Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (197)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cecilia normal ca la zdruncinat bine daca masina e "franjuri"...sanatate sotului

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

buna seara dragi mamici am si eu o mare rugaminte la voi ,puteti sa-mi spuneti si mie cum se ajunge de la piata 1Mai la locul unde se tine petrecerea ,sau daca puteti sa-mi spuneti cam in ce zona este ,eu i-am spus sotului ca este la 10 min de Tineretului si l-am baga si mai rau in ceata .

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

maria, stie sotul tau unde e palatul parlamentului (casa poporului)?
uite aici cum se ajunge:
http://www.ibishotel.com/gb/hotel-5938-ibis-bucuresti-palatul-parlamentului/location.shtml

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gata, am elucidat problema, a ramas fara permis( 2 luni sau o luna daca da examen), ceea ce inseamna ca e vina lui, cica a vrut sa intre intr-o benzinarie, era aglomerat a oprit si a ramas cu spatele(roata din spate) pe prima banda iar ala care venea in spatele lui nu l-a vazut si a intrat in el(cica vb cu nevasta),..... este rupta suspensia si indoita tabla lateral spate, faptul ca oprise pe carosabil l-a facut vinovat....... Nu poate veni cu ea la Buc, o sa o repare acolo....deci nu se stie cand ajunge...si ca sa fie treaba treaba nu avea casco(firma nu plateste casco, cine greseste plateste), asa ca o repara pe banii lui.....ma indoiesc ca o sa plateasca firma ceva.....e vina lui.....asta este.... bine ca e bine.

Sa va spun ca ieri cand ne intorceam acasam-am certat cu el si ii spuneam sa nu astepte de la ceilalti soferi sa faca ce face el(adica sa fie atenti si sa-i lase pe altii sa intre in fata lui cand depasesc aiurea,etc...)...am avut gura ...

El e bine, cam bulversat, primul accident in 8 ani de cand umbla prin tara si strainatate cu masina.......si a mers nu gluma, asa ca atentie soferitelor...nu va asteptati sa va fereasca nimeni, feriti-va voi, asta e principiul meu...

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Cecilia, bine ca e sotul ok. Spaima oricum e mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Incep intai cu chestiunile administrative legate de petrecere.

In primul rand am actualizat lista cu tot cu confirmari, din pacate nu am dat sms-uri celor care au confirmat dar ma ocup in seara aceasta.

In ceea ce priveste tortul, bag de seama ca ramanem tot la 6 kg. Desi nu a exprimat multa lume parerea se pare ca se prefera sos caramel cu scris, asa ca eu personal propun sa ramana asa si sa ii spunem Simonei decizia finala ca sa poata rezolva miercuri.

Ati scapat de venitul mai devreme duminica. Surprizele si decorarea raman pe sambata seara, ne descurcam eu si Luy. Multumim mult Cecilia si Maria pentru oferta, ramane sa veniti si voi tot la 10 duminica.

De asemenea ne-am descurcat si cu pompele pentru baloane.

A ramas deschisa chestiune baloanelor cu heliu. Multumim Prisi si Alina pentru oferta (Alina, crezi ca ai putea asadar sa ne ajuti tu? imi poti da te rog un PM cu nr tau de telefon?).

Reamintesc faptul ca Papanash propusese sa pregatim niste tricouri/sepci/bandane speciale. Daca sunteti de acord si doriti - inclusiv sa suportam costurile aferente - asteptam cu bratele deschise voluntari care sa se ocupe de chestiune.

De asemenea, atat Papanash cat si Andreea au propus sa filmam evenimentul, ceea ce banuiesc ca este in asentimentul tuturor. Problema este cine se va ocupa de acest lucru. Va fi cineva dintre noi? Un tatic disponibil? Cine are camera video? V-ar interesa un cameraman profesionist, evident contra cost? Va rog mult sa ne decidem si in privinta aceasta pana miercuri. Asadar astept pareri si oferte de ajutor.

Cam asta ar fi despre petrecere. Mai e putin...

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Cecilia, vad ca s-a distrat Cristi la tara.

