Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (197)
Raspunsuri - Pagina 17
Sabina spune:
sunt si io 5 minute singurica acasa.
Deci:
Roxana, daca imi dai o casa noua si curata
, un cap care nu doare cum ma doare pe mine biblica de azi dimineata, promit sa vad viata in culori si sa imi scriu si referatele :-)))
Erina, imi pare tare rau de voi, sanatate, vitamina c, ceiut cu miere are voie si Daria de-acuma, sa stii.
Annisia, v-am vazut, niste frumosi domne!
ma duc, sunt zombie la cap, dar femeia vine abia miercuri, asa ca....profit ca sunt acasa si scap de la cenzura, arunc tot ce poftesc:))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
urmy, pune mana pe el;, sa n-aiva Doamne fereste febra.
ii faci Varilix? da de ce? n-ai avut varsat de vant cand erai mica? sau?
mie mi se pare un vaccin cam inutil in afara de cazuri speciale, adica boala e superusoara daca o faci cand esti copil.
Tudor e f bine dezvoltat, n-avea grija. Asa era si Sofia, tzitzi la greu si mancare mai putin. Gh in schimb e mai mancacios. Dar si el a dormit azi un pic cu mine stand la tzitzi....sper sa nu-mi coaca ceva, ca el suge numa la necaz asa mult....
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Sunt tare suparata, tati e plecat la Suceava si tocmai cand se pregatea sa plece a intrat un nenorocit in el, el e bine multumesc lui DD, insa masina e franjuri, zicea ca nu are cum sa ajunga cu ea in Buc, nu stiu prea multe iar asata ma face sa am o stare de nervi, mai ales ca nu stiu daca mi-a spus adevarul........offffffffff
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Erina spune:
Sabina, multumim. Poate ne facem bine sa ne vedem la petrecere.
Cecilia. 

Tin pumnii sa fie bine.
Masina se repara (stiu ca, cu nervi si timp), bine ca e bine tati de Cristi.
Tare imi e frica si mie cu drumurile astea ale sotului, tatei si ale fratelui.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
gabitz78 spune:
seara buna.
multa sanatate puilor bolnaviori..si mamicilor lor.
eliza n-a mai tusit...suntem pe drumul cel bun...sper eu.![]()
sabina - da-mi voie sa te contrazic nitel...legat de varicela...nu toata lumea face forme usoara.stef a avut 2 colege la gradi care s-au chinuit mult cu varicela.aveau bube si in gura, nu puteau manca, le ustura...a fost horror...stef a scapat cu 3 bubitze mici care nici nu l-au mancat...si cred ca asta s-a datorat vaccinului...eu il voi face si elizei, cu siguranta!
pana la urma cu cei mari cum a ramas?fiecare aduce ceva propriei odrasle????
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina urmy, pune mana pe el;, sa n-aiva Doamne fereste febra. ii faci Varilix? da de ce? n-ai avut varsat de vant cand erai mica? sau? mie mi se pare un vaccin cam inutil in afara de cazuri speciale, adica boala e superusoara daca o faci cand esti copil. Tudor e f bine dezvoltat, n-avea grija. Asa era si Sofia, tzitzi la greu si mancare mai putin. Gh in schimb e mai mancacios. Dar si el a dormit azi un pic cu mine stand la tzitzi....sper sa nu-mi coaca ceva, ca el suge numa la necaz asa mult.... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, nu avea febra. Era doar obosit. S-a si trezit imediat ce am scris mesajul. Acum e bine mersi. A mancat cam 220 gr de amestecatura (legume cu carne si o felie de paine) si acum mananca para. Sunt mai mult decat multumita.
Despre Varilrix - mi-a spus dr. sa il fac. Si ea l-a facut copiilor ei. Eu nu am avut varsat de vant, doar pojar.
Si eu sper ca Ghighi mic sa nu aiba nicio neplacere.
Cecilia - imi pare tare rau pt accident. Imi inchipui prin ce treci.
bikmaria spune:
buna seara dragi mamici am si eu o mare rugaminte la voi ,puteti sa-mi spuneti si mie cum se ajunge de la piata 1Mai la locul unde se tine petrecerea ,sau daca puteti sa-mi spuneti cam in ce zona este ,eu i-am spus sotului ca este la 10 min de Tineretului
si l-am baga si mai rau in ceata
.
Roxali spune:
AAdreea sarisem mesajul tau
....mutumesc...ei mi-au spus ca au fost deja acolo dar n-au sala mai mare de 70,pretul era ok 50
cred ca se lucreaz pe forum ca merge greu
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Sabina spune:
mi-a scris Tomitza sms:
vine si ea la party, 2 adulti si un copil.
Cecilia...daca a vb cu tine la telefon e bine. Imi pare f f rau pt accident:(. Slava Domnului ca e sanatos, lasa-l incolo de "adevar".
va pup tare.
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxali spune:
Papanash multa sanatate si tot ce ti-ai propus sa ti se implineasca!
Georgi frumusica dulcetica
Sabina bine ai revenit.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze