Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (197)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Anisia super poze, mi-au placut toate rochitele tale,dar cel mai mult mi-a placut poza cu degetul in gura aprintului mostenitor, casa de piatra tinerilor casatoriti.
Acum o intrebare, daca retin bine tu nu ai fot inca miresuca, ce te faci mama atunci, cate rochite de mireasa iti cumperi, ca pe la toate petrecerile ai avut rochii de schimb....

Roxana si mie mi-a placut rochia maron.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

La multi ani! PAPANASH

sa fi ferictita, iubita si sa ai parte numai de bucurii in viata.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, inteleg ca te preocupa BB2.

Ihi!
De fapt nu ma peocupa, e doar chestie de timing, sa vina cand e cel mai bine pt. noi toti (Tudor sa elibereze patutul si carutul, corpul meu sa-si revina cat de cat, sa poata 'cara' un alt bebe etc.)

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Dar nici nu il impiedici?

Deocamdata da, ti-am spus mai sus ceva motive!
Inca rad!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Buna ziua dragi mamici! Noi inca nu v-am uitat, inca va mai urmarim, mai rarut este adevarat dar suntem in plina dezvoltare si invatam toata ziulica fel de fel asa ca mami nu mai are timp si de stat pe net, dar trebuie sa racunosc ca tot am mai evadat pe aici pe forum chiar daca nu am mai scris. Vad ca sunteti puse pe fapte mari si pe petreceri, ma bucur pentru voi si sper sa aveti o petrecere de neuitat. se pare ca aici sunt numai papanasi si dulceturi unul si unul....vazut o multime de poze minunate....
Andreea mea...Ada cum o alintam noi are doar 4 dintisori, insa papam aproape orice si rontaim tot ce prindem....dulceata mea merge deja singurica de ceva timp si este o mare exploratoare....ajunge acolo unde mama nu gandeste...trebuie sa fiu prevazatoare si mereu cu un pas in urma ei sa nu faca cine stie ce nebunii....sunt uimita de cat de repede invata fel de fel...face precum tot felul de animalute si este foarte vorbareata...deocamdata vocabularul nostru se limiteaza la mama, tata, papa, apa si inca niste cuvinte pe care deocamdata nu le-am descoperit semnificatia....sper ca nu v-am plictisit cu mesajul meu care este cam maricel, dar sper sa intru de acum in colo mai des sa nu mai trebuiasca sa dau mesaje lungi...
pupam toate mamicile si toti copilasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Si ca sa vedeti ce frumos am crescut o sa postam si noi cateva pozite...daca doriti sa ne admirati! pozele sunt inainte si dupa mot....si promit sa revin cu poze de la petrecerea de mot dar si de la petrecerea de 1 anisor!
http://good-times.webshots.com/album/567696249VZRLzh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Pana la urma, cum procedam cu baloane???????
Cine se angajaza pana la urma sa le aduca?
Eu m-am oferit, dati-mi de stire, daca va pot fi de folos, ca sa stiu cum sa ma organizez.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LA MULTI ANI!!! papanash

LA MULTI ANISORI! sarbatoritilor de azi

pozici

Ebonee(02.10.2007)

Mergi la inceput

Gata, am fost si la Bruxelles, am vizitat-o pe prietena speciala, am participat si la petrecerea Roxanei, multumesc Roxana...hihi, super pozele....dar unde-i trandafirasul??????

poze

Mergi la inceput

Acum am prestat la pozele pe care le-am facut la acest sfarsit de saptamana, pacat ca duminica a plouat si a trebuit sa stam in casa.....aici o sa vedeti ce a facut Cristi ......

Am avut timp sa vad din urma pozele cat s-au incarcat ale mele, daca baiatul meu azi doarme de la 12....inca nu s-a trezit eveniment.
Cred ca aici sunt ci mai frumosi si mai cuminti papanasi si dulcetele.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

fetelor, multumesc mult pentru urari, ma faceti sa ma simt speciala

ref, party, eu vin in blugi, ma simt tare comod asa si o sa am mult de alergat dupa pitici

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput