Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (197)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Gata, am fost si la Bruxelles, am vizitat-o pe prietena speciala, am participat si la petrecerea Roxanei, multumesc Roxana...hihi, super pozele....dar unde-i trandafirasul??????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Trandafirasul trebuie prezentat cum se cuvine de mami a ei!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alehiam, multumesc frumos, exact aceia sunt cilindrii. Mi-a promis Cecilia ca mi-i procura ea.

Papanash, pai ce face Ghighi cu gandacii? Andrei al meu convietuieste cu paianjeni, furnici si tantari giganti. Dar nu pare prea jenat de ei. Cat despre blugi, eu nu am decat perechea din pozele de la Bruxelles, asa ca nu conta ca vin cu aia. Dar contez eu pe tine ca alergi si dupa copiii mei.

Yaia, ma bucur ca te-am amuzat.

Georgiana, Ada cea scumpa! Ce ochi frumosi are! Bine ati revenit. Si sa stii ca vorbeste o multime fata.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Roxana , Ada mea are cu cine semana vorbareata....mosteneste de la mami ...Doamne ce bine va mobilizati toate, imi pare asa rau ca noi nu ne putem alatura la petrecere, insa vom fi cu gandul la voi si la toti nazdravanii dupa care o sa trebuiasca sa alergati...cred ca blugii sunt o idee practica mai ales pentru mamicile cu 2 copilasi...avand in vedere ca trebuie sa joace pe 2 fronturi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, am vazut pozele din mini-concediu, sunteti foarte frumosi .
si sunt foarte geloasa pe tine fiindca ai fost rasfatata de Carpatina..

Ce curatenie pe-acolo, prin parcuri,pe strazi, io nu stiu daca apuc sa vad vreodata la noi asa ceva....macar intentii.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Buna ziua,

Urez si eu "LA MULTI ANI" copiilor nascuti acum un an. Multa fericire si o viata frumoasa va doresc. Si multa sanatate lor si parintilor.

La multi ani Papanash! Toate cele bune din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, ai cumparat baloane sau urmeaza ? ma refer la cele cu heliu .
pretul e pentru umflare sau cu tot cu baloanele lor ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Papanash - sa stii ca pe mine Bruxelles m-a impresionat negativ tocmai din cauza mizeriei de pe strazi. Chiar am fost socata sa vad cum arata. Sau oi fi nimerit eu intr-o zi mai proasta cand nu le venise femeia la curatenie.

In alta ordine de idei, i-am facut astazi lui Tudor Priorixul si cam doarme. Nu stiu daca e de la vaccin sau daca e de la faptul ca l-am trezit la 7 dim si nu si-a facut somnul. El de obicei se trezeste intre 9 si 11 dimineata si aseara s-a culcat la 2.40 ca avea de cantat la chitara. Acum doarme dus de la ora 12. Ce parere aveti?

Vreau sa ma mandresc cu nebunia mea. Azi am mers pe jos cu copilul in carucior de la Medicover Victoriei pana la Fundeni cu un ocol prin toata piata Obor. Sunt tare, nu?

Peste 4 saptamani ar tb sa ii fac Varilrix. Il face cineva?
Apoi mai tb sa mai fac inca un Infanrix si un rapel la Prevenar, plus inca o intepatura pt analize ca mi-a iesit fiimiu anemic. Saracul copil....De cand l-am decalotat, s-a cam suparat si, cum pune un medic mana pe el, protesteaza.

Mergi la inceput

Cecilia - ce tare danseaza!

Annisia- esti o frumoasa!

Mergi la inceput

Tudor are 9,800 kg. Este foarte bine tinand cont ca el nu prea mananca. Azi nu a mancat decat tzitzi. De obicei mananca asa: dimineata iaurt sau fructe, mai pe dupa amiaza max. 150-200 gr piure de legume cu carne/ficat/ou si seara fructe sau iaurt. Si astea ca ma tin de capul lui. In schimb, de supt suge la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!
La multi ani Papanash!

La multi ani sarbatoritilor de astazi.

Annisia mi-a placut mult rochia maro, sacoul alb si culoarea parului. Si in celelalte tinute ai aratat perfect!Yannis e un scump si el!!!

Roxana, nu stiu de ce nu ai primit mesajul. Incerc din nou.

Girls si Sabina, noua ne curge nasul. Am inceput sa luam: eu Paracetamol Sinus, Septogal si Daria Panadol. Poate scapam repede. Miine o duc si la doctor sa ii examineze gitul si sa o asculte la plamini.

Ieri am avut o seara grea. Daria a plins mai rau decit a facut-o vreodata. Au durut-o tare gingiile. A plimbat-o tati in brate citeva ore.
Acum doarme de la ora 4.15. Am culcat-o cu forta. Nu vrea decit sa misune prin casa.

Sper sa fie bine si eu la fel ca ma simt si arat ca un zombi. Nu imi imaginez de unde am putut raci asa.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput