Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (196)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La MULTI ANI fericiti
Sara de mami Alinamuller!

Sa-ti fie viata plina de zambete si voiosie!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Yaia eu am inteles perfect ce spuneai tu, e adevarat ca as avea posibilitatea sa fac bb2 cat mai repede si sa renunt la gr, dar asta inseamna sa mai astept 3 ani dupa ce ma reintorc la munca(3+2 ani CIC pt bb2=5 ani),sa o iau de la capat cu inspectii, dosare si colocvii....chiar e pacat de munca mea de pana acum si de ce sa nu recunosc sunt rupta de realitate(in invatamant in fiecare an se schimba ceva),m-am gandit tare mult si am ajuns la concluzia ca e cel mai bine pt mine, iar in ce-l priveste pe Cristi o sa ne fie greu din februarie pana in iunie, apoi intru in vacanta de vara pana in sept(chiar daca mai trec pe la scoala-nu imi ajunge concediul de odihna ca vin dupa CIC) o sa fie cu mine. Din punct de vedere financiar nu ma atrage ideea de a ma intoarce la scoala chiar si cu marirea de 50% de care se tot vb, bani nu sunt prioritari in fata lui Cristi.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

multumim mult de tot de gandurile voastre!!!
la noi e nebunie mare! pregateli peste pregateli ca de azi pana duminica tot chefuim ( casa noastra e destul de mica si invitatii vin pe serii) iar la 2 fugim la pediatru pentru bilant.
Sara stie ca e ziua ei. s-a trezit razand! si a reusit sa-si sparga si buza pt prima oara, asa ca totul este conform planului.
va multumim inca o data si dam o praji buna si un pahar de ceva! ca doar avem 1 AN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alina si Sara (03.10.2007)

http://www.flickr.com/photos/25327738@N05/
http://www.picturetrail.com/alinamuller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

La multi ani din tot sufletul sarbatoritilor acestor zile!!!

Eu sunt super prinsa pt. ca in we avem petrecere mare de turta si nu-mi vad capul cu treburi si cumparaturi, vrem sa pregatim absolut totul in casa ca sa fie cat mai gustos si sigur pt. copilasi. Asa ca am revin saptamana viitoare cu poze de la party.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Legat de petrecere - cadouri copii mari

Pana la urma parerea unanima este aceea ca se vor lua cadouri si pentru copiii mai mari. Vom simula o tombola din care fiecare isi castiga propriul cadou. Astfel, mamicile cu pui mai mari vor veni si cu un cadouas pentru pui, la alegere. Le vom eticheta si numerota atunci si fiecare va primi un cadou.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

PETRECERE - ANIVERSAREA DE 1 AN A PAPANASILOR SI DULCETURILOR

Data: 12.10.2008, duminica
Ora: 10:00
Locatia: Hotel Ibis Parlament, Str. Izvor nr. 82-84, sala de conferinte

Tombola va avea loc la ora 10.30 (ca sa poata avea copiii jucarele), valoarea cadoului este de 50 RON . Participantii aduc cadoul direct la petrecere. Pentru cei care participa doar la tombola si nu la petrecere, voi aduce eu (Roxana_G) cadourile. Lista pentru doritori este inca deschisa.

Mamicile cu pui mai maricei care participa vor aduce un cadou la alegere si pentru acestia. Pentru ei nu se va organiza tombola, doar se va simula ceva similar si vor primi cadoul ales de parinti.

Sala este pusa la dispozitie gratuit. Acolo vom beneficia de mancare si bautura estimate pentru 40 de adulti. Bauturile includ: apa plata, apa minerala, sucuri Granini si cafea. Meniul include:
- salate: salata bulgareasca, salata americana, salata suedeza, salata orientala de post si salata coleslaw;
- fel principal: aripioare de pui pane, minidegetele de pui, chiftelute cu susan, bulete de cascaval, cartofi prajti, cascaval pane cu salata verde, croque monsieur;
- desert: negresa, ecler cu frisca, clatite cu gem, prajitura cu fructe.

Cost pe persoana pentru cele de mai sus (calculat la 40 de adulti): 45 RON

Meniul nu include tortul. Tortul ramane sa il comandam de la Agapitos Unirii, Biscottino, 6 kg.

Cost estimat participare la petrecere, meniu plus tort: 50 RON/persoana adulta. Banii pot fi platiti direct la momentul petrecerii.

In cazul in care nu se strange numarul de persoane anuntat, respectiv 40 adulti, pretul se va majora corespunzator. In cazul in care numarul de participanti persoane adulte depaseste 40, banii incasati in plus vor fi donati la unul din subiectele de la umanitare.

Lista actualizata participanti: - putin modificata!!

1. Roxana - 2 adulti + 2 copii
2. Sabina - 1 adult + 2 copii
3. Sim - 2 adulti + 1 copil
4. Tomasa - 2 adulti + 2 copii
5. Bernix - 2 adulti + 1 copil
6. Teodora - 2 adulti + 1 copil
7. Luy - 2 adulti + 1 copil
8. Annisia - 2 adulti + 1 copil
9. Mad - 2 adulti + 1 copil
10 Prisi - 1 adult + 1 copil
11 Gabitz - 2 adulti + 2 copii
12 Cecilia - 2 adulti + 1 copil
13 Betty - 2 adulti + 1 copil
14 Erina - 2 adulti + 1 copil
15 Bee - 2 adulti + 2 copii
16 Maria - 1 adult + 1 copil
17 Alina - 1 adult + 2 copii
18 Greyeras - 2 adulti + 1 copil
19 Pinacolada - 2 adulti + 1 copil
20 Andreea - 2 adulti + 1 copil
21 Papanash - 1 adult + 1 copil
22 Rnico - 1 adult + 1 copil
23 Bebeka - 1 adult + 1 copil
24 Alina clau - 1 adult + 1 copil
25 Mandarinutza - 1 adult + 1 copil
26 Urmychance - 1 adult + 1 copil
27 Andries - 1 adult + 1 copil
28 mami_25 - 1 adult + 1 copil

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana,e o idee super buna, ma bucur ca ati rezolvat si cu copilasi mai mari, abia astept petrecerea.

Noi maine plecam din Bucuresti si nu stiu daca ne vom intoarce duminica sau luni, asa ca sa nu ma puneti absenta....acum astept sa se trezeasca baiatul si sa plecam la sopingareala prin Cora, avem nevoie de bibe,le-a rupt cu dintii si aseara m-am trezit ca nu mai am bibe, a papat lapticul cu un bibe de la primii pasi...oribil, curgea si nu prea era potrivit pt gustul lui, cred si eu....asa ca tb sa-i gasesc tetine avent, am inteles ca sunt in Cora, altfel luam alte bibe. Incerc sa intru mai tarziu, daca mai doarme somnul 2, sper....tb sa fac bagajele.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Roxali, tu intrebai de nunta? Nunta este pe 1 noiembrie, nu mai am mult timp.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

la multi ani printesa Sara, fericire, iubire si multa sanatate !

Alina, sa-ti traiasca minunea. te asteptam mai des pe-aici.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Carpatina, pup si eu okisorii inlacrimati ai trandafirasului.
cred ca n-ai stare deloc, si eu as fi la fel. Din fericire, pentru ei o sa fie bine, inceputul e mai stresant ca e totul nou, in curand o sa se ceara ea la gradi.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput