Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (196)
Raspunsuri - Pagina 9
danuta36 spune:
Noi de azi am trecut pe lapte junior 1+,sunt curioasa daca o sa-i placa,inca nu i-am dat...diseara va fi prima masa.
Si de trei seri incoace Miruna noastra adoarme singura, seara,fara leganat...de mers,nu merge singura inca,numai tinuta de manute..Si a invatat sa se ridice,si sa se tina cu mainile de masa din bucatarie,care-i mai joasa.
Eu am de gand sa ma bucur din plin de cei 2 ani de stat acasa,de fapt a mai ramas doar unul..si cand reiau serviciul,sper sa stea Miru cu buna-su,sa nu trebuiasca sa o dau la cresa asa repede...Eu am fost si la cresa si la gradi tot la program saptamanal,ma lua acasa numai la sfarsit de saptamana,dar a fost nevoit,caci murise maica-mea...
Corina bine ai venit!
ANDREEA11 spune:
Mai, pe la 18 am simtit ca mor de nervi!!!
Pur si simplu nu mai ma recunosteam, a reusit Cris sa ma dispere cu refuzul mesei. De dim a baut lapte cu o felie de paine cu unt, apoi pe la 12 i-am dat mar cu para si biscuiti, a dormit de la 2 la 6 si cand s-a trezit i-am facut peste la cuptor. Scuipa tot!! Ar manca numai prosti. Acum ii fac macaroane cu branza. Daca nu mananca cred ca fac infarct. Am ajuns sa cred ca nu stiu eu sa gatesc!!!!
Ieri la fel nu a vrut pranzul. Ou nu mai mananca sub nici o forma.
Sunt si asa stresata de raportul asta. Nu am timp sa -i gatesc lui de 5 ori pe zi si deja cred ca o iau razna.
O fi de la masele sau ori fi mofturi de 1 an???????
moldoveanca spune:
Va pun si eu pozici cu grasul meu
http://good-times.webshots.com/photo/2863678290102537454naGGxt
teo
moldoveanca spune:
Andreea nu dispera mai patim si noi asa cand e in crize de la dintisori cam 2-3 zile ai apoi iar papa normal.
teo
cecilia L spune:
Andreea posibil sa nu pape de la dintisori, si noi am avut 2 saptamani in care m-a dus la disperare, avem si acum probleme cu masa de dimineata, dar in rest papa ok.

Isabeluta pentru mine conteaza fiecare luna,daca nu as vrea bb2 as mai sta acasa pana in sept, dar in situatia actuala nu mai pot sa astept...tb sa rezolv si problema gr, e pacat sa pierd tot ce am facut pana acum, abia dupa grI mai creste si la mine salariul, iar in 3 luni nu am cum sa fac 2 inspectii,la comoditatea inspectorilor nostrii sigur nu reusesc, daca reusesc sa fac una e ok....stiu eu ce vb.
Andreea eu nu cred ca vom primii aceasta marire, o sa ne-o dea in nu stiu cate transe si tot nu alegem nimic, iar daca faci un calcul nu se mareste cu 50%, marirea ar fi undeva la 41%.....multa valva in presa si TV ...nu merita sa vb aici.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
mami25 sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el, am vazut pozele, pacat ca nu-l areti mai des...
Roxana nu ne-ai spus cum a fost cu fina la sopingareala azi, ati gasit rochie????
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Roxali spune:
LA MULTI ANI DULCETI SI PAPANASHI:
Lisa-Maria,Miruna,Alexandra ,Ebonee,David Andrei,Andrei(papanash),Andrei
Rox credeam ca daca nui mai cumperi borcanele ii dai mancare gatita taiata marunt nu blenduita...nu am vrut sa te jignesc ca nu ai gati ptr pitici,dar ma gandeam ca nu ai timp.
Cand va fi nunta?Eu in august voi fi nasa si nu stiu ce cadou sa le cumpar sau care sant obiceiurile...ce trebuie sa cumpere nasa si cam cat mai costa preoul??
Devylla drept sa-ti spun eu ma "racoresc sau relaxez" la serviciu,dar am mare noroc cu mama...in schimb cel mare are ceva rabufniri : o pupa nonstop pe fata,ii vb prea tare etc se vede ca simte nevoia de mai multa dragoste din partea mea,asa ca am hotarat sa vedem cate un dvd sambata seara impreuna in patul lui sau sa avem mai multe iesi in 2
o zi buna fetelor
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
devylla spune:
Erina m-am prapadid de ras cu diamantul.As vrea si io unu'
nou.
In schimb am notat ce-ti doresti.O singura intrebare am,wakame de care?Cele simple pentru supa/salata?
Si inca una.N-am retinut,tu stai in Buc sau tot in PN?
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
aandreea27 spune:
neata tuturor.
roxali eu taman ce am masit.si am luat asa voal,pariura,lumanari,buchete,flori de pus in piept,turta si baticul.
popa ne-a usurat de vreo 5 mil,biserica este pe langa piata muncii.
andreea11 si baietelul meu mai face mofturi,dar ce merge la fiu-meu in momente din astea e sa nu insist pur si simplu.il las ca vine el singur sa pape.si nu am mult de asteptat
.bine cand i-au aparut dintisorii nu halea decat laptic.poate asta si are ii apare vreun dintisor micului mofturos.
sambata trecuta i-am taiat motul lui bibu.a ales aurul,telef si o hartie de 100ron.apoi furculit, lingura si o surubelnita de care nu s-a dezlipit vreo juma de ora.nu a fost un party prea mare,vreo 20 de persoane.bibu a plans de mam focului pana i-am taiat motul,apoi i-a trecut si a socializat la greu
a dansat a ras si in final a adormit sub masa ne miram de ce nu mai iese de acolo.
urmeaza pe 10 petrecerea de un an,cred ca mergem la un local aici aproape,ca acasa nu am cum sa organizez tot ce mi-am propus.
danuta si noi ne apropiem de lapte junior 1 plus isi traieste ultimele momente de nan3
.chiar fetelor voi pana la cat timp vreti sa dati puilor lapte praf?
hai ca m-am intins cat o zi de post![]()
si nu in utimul rand la multi ani sara de mami alina muller,sa fiii sanatoasa si fericita.
merg sa hranesc burtica lui bibu ca deja racneste papa papa

Miha Stroescu