Georgiana, eu cred ca mamicile cu 2 copii vor pune copiii mai mari sa alerge dupa cei mici si se scot. Sa stii ca vorbareata sunt si eu si este si fie-mea, dar Andrei e tacut rau.

Papanash, recunosc ca am fost rasfatat de Carpatina, este o prietena minunata. Cat despre parcuri...nu prea sunt sanse pe la noi. Poate peste cateva generatii sa fim si noi ceva mai civilizati. Pretul cred ca este pentru umflare. Baloanele de acolo costa 15 RON pentru 100 bucati, ma refer la cele din latex. Dar am eu mai mult de 100 de baloane si mai are si Luy.

Urmy, cred ca ai nimerit tu o zona mai urata din Bruxelles, si noi am fost avertizati ca mai exista si asa ceva cand ne-am exprimat extazul pentru curatenie. Dar una peste alta pe unde mi-am tarait eu picioarele nu am vazut nimic. In plus zau daca era vreo hartie sau vreun pet prin parcurile alea. Varilrix ii fac si eu lui Bubu, deocamdata e Infanrix primul. Nu as putea sa iti zic exact cand, depinde ce zice pediatra de antigripal. Insa de principiu pe la inceputul lui noiembrie.

Erina, tot nu am primit mesajul. PM da? Nu mail, pentru ca adresa aceea de mail nu mai e valabila si nu m-am nvrednicit sa o schimb.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Sabina, ai o casa frumoasa, si curata se face. Cu putin efort, dar merge. Nu trebuie sa fie musai noua. Sanatosi sunteti, copii frumosi si cuminti ai, esti minunata din toate punctele de vedere, si sincer in afara de durerea de cap nu ai nici o scuza pentru vaicareli. Dar si aia se rezolva cu o pastila.

Gabitz, da, fiecare aduce ceva si celor mari. Si masluim acolo tombola. Iti povestesc eu la fata locului cum va fi.

Cecilia, bine ca este bine el, masina o sa se rezolve. E mai greu fara permis...offf.

Maria, azi nu apuc, dar maine zau te sun si iti explic cum ajungi. Daca nu e suficienta harta adica.

Gata ca trebuie sa culc si fata. Mai trimit acum pe mail lista cu telefoanele actualizate si mai vedem maine ce si cum. Posibil maine sa nu apuc sa intru pe forum pana spre seara, si atunci cred ca destul de tarziu. Va povestesc eu maine ce si cum. Daca e ceva urgent dati-mi sms.

Noapte buna!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna Roxana, am trimis din nou la ultima postare. Nu stiu de ce nu il trimite. Daca tot e valabil pentru lista il tri,it pe adresa comuna de e-mail.

Cecilia, asa e la noi...De aia ma feresc eu sa conduc...

Am reusit sa o adorm pe Daria. Imi e asa mila de ea sa o vad cu mucii pina in gura...mai si tuseste sporadic...

Offf...Si ca sa fie tabloul complet nu mai merge nici televizorul. Va fi bataie de cap cu caratul la service la Bucresti.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, am trimis.

Spor la ce ai de facut miine si numai bine. tare suna bine petrecerea, sper din suflet sa putem participa.

Merg la somn pentru ca a fost o zi cam nefasta. Dupa ce a plimbat-o ore in sir pe Daria, cind a plecat azinoapte hubby si-a uitat laptopul de la firma acasa. S-a dus socrul la Bucuresti sa il duca.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

buna seara dragi mamici am si eu o mare rugaminte la voi ,puteti sa-mi spuneti si mie cum se ajunge de la piata 1Mai la locul unde se tine petrecerea ,sau daca puteti sa-mi spuneti cam in ce zona este ,eu i-am spus sotului ca este la 10 min de Tineretului si l-am baga si mai rau in ceata .

maria, stie sotul tau unde e palatul parlamentului (casa poporului)?
uite aici cum se ajunge:
http://www.ibishotel.com/gb/hotel-5938-ibis-bucuresti-palatul-parlamentului/location.shtml

Multumesc mult de tot ,a studiat tati harta si acum stie unde sa ne aduca .
Venimmmmmmmm!!

Mergi la inceput