Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (196)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello !!!!!!
multumesc mult pentru urari si gandurile bune,m-ati impresionat cu mesajele si telefoanele .
am petrecut excelent, Ghighi a fost in mare forma,am avut musafiri putini dar petrecareti si s-a umplut casa cu jucarii,baloane, coifuri,am dansat, am cantat la toba, pian, xilofon, etc.
i-am luat si motul iar de pe tava a ales asa: cruciulita aur, sticlutza suc si chei masina.
a avut un fel foarte original de a stinge lumanarea de pe tort, i=a tras o palma si a stins-o imediat

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI SARA!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

La multi ani Sara

La multi ani Ryuri si Naoki!!(azi fac 1 an corectat)

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ieri am tuns-o pe Erika...sotului nu i-a placut.Insa mie mi se pare tare nostima.

Uitati aici:
http://bebelinaerika.blogspot.com/

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Ieri am tuns-o pe Erika...sotului nu i-a placut.Insa mie mi se pare tare nostima.

Uitati aici:

Jurnal de mogalneata

este extraordinar de frumoasa o pupacim

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Uitati aici:

Jurnal de mogalneata

Erika, ii sta tare bine.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Miha Stroescu

Sara , sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Neata. Aseara am tras chiulul pentru ca am fost la o petrecere, am ajuns tarziu si franta. Asa ca va rog sa motivati absenta. Si faptul ca nu am pus inca pozele.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani!

Sara de mami Alinamuller
sa cresti mare, sanatoasa, sa ai parte de tot ce este mai bun in viata

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, nu am povestit de shoppingareala fiindca nu am mai fost dimineata. Poveste lunga. Trafic, bona intarziata, ratat meeting la birou, etc etc. Pana la urma am ajuns aseara la White Lady pe Lipscani doar sa o ajut sa aleaga un model din cele 4 care ii placusera si nici nu am fost de mare ajutor pentru ca ea prefera deja altceva.

Moldoveanca, e tare scump "grasul" tau, frumos foc!

Roxali, nu m-am suparat deloc si stiu ca nu ai zis cu rea intentie. Nu prea am timp sa gatesc, asa e, dar ma straduiesc. Insa nu am pus accentul pe bucati, tocmai ca sa il fac sa manance altceva decat borcane nu l-am fortat sa manance nepasat ci am blenduit tot.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Yaia, cred ca si tu poti sta acasa mai mult decat ai stat... nu cred ca la voi nu exista concediu parental... sigur, banii sunt altii decat aia din concediu de maternitate.. dar si in Ro e la fel (pentru majoritatea angajatilor)...

Da, exista si aici concediu parental, de la 10 luni la 2 ani ai copilului si, intr-adevar, diferenta de bani e foarte mare intre indemnizatia in concediul pana la 10 luni si cel pana la 2 ani. Dar in Romania indemnizatia e aceeasi pana la 2 ani (adica foarte mica). I-am spus de atunci Ceciliei ca probabil stie ea ce e mai bine pentru ei in sensul ca si-a facut calcule nu numai din punct de vedere financiar, dar si al carierie si postarea ei ulterioara chiar a aratat acest lucru.
Ideea mea era ca daca nu exista alte considerente ci doar faptul ca s-a plictisit de aceeasi rutina a ingrijirii piticului, experienta mea arata ca dupa nici 2 luni, tare mi-e dor de rutina aia...atunci nu eram asa obosita si nici atat de frustrata ca nu mai ajung sa le fac pe toate.
Oricum, era doar o sugestie, nimic altceva. I-am spus doar punctul de vedere al unei mame cu pitic la gradinita, serviciu si casa si care uneori are impresia ca niciodata nu o sa reuseasca sa reduca lista cu De rezolvat. Timp pt. mine? Hmmm...ce e aia...parca am avut candva asa ceva...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput