Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (197)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Alinamuller, asa ti-as fi zis si eu, cocheta si descurcareata. 
Papanash, care va sa zica ai prestat la suflat. Contez pe plamanii tai!
Chestia cu baloanele este asa. Ca am vrea sa luam si din cele cu heliu nu numai din cele care zac pe jos. La magazinul acela se umfla baloane, ei nu livreaza si nici nu am gasit pe nimeni sa se ocupe sa le aduca. De fapt asta si caut. Baloanele in folie sunt scumpe, circa 20 RON bucata si nu merita sa dam atatia bani. Insa tin suficient de mult ca sa le luam de sambata si sa nu mai fie problema asta. Cele de latex sunt mai ieftine, inca nu stiu cat si cum, asteptam un raspuns de la Alehiam sau oricare din voi are drum pe acolo (daca nu, o sa incerc eu sa ajung sa vad cat costa). Insa nu tin mult umflate cu heliu, in nici un caz nu tin umflate de sambata seara, motiv pentru care trebuie umflate si carate duminica dimineata. Oamenii aia nu au cum sa aduca instalatia la hotel, deci se presupune ca va merge cineva acolo. Problema este ca nici nu incap in masina, nu vorbim de multe. Insa imagineaza-ti un smoc de 20 de baloane umflate si deja masina e plina. Hai sa zicem un 50 maxim, in cazul in care gasim cine sa le ia, daca nu o sa renuntam la ele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
De fapt nu ma peocupa, e doar chestie de timing, sa vina cand e cel mai bine pt. noi toti (Tudor sa elibereze patutul si carutul, corpul meu sa-si revina cat de cat, sa poata 'cara' un alt bebe etc.) Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Dar nici nu il impiedici?
Rox ,
Poze
alehiam spune:
Buna ziua, buna ziua
Rox am fost la Radar si:
- au deschis de la 9 dimineata
- costa 3 lei/balon normal umflatul cu heliu
Revin dupa ce citesc.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Roxana_G spune:
Annisia, nu iti raspunsesem ca abia acum am citit tot. Nu mai spun ca eu abia acum am vazut link cu poze. Ma uitam la Y la un an si nu pricepeam ce e cu pozele acelea si care e legatura cu nunta. Ma rog, asta sunt eu, banuiesc ca ai remarcat ca sunt foarte aiurita si neatenta de ceva vreme - dar promit ca nu voi face incurcaturi cu petrecerea
. Noroc cu Danuta ca am vazut link-ul de la nunta. Sunteti minunati toti 3. Iar tu ai aratat exceptional, ce de tinute ai avuuuut. Parca iti faceai griji cu parul sau iar incurc eu borcanele....Mi-a placut cel mai mult rochita maro, si as fi vrut sa te intreb de unde ai achizitionat-o. ![]()
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alehiam Buna ziua, buna ziua Rox am fost la Radar si: - au deschis de la 9 dimineata - costa 3 lei/balon normal umflatul cu heliu Revin dupa ce citesc. Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) |
Multumesc din suflet.
Cred ca ne vom limita la 50 de baloane.Rox ,
Poze
cecilia L spune:
Multumesc de cafeluta, tare bine mi-a prins azi......
Cristi de 2 nopti se trezeste noaptea urland, nu pot sa-mi dau seama de ce...ma gandesc la o maseluta care nu este iesita chiar de tot sau caniniiiiiiiiiiii(este inflamata gingiuta)
am inceput mesajul la 10.....
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
alehiam spune:
Piciulika vazut un ursulet blond si frumosss de care imi era dor. Petrecere frumoasa
Roxana o jucarie cu cilindrii si care se face turnulete parca am vazut la Simba- se numeste turnul babel (http://www. chic bebe .ro/products/232-2_ani_si_mai_mari/images-2476-simba_baby_jucarie_indemanare_copii_turnul_babel.mbs). Adica din ce ai explicat tu asta ar fi ![]()
SabinaY parca vad ziua de ieri cu Robert. Tot asa mi-a vomitat urat de tot, de am zis ca mergem la spital. Insa intr-un final s-a dovedit a fi fost or indigestie, or rau de masina. Ca dupa un somn bun a vrut si sa suga si apa si ceai. Mancare nu am avut curaj sa-i dau
. Sper ca azi erika e mai bine.
Danuta
miruna demotata.
rnico Felicitari mamicoo
Mad
cu
papanash spune:
Melania, sa-ti traiasca sanatos baiatul si voi sa fiti fericiti si sa va bucurati de el !!!!!
Piciulika, mi-era dor de voi, ce frumos e ursuletul M, pupici multi 
Alina, pupam printesa de pe Sena, tare frumoasa si expresiva este !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Greyeras, n-am mai dat cu nimic, gandacul ala care m-a speriat era unicat
, am scotocit peste tot si n-am gasit nici o alta urma sau oua, am pus dopuri la cada si chiuvete-se pare ca pe acolo vin . Daca mai apare ceva o sa dau cu insecticid dar mi-e tare frica, Ghighi misuna peste tot si nu mi-e neaparat frica sa ajunga la insecticid-ca-l bag pe sub mobile, dar daca gaseste inaintea mea un gandac mort prin vreun colt,ce ma fac ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
alehiam spune:
La multi ani Papanash! 
Viata sa-ti ofere in continuare numai clipe minunate si bucurii nemaiintalnite.
Mad
cu