ceva ce ii place sau il intereseaza. Si noi am avut ieri super circ cand l-am luat din leagan, m-a stiut tot complexul. Il pacalise pana si pe tati care venise intr-un suflet sa vada de ce plange atat de rau si a fost uimit sa il vada cu siroaie de lacrimi. Si Bubu se supara cand nu ii iese ceva, tot asa tranteste lucruri cand nu ii convine, dar mult prea putin comparativ cu sora-sa, asa ca eu aproape nu bag de seama. Distragerea atentiei fuctioneaza foarte bine la el. Sper ca am fost cat de cat de ajutor. Oricum, din experienta proprie, cu cat eram mai iritata si eu cu atat facea mai rau.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Yaia, inteleg ca te preocupa BB2.

Isabeluta, eu nu am o problema cu bombardarea organismului. Insa ideea este in ce masura este eficient acest vaccin. Daca nu prea ajuta, atunci degeaba. In plus si eu ma tem de reactii la vaccin, Andrei e mai sensibil cu alergiile lui, nu se stie cum ar face la vaccin. Alexandrei i l-am facut prima data la 1 an si 8 luni, in 2 doze, si de atunci anual, si nu a avut niciodata nici o reactie alergica si nici gripa. La un an nu am vrut sa il fac, a luat gripa de la bona si a fost ceva infernal. Cred ca de aceea ma si tem.

Prisi, sanatate Mirunei, nu face fetei vaccinul ca eu vreau sa o vad la party. Vad ca ai avut o zi plina. Oricum mai ai timp de gasit rochite. Saptamana aceasta nu prea pot, insa saptamana urmatoare daca vrei putem sa cautam impreuna. Si eu am termen pana la 1 noiembrie.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Acum chiar ma retrag. Noapte buna!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxanoooo, nu pleca bre, ca nu pricepusi care-i faza cu baloanele?!?!?! Deci trebuie sa ma duc sa le cumpar de la Cora Militari si sa le aduc la 9.00? Cred ca nu ai toata tzigla pe casa... Pai asta inseamna sa ma trezesc la 6 soro; ceea ce e exclus!!!! Mie oricum ora 10 mi se pare o ora truli rau. Ce petrecere e ia care incepe cand eu ma intorc pe partea cealalta??? Asa ca eu ma duc dupa baloane, nu-i bai, dar ajung cu ele la party direct. Oricum, alea cu heliu sunt gata aranjate, nu mai trebuiesc legate sau mai stiu eu ce aranjamente.

Urmy, multam pentru confirmare. Doar nu credeai zuzi ca ratez eu motiv de petrecanie... Pupam Tudorica fara frica!!!!

Devylla, cu siguranta voi gasi eu cateva ore intr-o zi sau un week-end sa ne vedem. Poate bagam un munte impreuna. Deci nu-i bai! Chiar daca incep munca, asta nu ne impiedica sa ne vedem. Ok?

Aniast nu stiu daca a confirmat (ca am citit la foc automat), dar am vorbit eu cu dansa si mi-a spus ca vine. Sper sa confirme personal.

De asemenea, ma intalnesc cu Si_bv saptamana asta si poate reusesc sa o conving sa vina si ea. Mi-a spus ca i se pare aiurea rau ora si ca e destul de complicat sa ajunga tocmai din Brasov la 10 in Bucuresti... Si o inteleg, zau ca da! Imi e mie naspa sa ajung, ei cu atat mai mult.

Ca s-o scurtez... Eu vin sigur. Ne intoarcem special de la munte mai devreme, ca sa participam. Nu vreau sa mi se faca public numarul de telefon si daca mai intervine ceva o rog pe Rox sa ma anunte.
Nu va mai tin in suspans. Acusica descarc pozele si le gasiti la semnatura. O saptamana minunata va doresc!!!!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Betty mai m-ai linistit!!! Si Cristian face crize de-astea. Nici eu nu stiu cum sa-i distrag atentia ca atunci cand il apuca, il apuca si punct. Eu il las sa se tavaleasca cat vrea si plec de langfa el. Se calmeaza imediat. Dc il iau in brate, mai rau face. Sper ca atunci cand va mai creste sa-si revina ca de nu, vine Mos Nicolae cu nuiaua.... Nu sunt adepta batai, am glumit, insa uneori chiar ma scoate din pepeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ne-am intors, in sfarsit!!
sunt moarta de oboseala, da tot vreau sa scriu doo vorbe:)

In primul rand la multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat! nu-i nominalizez, dar m-am gandit la toti, sa fie sanatosi si fericiti.

Dupa aia, io ca de obicei, o sa vin cu observatiile nesimtite:
va rog f f mult, din tot sufletul, sa nu aduceti copilasii la party daca sunt raciti.
Nu de alta, da ma ameninta deja sotu ca imi pune lacat la usa.

Asa, acuma dupa ce am dat cu bata-n balta, mai zic una:))

Crizutele copiilor.
Incercati sa le preveniti, adica, sa anticipati un pic ce vor ei sa faca, si asa nu se mai enerveaza. E cea mai buna metoda.
Sigur ca uneori mai vor si ei sa incerce una, alta si cand nu le iese, se enerveaza din ambitie (asa face Gh)
dar in niciun caz nu pot fi considerati hiperactivi sau mai stiu eu cum. Ei sunt pousi in fata a foarte multe noutati si se frustreaza f usor, trebuie doar secondati cu mai multa atentie si trec crizele. Copiii sunt barometrul nostru.

acuma pot sa ma duc sa dorm linistita

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput